tomecki dostaniesz za to rubryke w wyborczej i bedziesz pisal felietony-i bedziesz mogl jeść gołąbki z krokodylem w zakladowej stołowce:-)
-
-
PATRZĄC Z GÓRY TABELI na Wisłę - czyli dobra nasza Panowie Pasiacy:)
Po pierwsze to jest "krakowska" po drugie zgadzam się tylko na gołąbki, ale bez krokodyla:-)
faktycznie-zwracam honor:)
a moze gołąbki z krokodyla?;)
zgaga murowana i na dodatek bedzie sie czlowiekowi odbijac tymi jego wąsikami a la Wołodyjowski
Trzeba teraz tylko to utrzymać(!)
WSZYSCY IDĄ NA ŁĘCZNĄ I USTAWIAMY SIĘ OD UL.KRASZEWSKIEGO i dopingujemy naszych chłopaków przez ogrodzenie!!!
ps.w sobote chyba z pół godziny wpatrywałem się w tabele na telegazecie :D i myslałem sobie ze to juz 12 lat minęło od podobnego momentu, wtedy jeszcze w drugiej lidze...
jeszcze 2 kolejki do pełnej statysfakcji i dokonania sie dziejowej sprawiedliwosci(!)
CRACOVIA nad wisłą :P
Panowie Piłkarze!!!
Teraz musicie utrzymać tą przewagę!
Pokażcie, że to WY rządzicie w tym mieście!
Nie wypuście tej okazji z rąk!
Hmmm a nóż któryś przeczyta:)
Wszędzie te noże ;)
Aaaa to dlatego nas wyzywają od nożowników. :)
;)
A jeszcze pare tyg. temu wielu z was pisalo,ten mecz mniej,a ten bardziej istotny.
a tu prosze bardzo
TRZEBA KONIECZNIE WYGRAĆ MECZ Z WIDZEWEM!!! K O N I E C Z N I E !!! TAKIEJ SZANSY NIE MOŻEMY ZMARNOWAĆ!!!
Dwie kolejki daliśmy radę.
Ale zostać na 4 będzie ciężko. Ten nasze wyjazdy to słabo wyglądają.
Trzeba będzie to zobaczyć :)
Słabo? A kiedy w pierwszej lidze po raz ostatni wygraliśmy 5 meczów wyjazdowych w sezonie?...
No może, że Twój komentarz odnosił sie do kwestii kibicowskich... ;) :/
I tak słabo wyglądają jak na 4 miejsce w tabeli które niby mamy utrzymać.
Jak dla mnie jedyny ważny wyjazd który wygraliśmy to był Bełchatów w 2 lidze. (Polkowic jakoś nie licze w barażch bo tam było jakoś z górki :) ).
Potem takie ważne Tłoki Gorzyce wtopiliśmy - pomogli troche inni. Nie wspominając Derbów z Hutnikiem w 3 lidze. Zawsze nam się noga potyka na takich wyjazdach.
Teraz w sumie jeden z ważniejszych wyjazdów ostatnich lat, dlatego jakoś jestem sceptyczny :).
Myśle wyłącznie o jakiś ważnych wyjazdach.
Tzn wiesz, ostatnio przegrywaliśmy ważne mecze w sensie tytułów, czy miejsc pucharowych (Amika za Wojtka, Puchar z Grodziskiem w tym sezonie),a teraz "teoretycznie" nie ma różnicy pomiędzy miejscem czwartym a ósmym, ale sam fakt możliwości wyprzedzenia GTS, a także silniejszych od nas kadrowo Lecha, Korony i Grodziska czyni mecz z Widzewem prestiżowym.
Kasa dla piłkarzy tez jest inna za 4 a za 8 miejsce.
No ale jak ktoś już wspomniał na tym forum ( wybacz, ale nie pamiętam kto to był) Stefan II łamie wszelkie statystyki :D
Myślę że bardzo ważnym i trudnym meczem był wygrany w pierwszej lidze w Szczecinie 2:1 w dramatycznych okolicznościach.
CRACOVIA PANY!!!!!
Jezu niech ten sezon się tak skończy!
Co by nie mówić o naszych grajkach i trenerze, to widać, że potencjał mają ogromny. Gdyby nie kilka głupio straconych punktów byłoby 3. miejsce. Ale czwarte to i tak najlepsze od awansu. 3 wzmocnienia i idziemy na mistrza! I to nie przesada.
Szkoda też, że nasza liga jest z roku na rok coraz słabsza, bo jeszcze rok temu 4. miejsce dawałoby Intertoto...
dzieki Bogu nie walczymy o Intertoto, ostatnio polecielismy po wystepach w tym pucharze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)