Karvinku... coś Ty... toż to żadna patologia... No, może jeszcze przez 10-15 lat ale po zalatwieniu sprawy pedałów (2-3 lata), pedofilów (4-6 lat)... zoofilów (9-12 lat), Lewica zadba również o równość dla nekrofilów... i nawet taki "lekarz" będzie mógł z kochanką (nieżyjącą) adoptować dziecko... Przed Lewicą przyszłość - jest o co walczyć, przecież tyle jeszcze na świecie zboczeń
-
-
Forumowiczu ile masz lat?
Coś mi nie gra ,wychodzi na to że kochanku musiała być zmumifikowana bo inaczej by zgniła.
Jeszcze jak to jest kilkanaście lat to ciało bankowo było bez organów wewnętrznych.
K.u.r.w.a. to jak on ją walił ?
W filmach to już nie wiedzą co wymyśleć ,moja matka np. oglądając Dynastie kapnęla się dopiero wtedy że serial opowiada nieprawdziwą historie jak jakąś babe kosmici porwali w kosmos.
Stary pamiętam się w.k.u.r.w.i.ł. bo musiał długo póżniej tłumaczyć że to wszystko to jedna wielka ściema.
jak SaNtO wróci,
i zobaczy w jaką stronę mu pieknie temat poszedł
to się chłopina ucieszy
Dobra, to ja się też wpiszę:) Mam 18 lat, urodziny mam 15 lipca, w rocznicę Bitwy pod Grunwaldem i zdobycia Jerozolimy przez Krzyżowców.:D Żeby nie zaśmiecać forum, to przy okazji napiszę se, że poszukuję ładnej Krakowianki. Najlepiej, żeby była zgrabną, subtelną i uległą blondynką o złocistej cerze, posiadającą jędrne cycuszki, wąską talię, płaski brzuch, krągłe biodra i zgrabne nogi.:D:D
4 dni później
Niektórzy na forum juz zapewne wiedzą, ze mam wpół do szesnastki, chociaż kobiet się o wiek nie pyta. Ale cóż... trzeba było się jeszcze raz do tego publicznie przyznać...
Wpół do szesnastki a juz kobieta. Młodziez nie próżnuje.
Nina,corka nizej podpisanego - 5 dni! ur. 24/07/ o 12.25
denzi gratki!!!!!!!!!!!
dzieki bardzo,za pare dni pomysle o fotce tam gdzie galeria naszych dzieci:)
denzi - Właśnie... Serdeczne graulacje!!
Ja mam urodziny razem z PaPieżem Janem Pawłem ;) 18 maj...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karvinku... coś Ty... toż to żadna patologia...
> No, może jeszcze przez 10-15 lat ale po
> zalatwieniu sprawy pedałów (2-3 lata),
> pedofilów (4-6 lat)... zoofilów (9-12 lat),
> Lewica zadba również o równość dla
> nekrofilów... i nawet taki "lekarz" będzie
> mógł z kochanką (nieżyjącą) adoptować
> dziecko... Przed Lewicą przyszłość - jest o co
> walczyć, przecież tyle jeszcze na świecie
> zboczeń
TD a nie przyszło Ci do głowy, że za to wszystko odpowiedzialna nie jest jakaś tam "lewica", ale kapitalizm jako taki. Że tego typu rzeczy prędzej czy później w kapitalizmie muszą wyewoluować, natomiast to, kto w określonych okolicznościach stanie się ich ideologicznym rzecznikiem, jest w pewnym sensie sprawą drugorzędną. Już kilka razy pisałem, że kwestia homosexualizmu to wygodne pole ustawki między Lewicą i Prawicą, i że lepiej byłoby dla obu tych stron, by wybrały sobie jakiś inny, z estetycznego punktu widzenia ciekawszy ring do walki.
My marxiści, wierzymy w to, że nie idee, ale byt ekonomiczny określa świadomość.
Ja mam 18 lat... dużo to nie jest ale zawsze to więcej niż Hancura ;) Bez obrazy :)
wrzo.ksc - Już się przyzwyczaiłam, ze jestem nieco dyskryminowana w wyrażaniu swojego zdania ze wzgledu na mój wiek. Ale dzięki, ze chociaż na tym forum niektórzy odbierają mnie na serio!
No to ja powiem ze w grudniu bede miec 14 ha! :D Nie śmiac się :).
denzi Napisał(a):
> Nina,corka nizej podpisanego - 5 dni! ur. 24/07/ o
> 12.25
gratuluję!
Hancura Napisał(a):
> wrzo.ksc - Już się przyzwyczaiłam, ze jestem
> nieco dyskryminowana w wyrażaniu swojego zdania
> ze wzgledu na mój wiek. Ale dzięki, ze chociaż
> na tym forum niektórzy odbierają mnie na serio!
>
> RED & WHITE - GLORY & PRIDE - SEKTOR A
> ATAKUJE!!!!
>
>
> BÓG,HONOR,OJCZYZNA & CRACOVIA KRAKÓW
Ależ moja droga czy ja Cię dyskryminuję?? :) To miał być taki drobny żart :)
denzi Napisał(a):
> Nina,corka nizej podpisanego - 5 dni! ur. 24/07/ o
> 12.25
Denzi gratuluję. Moja już ma 5 miesięcy z hakiem. Piszesz jednak tak jakby czytający stał na głowie.
uuu...dużo :)
Agnanie Przeszacowny... w tym wieku, to w ogóle CUD że jeszcze potrafimy w klawiatury odpowiednie "kliki" trafiać :):):)L:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)