Kurde, nigdy żadna znajoma nie chciała ze mną iść na mecz.....
Ale jakby chciała iść ze mną a potem z kolegą z drugiej strony to... już by nie była moją znajoma. To jak zdrada albo gorzej.
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
[mecz]Cracovia - Jagiellonia sobota 18 sierpnia, 19:00 - pierwszy mecz bez biletów (tylko karnety)
Autor: SaNtO (IP zapamiętane)
Data: 10 sie 2007 - 22:26:07
[i]Fake to niech Filipiak zrobi monitoring i wyłapuje hoolsow a nie zamyka stadion przed moim dziadkiem naprzyklad[/i]
Autor: Fake (IP zapamiętane)
Data: 10 sie 2007 - 22:32:00
[i]to, co zastosował zarząd można porównać do chemioterapii, wiadomo że przy tej operacji muszą być "ofiary" ale summa sumarum wyjdzie na plus, trzeba tylko poczekać na efekty
[b]PS. Jako dobry wnuczek mógłbyś dołożyć dziadkowi do karnetu[/b][/i]
-----------------------------------------------------------------------
i co Panie Fake?? ma jej kupić karnet Arro?? czy może Ty jej teraz dołożysz 160 do karnetu?? brawo zarzad!! mamy jedna maniurke mniej
wspolczuje Ci Arro... chociaz ja tez paru dziewczynom obiecalem że je wezme na Cracovie nawet paru wislaczkom powiedzialem ze im pokaze co to znaczy atmosfera na stadionie! mama nadzieje ze sobie o tym nie przypomną...
szykuje sie jakaś awantura? :D
nie, nie szykuje się żadna awantura.
dlaczego?
szykuje sie. wez jakas siekiere i ziomkow. wszyscy o 18.30 pod alga!! wjezdzamy z brama
tak też myślałem :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szykuje sie. wez jakas siekiere i ziomkow. wszyscy
> o 18.30 pod alga!! wjezdzamy z brama
i pancerfausta koniecznie :D
o bagnetach już nie wspomnę :]
Proponuję skombinowanie ciężkiego sprzętu budowlanego. ;)
w meczu z Jagiellonią na pewno nie zagra Paweł Szwajdych:
z dzisiejszego D.P.
"Mam uraz ścięgna Achillesa, początkowo kontuzja wydawała się niegroźna, ale o grze nie ma mowy. Chciałbym w poniedziałek rozpocząć treningi. Jak łapię się do podstawowego składu zawsze dopadają mnie kontuzje" - P.Szwajdych
pech nie opuszcza Szwajdycha, w okresie przygotowawczym też miał problemy z Achillesem?
a ja wam mowie ze CRACOVIA NASZA KOCHANA WYGRA 4;0 Z jagiellonią i powoli bedzie sie piela w gore naszej ekstraklasy .HEJ PASY GOL!!!!!!!
Oby. No to pomarzmy.
4-0 z Jagiellonią. Na trybunach pusto, więc smutno. Zarząd czuje się nieswojo, bo nawt bluzgi z racji małej frekwencji były jakieś anemiczne, więc na ŁKS promocyjna sprzedaż biletów. Przychodzi 7000 luda. Mecz oczywiście wygrywamy jakieś 3-0. Euforia i kulturalny doping. I tak do końca świata i jeden dzień dłużej.
Ale mnie poniosło.
leszeczek - pobudka, zaspałeś do pracy! ;)
w sumie, to należy się zastanowić czy lepiej, że ma sny na ten temat... a nie do tematu w HP "piękne i ponętne panie"? :):):):)
[b] Statystyki[/b]
Jagiellonia Białystok przyjechała do nas 5 razy. Raz jej się udało, trzy razy nie, raz był remis. W bramkach skromniutkie 6-4. W ekstraklasie to pierwsze spotkanie z białostocczanami.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Vojnar poruszyles kwestie dzieciakow do lat 12 ze
> wchodza za free, tak bylo rok temu teraz rzucilem
> okiem na strone oficjalna i nie znalazlem takiej
> informacji, a skoro jest problem zeby spisywac
> dane osob, ktore by chcialy kupic bilet, to
> zapewne tez jest problem spisac dane tych 12
> latkow.
>
> Wiec ja nie wiem czy te 12 latki moga wchodzic na
> mecze za free czy nie, bo nigdzie takiej
> informacji nie ma, na plakatach tez.
info z głównej
"Przygotowaliśmy również [b]specjalną promocję[/b] dla naszych najmłodszych kibiców! Każde dziecko do lat dwunastu będzie mogło wejść na spotkanie Cracovia - Jagiellonia całkowicie za darmo! Jedynym warunkiem jest przyjście w towarzystwie dorosłego opiekuna."
co tzn specjalna promocja??? czyli od następnego meczu z ŁKS, za maluchy płacimy.
o Jezu, ale będzie mecz
Leseczek 7000 luda :) A te 500 to chyba na dachu ;)
Magnacie.. pomyliłeś się o jedno zero (z tymi na dachu)? :):):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)