A komu kibicowałbyś w meczu Wisła-Legia, jeśli hipotetycznie założyć, że byś komuś kibicował.
-
-
Spalone z Legią
Wczoraj powiedzialbym Ci ze Legii jednak po tym co zobaczylem wczoraj dyplomatycznie odpowiem Ci ze nie tym kurwom warszawskim :D Ciezkie pytanie i ciezka odpowiedz! Wczoraj chlopaki smiali sie ze mnie ze karpia jebnalem jak nigdy! Tu jest inna sytuacja bo znamy sie od lat i mieszkamy obok siebie, chodzilismy razem do szkoly a teraz nasze dzieci razem tam chodza!
MisioPas a jak tam Naczelnik?
Jaki naczelnik?
Ja nie pochodzę z Krakowa, więc nie jestem obciążony dziedzictwem pokoleń. Kibicuję Cracovii nie dlatego, że mieszkam na określonym osiedlu, tylko dla tego, że uważam Ją za klub godny miłości ze względu na tradycję. Raz przyszedłem na mecz i się "zakochałem w Pasach". A Legii nie lubię za brankę wśród młodych zdolnych w czasach komuny i za ich pozycję w pzpn. Więc na zadane pytanie odpowiedź miałbym prostą choć na tym forum niepopularną. Nawt byłem kiedyś na takim meczu i śpiewałem "Legia to stra k..." czyli czułem się prawie jak na Kałuży. Muszę przyznać, że od tego czasu jurczyńskopodobni zrobili dużo bym tego wydarzenie nie powtórzył. I teraz na takim meczu nie kibicuję nikomu. Ale gdybym musiał to jak wyżej
A ja kibicuje Cracovii dlatego ze ojciec mnie tam zabral jak mialem 5 lat czyli 27 lat temu i wpoil mi od malenkiego czym jest Cracovia dla nas jako rodziny i dla nas jako mieszkancow Krakowa oraz dla nas jako mieszkancow Polski! Zakochalem sie od pierwszego meczu i trwa to do dzis i juz wpajam to samo swoim dzieciom! Faktycznie moze z racji wypitego alko w poprzednim moim poscie troche mnie ponioslo ale faktem jest ze mam bardzo bliskich kolegow z drugiej strony blon! coz zrobic takie zycie! A co do tego komu kibicowac w meczu dwoch prostytutek to hmmm...... chyba masz racje ze najlepiej olac to albo zeby obie stracily po dwa punkty czyli remis :P
Ojej. Po obejrzeniu skrutów w TVN 24 stwierdzam, że Cracovio miałas furę szczęścia. Kurde Legia mogła rozjechać piątką. Mocna Legia, chyba będzie majstrem.. jednak :(
tak to jest, jak się tylko skróty ogląda. Wygląda na to, że Cracovia przeprowadziła w całym meczu tylko dwie akcje, a to nieprawda.
Skróty mialy własnie pokazać mieżdżacą przewage Legii. Tak to jest, jak sie miesza dziennikarstwo (nawet sportowe ;) ) z marketingiem.
Bowiem wg. TVN-u "Cracovia przeprowadziła pierwszą groźną akcję w 42 minucie i była to jedyna w pierwszej połowie",a "początek meczu należał do Legii, która osiągnęła miażdzącą przewagę"
...
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak to jest, jak się tylko skróty ogląda.
> Wygląda na to, że Cracovia przeprowadziła w
> całym meczu tylko dwie akcje, a to nieprawda.
>
> NA ZAWSZE PASY!!!!
>
No przecie szanowny kolego nie mogłem sie teleportowac z Lubina do Krakowa po pracy aby obiektywnie spojrzeć na mecz ległej z Wami. Skróty jednak nie wróżą Zagłębiu najlepiej..
Zwłaszcza, iz ostatni mecz gramy w Wawie, a coś mi sie nie chce wierzyć, że tytuł majstra bedzie do tej pory pozamiatany przez któregos z pretendentów.. ale pomarzyc można no nie?
Raczej będzie pozamiatane bo Orest ma dużą przewagę
Oresty padną na cycki mają łatwy początek a potem będą dostawać w dupie mistrzem zostanie Korona
Też mi się wydaje że Korona będzie mistrzem Polski
MisioPas tak samo jak ty stałem się pasiakiem. Cała rodzinka u mnie jest za pasami a stary zabrał mnie właśnie na mecz jak mialem 5 lat :PP
magic76 Napisał(a):
> Ojej. Po obejrzeniu skrutów w TVN 24 stwierdzam,
> że Cracovio miałas furę szczęścia.
> Kurde
> Legia mogła rozjechać piątką. Mocna Legia,
> chyba będzie majstrem.. jednak
No i właśnie tak nie było. Uważam remis za sprawiedliwy.
Nie pokazali kilku gorżnych, pachnących bramką anszych akcji.
Szczęście polegało na tym, że w samej końcówce było paręgroźnych akcji, i gdyby to wpadło... ale a propos tego słupka pod koniec, w TV było wiodać że Cabaj leciał tuż obok. Gdyby szło w bramkę, odbiłby. Zresztą w gazecie powiedział, że musnął palcami.
magic76 Napisał(a):
> Ojej. Po obejrzeniu skrutów w TVN 24 stwierdzam,
> że Cracovio miałas furę szczęścia. Kurde
> Legia mogła rozjechać piątką. Mocna Legia,
> chyba będzie majstrem.. jednak
Dlatego nie nalezy ogladac skrotow i na ich podstawie wyciagac wnioskow bo ja ogladalem caly mecz i jestem odmiennego zdania! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)