jest dobrze w końcu przeskoczymy słaby ŁKS, a w niedziele ...
-
-
INNE MECZE TEJ KOLEJKI
Ryś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jak Ale karnego nie było! Na 100% !
Nie bądź taki cynik ok? Bo Ci wypomnę po następnej kolejce chłopcze..
nie ma co wypominac bo nawet jak przegramy to nie kupujemy meczy... pierwszy karny był na stówek drugi raczej nie... pozatym sędziowanie pod zagłębie... to jest przerażające... mam nadzieję że to kiedyś wyjdzie i ich zdegradują do 10 ligi.
stop łapówkarzom !!
O 1 mógłbym sie kłócić bo według mnie go nie było. A co do 2 to jestem przekonany ze sędzia dobrze zrobił niedyktując go. Ale było widać że sędziowali pod zagłębie...
pierwszy ewidentny karny ! trafił niby w piłkę ale nogi jednocześnie nie było to czyste zagranie... to nie jest juz takjak poza polem karnym... w polu karnym gość został wyjebany i jest 11 proste
a tu widzę wszystko idzie w dobrą stronę
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/orange-ekstraklasa/news/zatrzymano-bylego-trenera-zaglebia-lubin,907488[/url]
żadnego karnego nie było.
pierwszy to wybicie piłki a drugi teatralne zdolności brożka.
a głowacki powinien dostać żółtko jak byk.
Odra to jest potęga! Odra najlepsza jest! Odrę trzeba szanować! Odra MKS!
meczów w UEFA już nie kupią....
'Odra to jest potęga! Odra najlepsza jest! Odrę trzeba szanować! Odra MKS!'
Cracovia - Odra 1 : 0
Odra - Cracovia 0 : 1
Aż strach pomysleć czym jest Cracovia...
Magic prosze się uspokoić. "żółta kartka" - wyłacznie przez zasiedzenie. Powinieneś dostać bana za swoje prymitywne zachowanie.
i tym optymistycznym akcentem proponuje pozegnac miedziowego. chyba strata 2 pkt do BElchatowa kogos mocno zabolala.
swoja droga "łapówkarz ze wsi" - jakos specyficznie pasuje ;)
Banujta go .
my nie mamy o czym gadać kretynie.. już raz z nami graliście to nas przekręciliście tak jak sasiądke zza miedzy. i nie mów mi żebym dorósł bo to żaden argument mając 18 lat mam więcej rozumu niż Ty i Twoim przyjaciele łapówkarze z zarządu... śmiać to się będziemy jak was wkońcu sprawiedliwość dosięgnie... prędzej czy później i tak was wyjebią bo każdy mecz to przekręt
kundle zremisowali bezbramkowo z Lubinem i troche sie wykartkowali przed meczem z nami. Błaszczykowski napewno nie zagra i ktos tam jeszcze.
nie byłem przez chwilkę obecny, czyżby to naszemu magicowi nerwy puściły? ;)
no aston dużo przegapiłes :) zagłębiu ucieka mistrzostwo to się wyszaleć musiał u nas na forum trochę mu głowa zagotowała ale mam nadzieję go nie czytać juz na tym forum
kanarom to ty możesz łapówki dawać ale u siebie na wsi w pksie u nas w mieście Cracovia jeździ za darmo... a ten słownik rzeczywiscie jakiś prostacki
Nie wiem czy za darmo, ale skad Ty wiesz o jakichs lapowkach dla kanarow? Bez kitu - masz taka zdolnosc przeczytania czyjegos stanu konta za pomoca konta na forum Cracovii? To na co mnie stac? Albo kiedy wyciagalem pieniadze ze sciany ostani raz?
Pajacu
Chyba na niewiele.. pajacu..
śmiem wątpić czy wiesz z czym się do ściany podchodzi, hehe.. ty pewnie z barana w nią ciśniesz prostaczku..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)