usunięto mi post więc napisze tylko że podpisuje się pod rabarbarem... to z nas robicie debili z siebie inną drogą...
-
-
CRACOVIA - Wisła K.: 0-0
Ja was nie rozumiem. To są Derby!!!!! Wielkie święto dla Nas. A tu bagno jak na Wiejskiej w Warszawce. Jest szansa na dobry wynik, nie tylko sportowy. Nie zaprzepaście tego!!!
Panowie, a co wy tak tą oprawą się przejmujecie , srał ją pies (dosłownie zresztą) byle czeresniaki przyjezdzaja do Krakowa i od razu wielkie halo......
Widzę, że napięcie przedmiesiączkowe, tfu przedderbowe młodzieży nie opuszcza.
To tylko mecz, będą ich jeszcze setki
krążą plotki tylko nie wiem czemu opravcy nie napiszą dlaczego tylko się ukrywają z tym? przecież i tak wszystko wyjdzie na jaw
jakie plotki masz namysli?
ttttttttttaaaaaaaaa nie wasza wina, albom durny albo se jajca robia albo ploty , nie bedzie oprawy nie bedzie ..........
A może się psy włamały na serwer Opravców? Ale jak mogły to zrobić? Jak takimi koslawymi łapkami trafic w odpowiedni klawisz?
niech opravcy się przyznają co się stało
Jak by sie wlamali to juz dawno by byly sprostowania od tych "prawdziwych" opravcow ...
żadne włamanie przecież nawet rock napisał posta
niech się opravcy przyznają co się stało bo nie chce rozsiewać plotek
powiedz. lepiej znac plote niz nic!!! a jak nie chca oni nam sami powiedziec to niech sie pozniej nie szczypia!
?
Opravcy! Jesteścienaprawdę ważną instytucją w środowisku kibiców Cracovii. Nie można tak po prostu powiedzieć "oprawy nie będzie". Macie K...A zobowiązania. Podjeliście się tego... Chcemy wyjaśnień...
Zdziwiłem się. Szkoda bo akurat mam okazje isc na "b" więc bym sobie zobaczył coś ładnego :D
a tak serio:
OPRAVĄ BĘDZIEMY MY - KIBICE. LEPSZEJ NA ŚWIECIE SIĘ NIE ZNAJDZIE.
Napisze mi ktoś czemu Świstak odchodzi?? Niedość że oprawy nie bedzie to jeszcze Świstaka... A może jeszcze Policja nie przyjdzie??
Na derbach poprowadzi doping osoba wyselekcjonowana z sektora B(kumaci wiedza o kogo chodzi)
teraz kto poprowadzi doping jest najmniejszym problemem! najwazniejsze jest info na temat oprawy! obawiam sie najgorszego.........
gdr Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powiedz. lepiej znac plote niz nic!!!
wręcz odwrotnie
ryż Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napisze mi ktoś czemu Świstak odchodzi??
bo się chce przerzucić całkowicie na siedzenie i zawijanie w sreberko... :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)