Lech - Pogoń 3:0
Górnik Zabrze - Zagłębie 0:3
Wisła K. - Łęczna 2:1
Arka - Odra 0:1
-
-
INNE MECZE XXII KOLEJKI
W Gdyni Dziedzic nie strzelił karnego.
Odra to jest potęga, Odra najlepsza jest.....
Gagrula dzisiaj raz kopnal lewa noga:] przynajmniej z tego co zauwazylem. Raz i niecelnie.
Zagłębie na mistrza :)
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1521823,wiadomosc.html
w ubiegłym roku jak pamiętam jeden z forumowiczów też się chciał zaręczyć na naszym stadionie.
Canal+ pokazuje teraz powrórkę meczu Bełchatów - Dyskobolia. Skorża i cała ekipa gości kwestionuje wyrzucenie z boiska Przyrowskiego twierdząc że wcześniej Nowak był na spalonym. Nie widzieli biedaki powtórki. Akcja była w porządku.
Natomiast moim zdaniem kilka minut wcześniej bramka dla Bełchatowa padła ze spalonego. Nowak był z pół metra na spalonym. Ale ku mojemu zdziwieniu nikt prawidłowości jej zdobycia nie kwestionuje. Nawet zwykle czujny Kaziu Węgrzyn i Wolski, którzy prowadzą relację. Dziwne, bo nawet na razie nie pokazali dokładnej powtórki. Ale mecz się jeszcze nie skończył.
Wg. mnie bramka po eidentnym spalonym, rzeczysiście nikt na to nie zwrócił uwagi, choc w podsumowaniu po meczu Węgrzyn zwrócił uwagę, ze wygląda jakby był spalony i chciałby to zobaczyć jeszcze raz , ale nie doczekał się bo Wolski szybko ucioł temat...
Jednym słowem jedyna bramka padła po spalonym co wypatrzyło wynik meczu...
midu widać ,że pojęcie wypatrzenie wyniku meczu jest Ci obce
Midu nie wiem co ta bramka mogła "wypatrzyć" w tym meczu... Ale jeśli padła po spalonym, to najwyżej wypaczyła wynik :)
P.S. sorry, że się czepiam ale nie "wyczymałem" ;p
no to w takim razie wypaczyła jak wolicie:)
Midu. Masz rację. Dokładnie tak było jak piszesz. W podsumowaniu po meczu, jak jeszcze raz puścili replay z sytuacją bramkową Kazek zwrócił uwagę, że chyba był spalony. Powiedział, że chciałby to zobaczyć jeszcze raz. Ale zaraz potem Wolski zakończył transmisję. To powinno być w kontrowersjach. Moim zdaniem liniowy wraz z Żyro podarowali 2 punkty grajkom z GKS Bełchatów.
A Garguła grał w tym meczu bardzo niewyraźnie. Inna rzecz to zadziwiająca tolerancja jaką wykazywał Żyro w stosunku do Świerczewskiego. Świerczewski parę razy ostro (przynajmniej dwa razy był ewidentny faul) wszedł w Gargułę i odebrał mu ochotę do gry. Jest to dla nas przestroga przed wtorkowym meczem na Kałuży.
Poza tym Skorża zastosował podobną taktykę do Majewskiego, oszczędzając kilku graczy, np. Piechniaka i Rockiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)