Zasypujemy Widzew strzalami, pewnie cos wpadnie...
Zanosi sie na rekord w historii polskiej ligi. Nie oddamy chyba celnego strzalu w ciago 90 minut.
-
-
[mecz]Po meczu z Widzewem Łódź
bo nie chodzi o to zeby strzelac celnie 100 razy, tylko raz ale tak zeby wpadlo!
Widzew w 10 to dar z niebios ;)
to już jest pieprzona żenada
Mikojko swoich krytykuj ale obcych nie musisz obrażać. Nie ich wina że nie umiemy strzelić.
Smutna jesień nas czeka.[img]http://emoty.blox.pl/resource/wallbash.gif[/img]
To ze słabych drużyn jeszcze tylko Odra została i nie będzie to łatwy mecz. A reszte przegramy na bank i będziemy pewnie zamykać tabele.
Na wyjeździe 0 pkt, 0 bramek...Jeszcze trochę kontuzji, trochę kartek i polecimy w dół tabeli....
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedy ostatnio przegraliśmy z Widzewem?
W PE w zeszłym roku
Kurwa no co to ma byc chloppcy? :(. Jak tak dalej bedzeimy ggrac to skonczymy w strefie spadkowej.
Jak dla mnie, to w PE możemy przegrać wszystkie mecze, bylebyśmy za to wygrywali w Lidze.... W zeszłym sezonie wygraliśmy z Widzewem 2:1 (obie bramki GIZA) i 3:1.
Do Mikojko:kolego "Miastowy" sam jesteś wieśniak pokazując swoje zachowanie inni nie mają do nas pretensji że wygraliśmy.Więc krytkój swój zespół.
PS.Zapraszam też do wypowiedzi na forum Widzewa www.widzewlodz.xad.pl
POZDRO
I jeszcze wygląda na to, że Baran nie zagra z Sosnowcem za czwartą żółtą kartkę... :((
Przynajmniej na derby raczej będzie.
No cóż... Wiem, wiem... Derby, prestić itd.... Ale punktów za wygraną z Sosnowcem i za wygrane derby dają tyle samo....
no tak... a zwazywszy ,że robimy punkty tylko u siebie to kazdy mecz jest na wage utrzymania!
ale akurat tu mozna parę Kłus-Wiśnia postawić więc dramatu nie ma.
Czyli tradycji stało się zadość.Jak gramy z drużynami z nożem na gardle to zazwyczaj przegrywamy.Powinniśmy dostać za to nagrodę fair play.Przecież tyle szczęścia ofiarowaliśmy tak wielu drużyną,jak nikt inny... aż łezka sie w oku kręci....
majewski poprostu musi odejsc... znowu po mecuz powie ze nie potrzeba rozgrywajacego!! kto te bramki ma strzelac jak nie ma kto podac napastnikom !!??
Groclin to był wypadek. oni zagrali FATALNIE w obronie a my wykorzystaliśmy tylko część sytuyacji jestem prawie pewien że nie strzelimy już w tym sezonie 3 bramek w jednym meczu
Majewski miej odrobine honoru nie mów głupot po meczu tylko odejdz !!
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kiedy ostatnio przegraliśmy z Widzewem?
>
> W PE w zeszłym roku
>
>
Zapytam inaczej : Kiedy ostatnio przegraliśmy z Widzewem w lidze?
nie gralismy z widzewem w lidze z 20 lat dopiero 3 mecz teraz chyba
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)