A czemu tak cicho o Bojarskim?
-
-
Puchar Ekstraklasy Cracovia - Górnik Zabrze 0 : 2
A czemu ma być głośno?
Bo było.
Kiello ale co mu to dało, że był ambitny (chociaż ego mu odmówić nie można)?? Chłop na chwile obecną nie łapałby sie nawet do średniaka z 2 ligi.
Rozumiem, że wg Ciebie Bojar miał w pojedynkę wygrać ten mecz?
Ed: to było do Koszera
wiesz mysle ze na tle dzisiejszego wystepu naszych zawodnikow akurat on nie zasluguje na krytyke. A do jakiej druzyny by sie łapal ciezko okreslic. Moim zdaniem ani Gregorek ani Moskala nie powinni grac w ataku zadnego pierwszoligowego zespolu. Nie wiem też czy ktos widzial wiecej niz dwa dobre zagrania Baligi.
moim również:D
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rozumiem, że wg Ciebie Bojar miał w pojedynkę
> wygrać ten mecz?
>
> Ed: to było do Koszera
>
> Gratuluję poczucia czarnego humoru.
>
moze i szkoda, ale teraz bedzie latwiej skoncentrowac sie na tym co naprawde wazne na lidze
Cracovia-Górnik Zabrze 0:2! :(
Wynik mówi sam za siebie. Jednym słowem katastrofa, winą tego wyniku obwiniam trenera Stefana Majewskiego. Chce odmładzać drużynę, ale nie można w tak ważnym meczu zagrać tak eksperymentalnym składem. Gra wyglądała bardzo słabo, niezgranie było niesamowite. Zawodnicy nie umieli prosto podać piłki , większość podać było niedokładnych. Rożne bardzo źle wykonywane tak samo jak rzuty wolne. Niestety nie mamy zaplecza, młodzi zawodnicy zawiedli, zagrali bojaźliwie, źle niedokładnie. Na boisku panował chaos i jedna wielka kopanina. Nie podoba Mi się osobiście budowanie zespołu przez Majewskiego, jego myślenie, taktyka jest niezrozumiała i nic dobrego z tego nie wychodzi.
Ktoś zrobił z nas wała i na mecz wystawił rezerwę. Trzeba było od razu powiedzieć , że odpuszczamy ten puchar. Przynajmniej bym nie zmarzł...
Majewskiego nie zrozumie nikt. W grupach grał cały 1 skład, a jak przyszło co do czego to zagrał jeden !!! podstawowy gracz ...
skład: Olszewsk-wsumie spoko tylko nie wiem czemu tak kurczowo trzyma sie lini bramkowej
Łuczak-to jest gość któremu nawet taki kleporz jak ja dziury zakłada, 160cmetrowy gość objeżdża go jak na boisku szkolnym wiec dziwi mnie wogole jego obecnosc w kadrze Cracovii, gry komentował nie bede bo szkoda klawiatury
Polczak-ok
Karwan- o dziwo zaskoczyła mnie jego gra. jeszcze nie widziałem tak dobrego meczu w jego wykonaniu
Tupalski-no coment
Uszalewski- tak se wyjasnienie pod koniec*
Wacek-nieporozumienie po raz kolejny słaby prawy obrońca gra rozgrywajacego i to defensywnego..dramat
Baliga-jw
Szwajdych-opinie na jego temat juz znacie
Pawlusinki-cos tam ruszylo sie po jego wejsciu
Majoros-pare akcji indywidualnych. beda z niego ludzie ale jeden Arpad to za mało
Gregorek-Panie Majewski świetne posunięcie! to był transferowy hit!
Moskala-jak zawsze walka i wiatrołap ale umiejetnosci brak
Szczota-nie wiem czy sobie pilke raz kopnal
*główny problem polega na tym, że Majewski co prawda skończył z 3-5-2 w którym gralismy 3 stoperów ale przeszedł na 4-4-2 gdzye gramy 4 stoperów. wszyscy 4 obrońcy w czasie naszej akcji kryją jednego Jarek. ani razu boczny obrońca nie przekroczył lini połowy boiska. do tego dochodzi 2 defensywnych pomocnikow w lidze(Arek, Darek) lub 2 kolejnych obronocow w PE (Wacek, Baliga a przez chwile nawet Karwan) czyli notabene bronimy 6 a i tak tracimy bramki. kreowania gry nie ma zadnej bo boczni pomocnicy i tak smai nic nie zrobia. dodac do tego brak napastników i jest dramat.
podkreslam ze nie widzialem meczu z Jagiellonia(podobno dobrego) ale widziałem wszystkie inne i dalej jestem zdania że gramy dramaturgie
Bilety po 5 i 10 zł a na stadionie tylko koło 600 osób , to jest dopiero dramat !!
Na gts-ie na pucharze 5 tyś osób....
Gra naszych grojków poniżej krytyki .....
Jedyny plus to Majoros , gra odważnie , nie boi się akcji 1 na 1 .
aha zeby nikt nie napisal ze gralismy rezerwowym skladem. ja to rozumiem ale chodzi mi o styl gry i o mysl(a raczej jej brak) taktyczna DOKTORA MAJEWSKIEGO wielkiego trenera i speca od taktyki
eeeee zanizyli troche
1000 - 1500 było, ze wskazaniem na 1250 ;)
Mecz slaby 0 zagrozenia z naszej strony pod bramka Gornika
Majoros na plus duzo biegal i drybling niezly + pare kiwek
Doping niezly w 1 polowie
w 2 zarty i zabawa ale troche za dlugo
Ogolnie na plus ;)
Na boisku piłkarze pokazali dziś czeski film.
W dodatku onetowskie k...y piszą ze na meczu było 300 kibiców.
SaNtO, zapomniales napisac o Bojarskim. Ciekawe jak ocenisz jego dzisiejsza "gre".
aha rzeczywiscie wiedzialem ze o kims zapomnialem. szkoda ze nie zagrał w drugiej połowie bo był chyba najaktywniejszy. trzeba było zdjąć Gregorka a Bojara przesunąc do ataku. Dla mnie występ całkiem niezły i fajnie bił rzuty rożne
dobranoc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)