Pociąg jest 19.57, póżniej nie ma.
Według mapy na stację około kilometra - nie ma szans dotrzymać do końca maeczu.
-
-
Wszyscy do Grodziska!!!
tyle osób pisało kto jedzie na finał nie ważne gdzie a jak przyszło dowsparcia drużyny w jednym z najważniejszych meczów sezonu to cisza jak makiem zasiał.
Smiać mi się chce jak czytam że szef / szefowa nie pozwoli jechać, a od czego jest możliwość wzięcia urlopu na jeden dzień ?? lub zwolnienie lekarskie. Jak się chce to można a maruderzy zawsze znajdą powód dlaczego nie moga jechać
Ja jadę autem z kumplami i będzie git :)) do zobaczenia z prawdziwymi Pasiakami na włościach chłopka roztropka Drzymały.
W moim wypadku nie da się wziąć tego dnia urlopu, bo juz sie wygadałem i teraz byłaby kicha. Co do jednodniowego urlopu - prawo pracy prawem pracy, a życie życiem. Nie wszytsko jest takie proste. Zeby było jasne chodze na każdy mecz u nas i jeżdżę czasem na wyjazdy. Ale za jeden wyjazd z roboty nie dam się wywalic.
P.S. Kumpel namówiony ostatecznie, jedzie do Grodziska.
Hrabia ale jak idziesz na urlop to nikogo nie obchodzi czy jestes na meczu czy lezysz krzyzem w kosciele. Masz urlop i robisz co chcesz. Pod warunkiem ze ktos Ci go da:)
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hrabia ale jak idziesz na urlop to nikogo nie
> obchodzi czy jestes na meczu czy lezysz krzyzem w
> kosciele. Masz urlop i robisz co chcesz. Pod
> warunkiem ze ktos Ci go da
Zgadza się, tylko w Piatek przed Świetami w przypływie podekscytowania pomysłem wyprawy do Grodziska, preosząc o urlop, przyznałem się, że chcę jechać na mecz. Reakcja była jedna: nie.
Dlatego teraz nie mogę iść na zwolnienie lekarskie, bo i tak wszyscy będą wiedzieć że udaję. Mam prawo do 4 dni w roku wzęcia urlopu na żądanie bez uzgodnienia z pracodawcą, ale właśnie o tym pisałem.... życie jest życiem. Prawa mogę sobie mieć, ale wywa;lą mnie w tedy pod innym pretekstem, a w tej pracy jestem od niedawna, a że dobrze płatna to mi na niej zależy.
W każdym bądź razie szacunek dla tych co jadą.
WojKowal83 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tyle osób pisało kto jedzie na finał nie ważne
> gdzie a jak przyszło dowsparcia drużyny w jednym
> z najważniejszych meczów sezonu to cisza jak
> makiem zasiał.
>
> Smiać mi się chce jak czytam że szef / szefowa
> nie pozwoli jechać, a od czego jest możliwość
> wzięcia urlopu na jeden dzień ?? lub zwolnienie
> lekarskie. Jak się chce to można a maruderzy
> zawsze znajdą powód dlaczego nie moga jechać
>
> Ja jadę autem z kumplami i będzie git ) do
> zobaczenia z prawdziwymi Pasiakami na włościach
> chłopka roztropka Drzymały.
>
>Pełne poparcie.
orientujecie sie ilu nas jedzie??
Tak.
Ilu?
Nie wiem dopiero sie orientuje.
Kajak: :D
[quote]Zgadza się, tylko w Piatek przed Świetami w przypływie podekscytowania pomysłem wyprawy do Grodziska, preosząc o urlop, przyznałem się, że chcę jechać na mecz. Reakcja była jedna: nie.
Dlatego teraz nie mogę iść na zwolnienie lekarskie, bo i tak wszyscy będą wiedzieć że udaję. Mam prawo do 4 dni w roku wzęcia urlopu na żądanie bez uzgodnienia z pracodawcą, ale właśnie o tym pisałem.... życie jest życiem. Prawa mogę sobie mieć, ale wywa;lą mnie w tedy pod innym pretekstem, a w tej pracy jestem od niedawna, a że dobrze płatna to mi na niej zależy.[/quote]
Tylko winni sie tlumacza :P
Kto ma jechac to pojedzie, kto nie pojedzie znaczy sie ze nie mogl.
Najlepsze jest piwo grodziskie.
PS. Oni się nas panicznie boją.
Koszer co znaczy że się nas panicznie boją?
i Akustyk ruszył:D
dojechali hehe
Drzyjcie sie tam za nieobecnych!
a niewiecie czy w jakiejś knajpie jeste Nsport co można by było meczyk oglądnąć??
BIDZISZ [url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?13,1353670[/url]
Thx Fenix
Obawiają się o wynik konfrontacji sportowej ... ale także spotkania oko w oko z kibicami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)