733.
pierwszy post 2005-08-02 15:33
i troche sie przestraszylem, w sumie moze nie jakis wynik ale jakos nie widzę zeby wszedzie mnie bylo pelno(moze wydaje mi sie) wiec nie wiem kiedy je napisalem :)
-
-
Ile masz postow?
Ja odbyłem z 15 postów , ostatni w Wielki Piatek.
1389 na nowym koncie i pewnie drugie tyle na starym :)
11 ale nabije conajmniej tyle co mój wzur santo
post w każdy piątek - nie przestrzegany
PKŁ - pisze siem: fsur :):):)
TD, właśnie że nie pisze sie wzór, sprawdziłem w słowniku
Ja mam raptem 89 postow, ale niebawem moze bedzie wiecej :)
177 przez ponad 2 lata ;) hehe
3700 przez dobre pare lat ten sam profil
Ten będzie 1356.
Pierwszy był o tym, że po kija nam zatrudniać Moskałę jak on tak mało bramek strzela. :D
Do dziś mi głupio. :)
ten 204;)
479
ten 140 :P
a jest tu ktoś jeszcze ze starego foruma co było na nethicie?????
Jeszcze wtedy internetu nie miałem to się przeglądało w kafejce albo na informatyce w LO gdzie wszyscy patrzyli na człowieka jak na dziwaka bo kto normalny przeglądał informacje o ''tym DZIWNYM III-ligowym klubie '' hehehe .
W sumie to pamiętam stamtąd jedynie dwa nicki : Arkan i Frente . No i jeszcze chyba Viking78 z Jasła też się wpisywał ( ale tego nie jestem pewien ) , tu też czasami zaglądał ale jego postów nie widziałem już od dłuższego czasu .
Szkoda że dość dużo aktywnych osób z tamtego okresu wywiało z Cracovii , oj szkoda ...
Postów 1733 , za dużo ... ile czasu z życia wzięło mi to forum ... muszę przystopować : )
tak, Viking się wpisywał.
to stare forum jeszcze z 2 lub 3 lata temu było dostepne a teraz lipa,
a pamieta ktoś konkurs na piłkarza małopolski na stronie gazety krakowskiej???
Była akcja , wygrał Bagnicki z jakims psiokiem i .... Nawet nie ogłosili zwyciezcy
o kurde działa
http://cracovia.nethit.pl/forum/
Ale tylko 1 strona , po nickach widzę że trochę osób z tamtego forum na tym pisze/pisało .
heh bynajmniej ten Cracus piszący tam to nie ja ale też dość długo przeglądam forum Cracovii.. i przy znikomej liczbie wypowiedzi uzbierały się 203 posty :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)