No to zaczynamy mecze tylko dla karneciarzy :(
1. Dla piłkarzy i trenerów szansa aby odzyskać twarz po haniebnie słabym występie w Chorzowie i przeproszenie kibiców którzy jak nigdy od wielu lat musieli się nałykać wstydu za postawę Pasiastej jedynastki.
2.[b] Dla Profesora szansa na refleksje i zaprzestanie karania za wyczyny kilkunastu nastolatków oraz za kilkuletnie zaniedbania w temacie choćby podstawowego zabezpieczenia stadionu, ogółu "Bogu ducha winnych" kibiców piłkarskich.[/b]
OBY TO BYŁ OSTATNI W HISTORII MECZ NA PASACH Z ZAMKNIĘTYMI KASAMI!!!
-
-
[mecz]Cracovia - Jagiellonia sobota 18 sierpnia, 19:00 - pierwszy mecz bez biletów (tylko karnety)
Amen.
Zaśpiewamy:
Frekwencja to stara k...
Frekwencja j... jest
Frekwencję trzeba p...
Tabisz the beściak jest.
Ciekawe czy kononowicze przyjadą.
obstawiam 2,5 tysiaca a po meczu buńczuczne wypowiedzi że nie mają z tym problemu bo wreszcie był spokój... znam lepszy sposób na zrobienie porządku grajmy mecze w roli gospodarza w konspiracji , lub w odległości pow 700 km np. w świnoujściu :)))
pękam czy nie kupić karnetu choć generalnie wiem że nie powinienem tak dla zasady powinni zobaczyć pusty stadion tak dla oprzytomnienia!!!
pomimo prawdopodobnie słabej frekwencj,
pomimo beznadzejnej gry w ostatnich meczach,
pomimo wielu innych ...
JUŻ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ :)
Proponuje oglądać mecz w zadumie i spokoju. Nie ma co zakłucać atmosfery pogrzebu.
Wyrażanie "szacunku" wobec osób z Zarządu wskazane, bo chyba inaczej do nich nic nie trafi.
Robin zaspiewamy sobie: Co nas tak duzo,Cracovio co nas tak duzo? :/
jaki tu spokoj sialala nic sie nei dzieje sialalal tabisz to debil sialala...
Santo otrząśnij się.Można nie zgadzać się z Tabiszem można go krytykować w każdy rozsądny sposób,ale nie można jednego pisać tego że jest debilem.
Tabisz może i popełnia błędy ale jest wykształcony ma doświadczenie w prowadzeniu przedsiębiorstwa i zna języki.
Kim Ty Santo jesteś i co w życiu osiągnąłeś że masz prawo mówić w ten sposób o człowieku którego nie znasz.
Brak kultury i chamstwo powoduje że z obrzydzeniem czytam Twoje posty chyba musisz trochę podrosnąć i nauczyć się szacunku do drugiej osoby ze względu na to że jesteś człowiekiem to nas właśnie różni od małpy.
Pamiętaj Santo to co piszesz świadczy o Tobie!!!!!!!
P.s.Wróciłem z wakacji i poziom forum dostosował się do poziomu naszych piłkarzy,moderatorów proszę o większą czujność.
Maaacku,a co takiego dobrego Pan Tabisz zrobil dla klubu???
Robins pomyliłeś adresata;Ja bym zaproponował ,,gdzie są kibice Filipiak gdzie są kibice''.
ja nie bronie Tabisza tylko proponuje inny próg dyskusji bo pisanie o kimś debil jest niewłaściwe.
Jeśli chodzi o debilizm nawet zaprzestano w psychologii używania tego terminu.
Szanujmy Siebie nawzajem bo jeśli tego nie będziemy robić to nikt szanować nas nie będzie.
Panowie Panowie!!! To temat o meczu....
bez dopingu,bez flag,żadnej oprawy,na siedząco!
tak powinna wyglądać cała runda!
atmosfera na trybunach umarła..a porywanie sie z dopingiem przy takiej frekwencji nas pogrąży..
na każdy mecz odpowiedni transparent,np ponizszy..
Dzisiaj zawodnicy "Pasów" rozegrali wspólnie z uczestnikami turnieju "Wola Champions League" gierkę kontrolną. Stefan Majewski rozlosowywał drużyny do grup turniejowych. Na sam koniec wizyty trener w imieniu swoim i całego zespołu zaprosił dzieci na piątkowy trening Cracovii, który odbędzie się na stadionie przy ulicy Kałuży 1. Dzieci zostały również zaproszone na mecz z Jagiellonią Białystok, który Cracovia rozegra w najbliższą sobotę o godzinie 19.00.
[img]http://www.cracovia.pl/news/n1761.jpg[/img]
Źródło:
Panowie, nie ma co sobie skakać do oczu. W ciężkich chwilach powinniśmy przynajmniej jako kibice stanowić jednosć, w przeciwnym wypadku będzie jeszcze gorzej...
Ja już zgrzytam zębami na samą myśl o nieuniknionym rechocie całej kibicowskiej Polski z naszej sobotniej frekwencji (czyli 1,5 tysiąca)...
W sumie to pierwszy raz wolałbym, by nasi zawodnicy wystąpili ubrani na czarno. Kibice na trybunach też. Nasze tradycyjne pasiaste stroje kojarzą się z radością, a tej z pewnością w sobotę zabraknie...
Mecz z Jagiellonią...
Jak zawsze bede wspierał moja ukochaną druzyne,
a więc wszystkich zawodników którzy wybiegna w koszulkach Cracovii na boisko.
Zrobie wszystko co mogę zeby zawodnicy czuli wsparcie
i wiedzieli ze jestem z nimi
i tak przez cały caluśki mecz
A po meczu podziekuje im za zaangazowanie i walke
i zrobie to bez wzgledu na wynik.
Kolejny raz przypominam ludziom słabej wiary
że być kibicem Cracovii to jest próba charakterów
nędza i dziadostwo było w 85 roku na meczu z Górnikiem Knurów!!!!
Ale co zrobić jak nadający na wszystko i prezesów pewnie nie byli wtedy na świecie!!!!!!!!
nie życze wam aby byliście kiedyś na takim meczu jak wtedy z Knurowem.
raf trzeba sie zjednoczyc przeciwko pseudo reformom a nie wychodzić przed szereg. ja na mecz ide bez barw napewno i jedynie moge przyklasnac po dobrej akcji/bramce
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nędza i dziadostwo było w 85 roku na meczu z
> Górnikiem Knurów!!!!
>
> Ale co zrobić jak nadający na wszystko i
> prezesów pewnie nie byli wtedy na
> świecie!!!!!!!!
>
> nie życze wam aby byliście kiedyś na takim
> meczu jak wtedy z Knurowem.
>
100% racji awaria. Niektórzy forumowicze nie bardzo chcą oddzielić problemy od siebie. Zupełnie inną kwestią są zadziwiające (w skali światowej piłki!!!) pomysły zarządu likwidacji biletów a zupełnie inna kwestią jest fakt ,że jesteśmy od 3 sezonów w pierwszej 8(!!!) Polskich druzyn piłkarskich i prowadzimy całkiem sensowna linie skupywania duzej ilości młodych utalentowanych zawodników
a jeszcze zupełnie inną fakt ,że są jakieś (pewnie zresztą chwilowe) problemy z poziomem gry 1 druzyny.
Nie można nadawać w rumel na wszystko.
Khalid , bardzo dobrze pamietam ten mecz ze względu że na stadionie była tylko moja malutka może miała z 50 na 70 cm flaga Polonii Bytom i bodaj tylko ja z kumplem miałem szaliki oczywiście Polonii Bytom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)