[url]http://www.wikipasy.pl/2007-05-13_Cracovia_-_Wisła_Kraków[/url]
-
-
CRACOVIA - Wisła K.: 0-0
Podobno mamy zaklepane już 3 punkty z Wisłą. Psy już skuczą że Legia załatwiła to z sędziami, żeby ich wyeliminować. ;)
Biedne pieski;].
kacper:
[i]Podobno mamy zaklepane już 3 punkty z Wisłą. Psy już skuczą że Legia załatwiła to z sędziami, żeby ich wyeliminować.[/i]
To jest wyciągnięty zapewne z ubeckiego arsenału element wojny psychologicznej. Polega na wywarciu odpowiedniego nacisku na sędziego jeszcze przed meczem. Tak żeby w sytuacjach, które nie są oczywiste, bał się podejmować decyzje niekorzystne dla Wisły Kraków.
Po tym co zobaczylem w Kielcach naszla mnie pewna mysl - chlopaki w koncu zagraly 'na luzie' pilką - w srodku pola chodzila czasami jak po sznurku, i tak sobie mysle czy to nie zasluga tego, że Wisni nie bylo?
Moze on, mimo calej sympatii do niego, nam cofa grę w rozwoju? Giza z Bojarskim to przy nim przeciez wirtuozi.
Tak czy owak w derbach musi zagrac i wybic psom walke z glowy (doslownie :) ) - a co dalej?
Myślę, że Stefano wystawi na derby taki skład:
Cabaj - Wacek,Skrzyński, Radwański - Wiśniewski, Kłus - Bojarski, Giza, Nowak - Bania, Moskała.
Cześć mam pytanie jestem z Zielonej Góry i będę na weekend w Krakowie, chciałem sie zapytać czy bez identyfikatora wejdę na mecz bo bardzo bym chciał go zobaczyć pozdrawiam
Nie kupisz biletu ...chyba ,że "u konika"
Skoro będzie to może spróbować i pewnie kupi.
Ooooooooooo. Błaszczykowski nie zagra z Cracovią....
Sie wielki leb rozryczal prawie:P
No to Błaszczykowski oglądnie sobie derby w ....telewizji.
Stolarczyk też nie zagra.
To syjonistyczny spisek. Jeszcze WD da dyskwalifikacje Pauliscie i Błaszczykowskiemu i Narodowy gts będzie musiał grać rezerwami :)
To teraz zobaczymy i poczytamy JEDEN WIELKI PŁACZ Reymontowski...
nie poskładają chyba obrony... a ten australijczyk strasznie cienki jak bedzie grał to trzeba będzie po nim jeździć
Ze względu na pozycję w tabeli obydwu ekip (2 punkty róznicy) - derby te zapowiadają się wyjątkowo ciekawie.... Byłoby pieknie gdybyśmy wygrali i przeskoczyli Wisłę w tabeli....
Daj Panie
Dwa dni temu w tym wątku napisałem, że najlepiej pod każdym względem (piłkarskim, psychologicznym) będzie jak wygramy z Koroną, a psy zremisują z Zagłębiem. No i spełniło się :)
Dobrze się to układa. Strasznie dobrze. Kartki wyeliminowały dwa następne psy. Teraz to trzeba wykorzystać.
9 minuta - Nowak 1:0
37 minuta - Giza 2:0
55 minuta - brożek 2:1
80 minuta - Cabaj broni karnego
89 minuta - Wiśniewski 3:1
:D Zawału dostanę przy takim obrocie sprawy, ale niech się spełni :)
Magnat ale 55min to sie zgodze i do strzelca tezale nie ta bramka 3:0 :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)