pozdrowienia dla decydentów w MKS Cracovia od 300 kibiców obecnych na dzisiejszym meczu ...
-
-
Do zarządu MKS-to dla nas mecz o życie obniżcie ceny biletów!!!
550;)
tak czy inaczej gratuluję decydentom "wyczucia sytuacji".
niech licza dochody , liczcie liczcie liczcie , zebyscie sie tam nie posrali !!
Gratulacje- naprawdę gratulacje.
Moja sytuacja finansowa nie należy do najgorszych a jednak nie stać mnie żeby przyjść na każdy mecz. Już nie wspomnę o warunkach w jakich mecz się ogląda.
i tak pewnie nie obniza cen, chocby przyszlo 100 osob nawet
Na 8 minut przed początkiem spotkania były dokładnie 92 osoby :(
Trzeba być kompetnym imbecylem by takie ceny trzymać.Jedyne sensowne wyjście to na ostatni mecz w niedzielę bilety za 5 zł albo free.To trzeba zrobić i ogłosić to na meczu z lubinem.
pewnie Potter...a może jeszcze dopłacać??? :D
Bilety powinny być tańsze niż na mecze z Podhalem ale bez przesadyzmu. Większość ludzi nie przyszła głownie dlatego ,że dla małego finału nie chciała dezorganizować sobie dnia , wieczora itp. Gdyby to był mecz z Tychami oczywiście by coś sobie załatwili.
W niedzielę przyjdzie więcej ludzi ale to naprawdę świetna okazja by dać bilety po 5 złotych dla małolatów, zwłaszcza jak nasi wygraja w piątek...Dla dorosłych 15 złotych wydaje się sensowną ceną.
A jaki to ,,zysk''kolego khalid mamy z takich meczy jak dziś.Żaden.Jak poszło 300 biletów po 20 zł to maks .Czyli daje to ,,astronomiczną ''kwotę aż 6 tys.Pytanie czy warto o taką kwotę kruszyć kopię?Dając bilety po 5 zł te 1000 biletów sprzedamy ,a może i więcej-czyli wyjdziemy na swoje.Dla propagowania hokeja najlepiej by było by na ten 1 mecz zarząd zrobił ukłon dla kibiców i wpuścił wszystkich za free-ogłaszając to na meczu w sobotę;
Z dwóch powodów1.propagowanie hokeja wsród naszych kibiców-za free nie jeden przyjdzie co na hokeju nigdy nie był.Spory procent może się zarazić i w następnym sezonie regularnie chodzić.
2.Właściwe pożegnanie sezonu i podziękowanie chłopakom za walkę.Zrobili absolutnie wszystko by wejść do finału.Głównym powodem nie wejścia do finału był dobór kelnerów zamiast stranieri.Mieliśmy pijaka,lenia,,,hokeistę''który uczynił sobie z Cracovii senatorium,przeciętnego obrońcę i aż 1 niezłego stranieri(hartmana).
Troche z innej beczki.
Nasi ,,prezesi ''zrobili Podhalu prezent i to wielki.Przed sezonem to myśmy wręcz się bili o zwiększenie liczby obcokrajowców do 5.Mało tego chcieli jeszcze mieć dodatkową możliwość dokupowania miejsc od innych zespołów.Pytam po co???.By sciągnąć do Cracovii złom???.Drugim powodem był grzech pychy i opieszałość w podpisywaniu umów.Trenujący u nas ponad miesiąc Horny i Kłys mimo że Rohaczkowi zależało na zatrudnieniu ich nie mogli się doczekać na podpisanie kontraktów.Twierdzę że z tą 2 bylibyśmy MP.Horny to klasowy hokeista a przy tych nieudacznikach byłby wzmocnieniem .Już nie mówię o tym że osobiście nie pamiętam by NIE STRZELIł KARNEGO.W tym elemencie był świetny.Kłys z Piekarskim grali długo z sobą i byłaby to zgrana para obrońców.
Tabisie BRAVOOOOOOOOO!!!!
Powiedzmy ze w piatek wygramy , to przy cenie 15 normal bedzie max 600 , taka prawda.
Dali dupy z transferami zagraniczniaków to i ludziska sie obrazili i walka nie o mistrza.
5 zeta na niedziele nie wiecej, a i tak przy tej cenie bedzie max 1500 luda.
Tak to jest jak ceny ustala chłopek z Kanczugi czy inny nie czujacy klimatow.
Pokazali juz to ustalajac ceny na Puchar Ekstaklasy z Widzewem , nic ich to nie nauczyło, dzisiaj mieli powtórke z frekwencjii, a jak juz napisalem w niedziele bedzie podobnie jak nic nie zmienia z cenami.
Na LEGIE bilety były po
sektor C: 30zł
sektory B1 ? B6: 35zł
sektory B7 ? B10: 40zł
sektor A: 55zł
Na ZAGŁEBIE już taniej
sektor C: 20zł
sektory B1-B6: 25zł
sektory B7-B10: 30zł
sektor A: 45zł
a wiec sa tansze, choc w tabeli Zaglebie stoi wyzej od legii,
na hokeju inaczej by pewnie bylo z frekwencja gdybysmy zamiast z Stoczniowcem grali z Podhalem czy Tychami o 3 miejsce, ale te pajace jeszce nie zakumali z hokejem , i nie wiedza ze Stocznia to zadna atrakcja mimo że gramy z nia o 3 miejsce.
pozdrawiam USTALAJACEGO CENY biletów na dzisiejszy i niedzielny dzien.
dobranoc.
ps .na meczu bylem
bilety i mialy skoczyc jeszcze o 5zł pomimo ze jednak to nie jest final. pozatym smieszy mnie taki wybieranie ktory to rywal jest atrakcyjniejszy bo każdy w lidze jest równy w trakcie sezonu i na każdy mecz powinna być taka sama cena biletu.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Nasi ,,prezesi ''zrobili Podhalu prezent i to
> wielki.Przed sezonem to myśmy wręcz się bili o
> zwiększenie liczby obcokrajowców do 5.Mało tego
> chcieli jeszcze mieć dodatkową możliwość
> dokupowania miejsc od innych zespołów.Pytam po
> co???.By sciągnąć do Cracovii złom???.Drugim
> powodem był grzech pychy i opieszałość w
> podpisywaniu umów.Trenujący u nas ponad miesiąc
> Horny i Kłys mimo że Rohaczkowi zależało na
> zatrudnieniu ich nie mogli się doczekać na
> podpisanie kontraktów.Twierdzę że z tą 2
> bylibyśmy MP.Horny to klasowy hokeista a przy
> tych nieudacznikach byłby wzmocnieniem .Już nie
> mówię o tym że osobiście nie pamiętam by NIE
> STRZELIł KARNEGO.W tym elemencie był
> świetny.Kłys z Piekarskim grali długo z sobą i
> byłaby to zgrana para obrońców.
Potter twoje lamenty o Hornego i Kłysa sa juz nudne. co pokazał Klys w tym sezonie w Toruniu? Słabo!!! A Horny co juz wielokrotnie mówiłem (przy całym szacunku i sympatii dla niego) nie nadaje sie na mecze co 2 dni w play-off
Torreador -Horny się nie nadaje na mecze co dwa dni.Może to i prawda.Ale wystarczyło by by w co drugim zagrał.Swoje by zrobił!!!!.Za to doskonale nadawał się Safarik.Zagrał jakieś 20 minut w play of i w lidze parę meczy tych pierwszych i potem ,,prezesi ''zrobili mu senatorium.O ,,przydatności ''do play of i grania meczy co 2 dni panów lenia pinca i pijaka prokopa nie wspomnę.
Zapytam się licząc na szczerą odpowiedź z kogo mielibyśmy więcej pożytku z Hornego czy tej całej 3 razem wziętej?.Co do Kłysa to uważam że nawet w tej dyspozycji co był w toruniu jest hokeistą lepszym niż Cerny.Cerny robił więcej błędów w obronie i co najgorsze łapał wręcz debilne kary osłabiające zespół.
Wracając do tematu liczę mimo wszystko na opamiętanie panów Tabisza i Wysockiego w kwestii cen biletów na mecz niedzielny.Panowie prezesi ,którzy regularnie czytają to forum pokażcie że macie jaja i nie jesteście tylko ZNIENAWIDZONYMI NAJEMNIKAMI.Te 6 tys z 300 biletów (po 20 zł)i tak nic wam nie da.Wyjdzie na przeciw oczekiwaniom kibiców i wpuście ich po 5 zł.Zarobi klub znacznie więcej!!!.
No ale Safarik miał kontrakt na dwa sezony. Jak niby mieli go odesłać?
Safarik był słaby od samego początku, nawet jak był w pełni sił. Bardzo słabo gra kijem, jedynym jego atutem jest siła. Do szału doprowadzją mnie jego szablonowe, zawsze takie same akcje - wjazd do tercji przeciwnika i z narożnika strzał który w 90% mija bramkę a jeżeli juz by trafił to 99,9% bramkarzy bez problemu taki strzał broni.
Nigdy potter nie byłem fanem Safarika.
Co do Hornego to jest gdybanie.Rzuć tymi nazwiskami zawodników którzy czekali w kolejce na podpisanie kontraktów to wtedy merytorycznie możemy porozmawiać o decyzjach prezesów.
A co teraz da ,,rzucanie następnymi nazwiskami''?.Co do Hornego kolego to nie jest gdybanie.
Horny mimo że zaawansowany wiekowo zawsze słynął z profesjonalnego podejścia do hokeja.W żadnym z klubów w którym grał nie usłyszysz na jego temat złego słowa.Do tego hokeista ten posiada ponad przeciętne umiejętności biorąc pod uwagę PLH.
Profesjonalizmu najbardziej zabrakło Pincowi i Prokopowi -ich podejście do sprawy byle jak najmniej się spocić i jak największa kasę wyrwać.O Safariku nie wspomnę bo to zakrawa na kpinę by po miesiącu L4 nie postawić właściwej diagnozy co do terminu powrotu na lód.Można było się spodziewać że nie wróci i ściągnąć innego stranieri.
Co do stranieri należało by od nich wymagać by byli lepsi od tych co mamy w składzie.Już nie wymagam żeby byli lepsi od Laszkiewicza-ale powinni decydować o sile zespołu.A nam się trafili lenie ,kelnerzy,pijacy i nieroby.
potter - L.L. 81 JEST najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
To wiedzą wszyscy.Nie wyobrażam sobie by mogło go braknąć.I mam nadzieje że tym razem profesor dotrzyma danego słowa.Za dobór nowych zawodników (szczególnie stranieri) ktoś musi odpowiadać.Nie wyobrażam sobie by w tym sezonie jako stranieri grały grały takie hokejowe miernoty.
Ja pier.dole!!!
Zamiast promowac jak sie da przyjsce na hale to na stronie glownej w naglowku NEWSa o dzisiejszym meczu:
[b]Nie będziesz na meczu hokeistów? Jest serwis SMS![/b]
Jaaaaaaaaaaasne qrva, lepiej zeby ludzie nie lazili, byle tylko za SMSy wplynela kasa :?
Mam wrazenie ze wszyscy we wladzach klubu mysla od jaiegos czasu dupami.
Przyszedłem na trzecią, i mnie nie wpuścili a biletów nie było. Pocałowałem klamkę i poszedłem do domu. Dwadzieścia jeden lat chodzę na mecze ale mi się to nie zdarzyło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)