Fajnie że Groclin strzelił gola , bo juz myslałem że trzeba będzie ogladac dogrywkę......
-
-
Przewagi Groclinu i Bełchatowa
A ja szczerze mowiac nie lookalem na mecz :D bo nie wiedzialem kiedy graja. Widzialem tylko mecz Bot-u a tak to lipa ...
GKS PGE(r) Bełchatów przecież to była jakaś masakra. Dlaczego Gruzini nie strzelili im 3 bramki???
Takie Zagłębia i Bełchatowy to jest kwintesencja polskiej piłki ligowej.
Wstyd i hańba i my marzymy o LM <śmiech na sali>
tak sobie myśle ze dobrze że nie awansowaliśmy do pucharów... :/
W drugiej połowie meczu Dyskobolii przeglądałem równolegle pewną pracę naukową i niestety zmorzył mnie sen... Bramki już nie widziałem. :(
Dnipro Dniepropietrowsk z Ukrainy będzie rywalem PGE GKS Bełchatów, a Groclin Grodzisk Wlkp. zmierzy się z kazachskim Tobołem Kostanaj w drugiej rundzie kwalifikacyjnej Pucharu UEFA. Losowanie par odbyło się w piątek w szwajcarskim Nyonie.
Mecze drugiej rundy kwalifikacyjnej odbędą się 16 i 30 sierpnia, a pierwsze spotkania oba polskie kluby rozegrają na wyjeździe.
No to jest szansa ponownego zaprezentowamnia naszych eksportowych produktów rolnych na rynku wschodnim.
Blady Niko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W drugiej połowie meczu Dyskobolii przeglądałem
> równolegle pewną pracę naukową i niestety
> zmorzył mnie sen...
pod wpływem pracy, meczu czy obu rzeczy naraz?
11 dni później
No i Groclin wygrał gdzieś tam w dalekiej Azji, a Bełchatów prowadzi z Dniepropietrowskiem...
No teraz to rozumiem Stefana II, gra ultra defensywna jest bardzo wzruszająca...........
nudny ten mecz jak flaki z olejem.
dwa plusy:
-to nasi fizycznie dominowali nad ukraińcami , zwykle druzyny ze wschodu tłamsiły naszych.
- występ wychowanka Cracovii Grodzickiego (to ten co go Stawowy nie chciał w 2005-ym testujac jakichś Jędrszczyków) szkoda ,ześmy go stracili byłby dużo lepszy od Karwana.
marzę się tak nudzić kiedyś ,patrząc na Cracovię w pucharach
no bo to mecz na zaangażowanie emocjonalne. Jakby to nie nasi grali wyłączyłbym TV po kwadransie. Zresztą co to za futbol jak nie ma zaangażowania emocjonalnego. Dlatego pewnie prawie każdy Polski kibic ma jakieś ulubione teamy z "pucharowego Cyrku".
a mnie się tam podobało
wreszcie ktoś inny w pucharach niż Wisła i Legia
i grają z jajem, i młodych próbują, fajno jest
dokladnie.groclinu nie widzialem ale belty ok (ta przewrotka "bandyty":)
Wie ktoś ile kilosów jest do Dniepropietrowska czy jak się tam to pisze z Bełchatowa ??
niech zbierają punkty, gdyby tak wszyscy w ostatnich sezonach punktowali to dziś na Cracovii byłby Puchar UEFA za te 4. miejsce :]
Bełchatów - Dniepropietrowsk 1289km
http://map24.interia.pl/
Trzeba dodac ze sedzia dobrze mecz prowadzil (w Dniepropietrowsku) bo wkurzalo mnie to symulanctwo Ukraińców ktoremu słusznie arbiter nie ulegal.
Dobry mecz rozegrał Uyek :D
Brawo Poacy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)