Komu starczy charakteru zeby pokasowac te brednie ktorescie tu nastukali...
-
-
Rozbić ten układzik!!!
Jakie brednie???
Głaskać ich dalej? bedziedobrze???
skopiowane i jak zniknie to sie znowu pojawi:)
Raf jakie brednie jak jestem cierpliwy to poprostu otwórzcie na niektóre sprawy oczy!!!!! a zachowujecie sie tak jakbyscie niektórych spraw nie chcieli zauwazc lub tez nie dopuszczacie do siebie pewnych faktów!!!!! a druga sperwa to forum jest poto zeby dyskutowac i kazdy ma prawo do swojego zdania na dany temat ja sowje zdanie przedstawiłem i nie rozumiem cZemu cos tutaj miałoby byc kasowane moze komus byłoby to na reke co?
To nie jest apel do adminów
tylko do autorów tych zenujacych wpisów
widze ze innym zarzucasz usterki
a nie widzisz ze sam jestes awaria...
smutne
pomiedzy głaskaniem a nap.ierdalaniem bez sensu
od wislackich i proszowickich ku.rew
jest naprawde szerokie spektrum nieco bardziej wyważonych sądów
słuchaj jesli dla kogos wazniejszy jest Stawowy i jego dobro , nie wspomne juz o innych sprawach Jesli te sprawy wazniejsze sa od Cracovii to taki gracz dla mnie nie ma miejsca w tym Klubie i jak to okresliłem niech wypier... albo jak wolisz niech zostanie sprzedany
raf_jedynka
Re: Rozbić ten układzik!!!
Autor: awaria (IP zapamiętane)
Data: 06 maj 2007 - 14:58:26
Dudzic wczoraj na boisku był 20 min a podali mu trzy razy , chłopak był pare razy na dobrej pozycji a starszyzna duuuuupa nie podała bo jeszcze by sie OKAZAŁO ZE BARTEK BY BRAMKE WALNAŁ I ZAMIAST 'MOJEGO KOLESIA" W NASTEPNYCH MECZACH GRAŁBY TEN"GNOJEK" . taka prawda 3-4 proszowiakom podziekowac i bedzie dobrze , Bo nic tu nie da jak sprowadza nowych jak ich klika nie doposci do chlewa.
gdzie ja ich wyzywałem od kur.w???
Kto by kupił jednonożnego Skrzyńskiego albo takiego samego Radwańskiego?:D:D:D
Ich czas już minął co Wy tego nie widzicie????
Dziwnym trafem to piłkarze wychowani przez Chemicza...
Kto to sa proszowiaki?
W Cracovii nie gra zaden zawodnik urodzony w Proszowicach
W Cracovii nie gra zaden zawodnik który spedzil tak wiecej niz pół sezonu
Za to jest tu 10 krakowiaków (urodzonych w Krakowie)
ktorzy dla Cracovii graja 3, 4, 5 lat - czyli najdłuzej w swojej karierze
ktorzy awansowali z Cracovia od 3 do 1 ligi i w zadnym innym klubie
(a wiec takze dzieki temu klubowi) niczego innego w pilce nie osiagneli
Poza wszystkich pamietajcie ze to sa chlopaki
ktore od dziecka graly w pilke
Graliscie po szkole w pilke?
No to w Cracovii graja Ci ktorzy grali z wami tylko ze byli od was duuuzo lepsi
kiwali was jak chcieli a jak juz szliscie do domu
to oni sie wybierali do nastepnego meczu
i to jest wlasnie Piotrek Giza, Paweł Nowak,Piotrek Bania
Zeby zostac zawodowym pilkarzem trzeba miec pasje do grania w pilke
i kochac to co sie robi
Przychodzi kasa to jest dobrze, bo lata wyrzeczen w juniorach jakos sie zwracaja
Ale jak ktos zarzuca im brak zaangazowania to raczej mierzy ich swoja miarą.
Kasa, musi sie zgadzac tylko ze od 3 lat w Cracovii kasa sie zgadza jak nigdy
I nic nie stoi na przeszkodzie zeby miec radoche z tego co sie naprawde lubi robic
Czy wy naprawde zapomnieliscie jaka to jest frajda wygrywac?
Jaka to jest frajda robic to co sie lubi i jeszcze dostawac za to pieniadze?
Ci goscie graja z ambicja i zaangazowaniem
a fakt ze czesc kibiców tego nie dostrzega jest informacją na temat tych kibiców
a nie pilkarzy
jednak pozdrawiam
PS.
awaria sorry za te kur.wy - faktycznie ich nie było u Ciebie
raf_jedynka: popieram Cię.
Grają słabiej, to widać - i widać było na Wiśle Płock. Po prostu jest gorzej.
No tak jest, czasem gra sie lepiej, czasem gorzej.
Trzeba wziąć pod uwagę, że filary tego zespołu są dwa: Giza i Baran. Baran po kontuzji i nie szło mu maksymalnei wczoraj) a Giza - chyab po prostu rzeczywiscie w słabszej formie.
Ale od razu przesadne wyzwiska, "proszowicka mafia" itp... Ludzie! Po pierwsze to są zawodowcy. Mniejsi lub gorsi ale zawodowcy. I kretyństwem byłoby ich strony zachwoanie które im neiktórzxy przypisują... Nie mówię zę tak nie jest, nei znam się, ale jesli ich gra jest przesadą, to obelgi niektórcyh forumowiczów są przesadą znacznie większą. Proszowice... A kiedy oni grali w tych Proszowicach? I z Cracovbią weszli z III ligi do pierwszej, grają w niej kilka lat. Taki który nie czuł się związany z klubem to moim zdaniem Drumlak. Ale go szczęśliwie juz nei mamy. No i podejrzewałbym Przytułę, też go nie ma.
Skrzynia knoci ostatnio, prawda. Ale może też jest po prostu w słabszej formie... Jak obrnona wygląda bez niego widzielismy po eksperymentach Stefana I...
przyłączam się do dwóch ostatnich postów
a propos Przytuły, nigdy nie padły żadne konkretne (poważne) zarzuty pod jego adresem
a przydałby się nam w tym sezonie jak nigdy wcześniej
przydałby się też Drumlak, ale po pierwsze zachował się jak gówniarz
a po drugie cieńki piłkarz z niego obecnie jest
myslę że ostro ponosi tych co żądają głów "Proszowiczaków"
ale tacy kibice też są potrzebni,
i zadaniem piłkarzy jest udowodnić swoją postawą na boisku że są czyści
i potrafią grać w piłkę na poziomie I ligi
myślę że nauczeni przykładem z Zabrza
nie urządzimy im przedstawienia po słabszym występie
w końcu "czy wygrywasz, czy nie ..."
ja się cieszę że Baniowy walczy jak lew, oby mu nie przeszło,
rekomenduję przedłużyć mu kontrakt (o rok)
i że mamy młodego Dudzica, bo w końcu jest jakaś nadzieja w ataku
i martwi mnie nie tyle obrona co pomoc, bo chłopaki albo nie mają formy
albo mają dość eksperymentów z ustawianiem
pomocnicy Bojarski, Baran, Giza i Szwajdych dostają ode mnie
wysokooprocentowany kredyt zaufania do spłacenia 13 maja
a jak nie, to patrz mój podpis
No właśnie troche upłynnić skład. Sprzedać kilku chćby teraz występujących w pierwszym składzie, typu Nowak, Wacek, Skrzyński... i załatwić kilku nowych :)
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> myslę że ostro ponosi tych co żądają głów
> "Proszowiczaków"
Ludzie na Boga, trochę szacunku dla Polszczyzny: "Proszowian" albo w ostateczności "Proszowiaków", a tak naprawdę to "byłych zawodników Proszowianki" ;)
Proszowiczan...:-)
Z Nowakiem proponowałbym się wstrzymać ,trzeba tylko go trochę naprostować bo pewno nie on pociąga za sznurki.
Na początek jedzie Skrzynia.No chyba że w między czasie wynajdzie jakiś lek na raka albo uratuje jakies małe dziecko lub strzeli brame GTS-owi ktora da zwyciestwo.
Piszesz, że grają w Pasach ileśtam lat. No proszę Cie, jak mają nie grać skoro nie muszą sie starać, mają zaklepane miejsce w składzie, dostają dużo kasy i nie muszą sie wyśliać. Są pijawkami!
Ocenimy Ich wąpliwą wartośc 13 maja...obym się mylił
już od jakiegoś czasu delikatnie sygnalizowałem tę sprawę ale nie chciałem mącić i rozpętywać burzy przed derbami
ale skoro już poszło to uczciwie muszę poprzeć chłopaków którzy postulują o rozpierdolenie tej sitwy!!!
zrzućcie niektórzy łuski z oczu i w końcu przejrzyjcie dla dobra [b]CRACOVII[/b]!
nie byłem zwolennikiem Stefana Majewskiego gdy przychodził do klubu ale teraz widzę że jest 1-wszym który naprawdę ma zamiar rozjebać towarzystwo wzajemnej adoracji
jeżeli Pan to czyta Panie trenerze to ode mnie 100% poparcia!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ , W SERCU MOIM [b]PASY[/b] I NA DOBRE I NA ZŁE
Ha! Juz dawno pisałem - Giza Wooon - choć sam na niego w 3 lidze płaciłem - Niestety do Wypierdzielenia nadaje sie tez baran Baran, Moskit, Plastik i inni Chodzący po boisku. Basta
Kazdy z Was ma troche racji... I Ci, ktorzy radykalniej chca postapic i Ci, ktorzy troche bardziej spokojnie planuja rozwiazac sprawe... Problem w tym jednak, ze wszytskich sprzedac sie nie da (kto ich kupi, a potem kto zagra za nich, kogo w zamian, etc.) Zajebi-scie zlozona jest ta lamiglowka, dodatkowo nie znamy zapewne wszytskich tajemnic szatni pilkarzy i pokojow na Wielickiej...
Wszytsko to troche smutne, jak gra, frekwencja, komentarze, doping, stadion - slowem krajobraz z Kaluzy np. na ostatnim meczu z Plockiem...
Na poprawe ogolnego wrazenia mnie osobicie dobrze robi DVD z nagraniami z III/II ligi i te piekne czasy, ktore zawsze tytuluje: "PAWEL MISIOR"...
Niestety, teraz to juz chyba tylko pomarzyc sobie mozna...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)