jak to co pisza na kibice.net jest prawda dziekuje bardzo za takich opravcow. wiadomo bylo ze wisla nie spi! pozdro dla wszystkich "opravcow"
-
-
CRACOVIA - Wisła K.: 0-0
Panowie i po co usuwacie moj post ???? nie mozecie kurwa napisac co sie stalo ???
ryż Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napisze mi ktoś czemu Świstak odchodzi??
Idzie do paki, bo sreberka były z przemytu.
A tak w ogóle to nie ma co się denerwować przejmować i zaburzać przed derbami. Z oprawą, czy bez będzie super.
Czyli co? Zabrali oprawę?
"Kurwa mać! Kibiconetownia jak zwykle huczy, oficjalne stanowisko, prosze bardzo, nie wiele mi do ultrasowania ale podam to stanowisko za moich kolegów po szalu.
Malowanie transparentów w jednej z krakowskich hal, suszenie, nikt transów nie pilnował, Wisła sytuacje wykorzystała, po oprawie.
Tyle odemnie w temacie."
moglby sie ktos na ten temat wypowiedziec?
może chociaż transy były ubezpieczone?
np. w PZU?
;)
transy transami ale gorzej z 30 metrową sektorówką :/
Nie jojccie tak , bo sie tylko zomofile cieszą.
Łatwo przyszło ,łatwo poszło, srał to pies kudłaty.
no takie tez miałem informacje
Czyste frajerstwo i tyle...przypomina mi sie akcja z nasza flaga akademicka ....smiac sie czy plakac ...????
To napewno nie jest prawda. Nie wierze w taki obrot wydarzen.
Co innego taak akcja przed jakims zwyklym meczem ligowym ale nie przed derbami nagle sobie wzieli kredki i pedzle i poszly dobre dzieci malowac do szkolki plocienka.
Dajcie spokoj.
A jesli by tak bylo to bym chyba sie rozplakal nad glupota ludzka niektorych.
fajnie przyczyny niezalezne od opravcow !! TO SA DERBY I NIE JESTESMY W TYM MIESCIE SAMI ! to prawda, to moga sie OPRAVCY spodziewac kokosow do puszek i na konta ! NIECH TO SZLAG TRAFI !!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze 2 ultrasow tam nie bylo i ze psy nie przejechaly po nich jak stado bizonow . . .
moze jeszcze z przyczyn niezaleznych od klubu DERBOW NIE BEDZIE !!
juz sie nie dopytujcie o co chodzi ,sprawa jest jasna
Czemu oni nic nie napiszą więcej dlaczego niema opravy? Może się boją (jeżeli to co pisze gdr to prawda) Co się stał że KU.RWA opravy nie będzie?
ale inaczej !!!!!!!! moze pokazmy tym szmato ze nas to pyka ze to zrobili , niech sobie pala oprawe , szok , zepsuli tylko widowisko a tak czekali jak sie zaprezentujemy !!
APEL DO OPRAVCOW !!
MAMY 1 DZIEN , TO JEST GOWNIANIE MALO , ALE MAMY MULTUM FLAG NA KIJACH , MAMY SEKTOROWKI , MOZE MACIE KTORES ZE STARYCH TRANSPARENTOW itd itp !!!!!
zrobmy z tego meczu swieto , wiadomo ze to beda powtorki ale coz mozna , moze zdazycie jakas kartoniade ulozyc ( nie wiem ile wam to zajmuje ) ale po prostu SPROBUJCIE COS ZROBIC ZEBY IM POKAZAC KTO TAK NAPRAWDE JEST LEPSZY !! czasu malo , ale cokolwiek da sie zrobic !! zawaliliscie , teraz odbudujcie to !!
DO ROBOTY !!!! mecz sezonu . . .
to nie napisalem ja, ja tylko zacytowalem wypowiedz jednego z uzytkownikow z forum kibice.net zadajac pytanie czy to prawda.
Ludzie, zastanowcie sie dwa razy zanim zaczniecie obrazac ludzi, ktorzy 3/4 swojego wolnego czasu od kilku lat przeznaczaja na robienie opraw (a jest ich nie kilkuset, tylko w porywach kilkudziesieciu, a zazwyczaj kilkunastu).
[b]Wyjasnienia beda PO derbach - narazie przyjmijcie to do wiadomosci.[/b]
Święta prawda, Rock ma rację.
Najpierw pomóż a potem krytykuj.
Panowie trzeba sie spiąć na DERBACH do dopingu bo po drugiej stronie Błoń pełna mobilizacja , co widać na poniższym obrazku :D
[URL=http://tinypic.pl]
[IMG]http://tinypic.pl/out.php/i3904_13.jpg[/IMG][/URL]
Cóż nic w tym dziwnego , było nie było to sa ZOMOFILE.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)