czy mamy szanse?
-
-
trzecie miejsce
tak :)
A jak to się ziścić może?
"wystarczy" wygrywać mecze :)
Ba!
teoretycznie powinnismy wygrać wszystkie mecze do końca Wisła,Pogoń, Łęczna , Widzew
ale jak wiadomo w ostatnich dwuch meczach też miało być 6 pkt skonczyło sie na 1 pkt
po prstu to dla nas za słabe dróżyny i nie umiemy z takimy grać :D
6 miejsce będzie sukcesem.
to nie chodzi o brak umiejetności tylko niesamowitą empatię (chyba bliskość sióstr Serafitek - albo coś innego???) jaka charakteryzuje się ta drużyna - my po prostu dostosowujemy się stylem do przeciwnika i staramy sie by nam nie wychodziło jeszcze bardziej niż przeciwnikowi, żeby mu przykrości nie robić...
Szanse są iluzoryczne.... Tylko niech nikt nie mówi, że jestem pesymistą lub sieję defetyzm.... Po prostu szans praktycznie nie ma.... W tej chwili mamy 4 punkty straty do Legii przed jej jutrzejszym meczem.... Musielibyśmy wygrać wszystko do końca sezonu, a i tak może to nie wystarczyć.... Choć poza pojedynkiem derbowym pozostałe mecze mamy raczej łatwe, to jednak aktualna forma piłkarzy raczej nie wróży kompletu zwycięstw w kolejnych 4-ch meczach.... Byłoby SUPER jeżeli na koniec sezonu znaleźlibyśmy się przed Wisłą, choć i tak nie będzie to łatwe, aczkolwiek zdecydowanie bardziej realne patrząc na rozkład gier.... Gdyby to się spełniło to wtedy możemy powiedzieć, że sezon był w 100% udany.... Jeżeli wygramy derby to kto wie....
trzecie nie trzecie ...ważne wielkie derby wygrać;)
ok. wydaje sie, ze 3. miejsce jest celem strasznie ambitnym i nie tylko od nas zaleznym. Mozna wiec wg mnie postarac sie byc wyzej niz Wisla. A to juz jest do zrobienia... i to powinno byc celem
Nie ma o czym marzyć ile razy w tabeli robi się szansa na dobre miejsce to nasi kopacze zaraz nas kibicow zprowadzą na ziemie.
Ale i tak wole przeciętne miejsce I lidze niż czołowe w III lidze i nie obrażę się jak przez nastepne 20 lat będą tylko takie zmartwienia.
Chyba bym nie chciał 3 miejsca. Nie chę grać w Intertoto. Nie pamiętam przypadku, by takie rozgrywki dobrze drużynie służyły.
Uważam że miało to duży wpływ na nasz spadek z ligi 20 lat temu.
legia ma trudny terminarz Zagłębie, Łks, Odra w Wodzisławiu o GTS'ie juz nie mówie... jest szansa
Ja sie nie napalam
Ja o tym jeszcze nie mysle
Ale trzecie miejsce to jest brązowy medal Mistrzostw Polski...
Ostatni medal piłkarze zdobyli w 1949 roku
wiec nie wiem czy nie ma o co walczyc...
Te wszystkie Intertoty UEFY, to jest mniej wazne.
Rozgrywki nazywają sie w końcu "o Mistrzostwo Polski"
a nie o prawo startu w rundzie przedwstepnej Ligi Mistrzów
może być i 5 ale pod warunkiem, że GTS na 6!
Po dzisiejszym zwycięstwie Legii nie ma już żądnych szans na 3 miejsce.... Do Legii mamy już 7 pkt straty na 12 możliwych do zdobycia.... Max. to 4 miejsce możemy jeszcze ewentualnie zdobyć....
Jak zdegradują zaglebie to i 4 miejsce moze byc niezle
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
tak? :) a jak :)
izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak zdegradują zaglebie to i 4 miejsce moze byc
> niezle
Marzenia marzenia...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)