Wreszcie ! Wygrana po prawie 4 latach....Adas jest wielki:) !
-
-
Adasiu leć ! Kamilku, Piotrusiu i inne orzełki tyż lećcie !
nie wiem jak Wy ale ja płakałem od momentu gdy wygrał aż po hymn
Adam jest wielki, wzruszenie dzisiaj było ogromne. Teraz powtórka w sobotę i niedzielę, a później na MŚ.
Jak to wspaniale, że NAJWIĘKSZY POLSKI SPORTOWIEC WSZECH CZASÓW wygrywa za mojego życia.:):):)
Adas lekko Nas zawiodl....ale prawdziwi kibica wciaz sa z Nim !
Na uwage zasluguje fakt ,ze Kamil -Nasz nie spelniony nastepca Adasia punktuje caly czas. Jest juz 13 w generalce pucharu !
Jutro bedzie dobrze !
......jak bym przepowiedzial - KAMIL WYGRAL PIERWSZY RAZ KONKURS W PS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przy tym konkursie - gdy Adas zaliczyl upadek(!) a Kamil wygral ,cisnie sie na usta strofa ; "UMARL KROL - NIECH ZYJE KROL"
A z mi sie lezka z oka polala jak Stoch wygral i przypomnialem sobie upadek Adasia!!!
Oby nic mu nie bylo i oby Kamil mial wiecej takich chwil w zyciu jak dzis:)!!!
Stoch teraz dopiero uwierzy w siebie i bedzie chybał aż miło.
Santo nie płacz po Adasiu on jest wielkim sportowcem i da sobie radę,to twardy człowiek.
BRAWO obaj wielcy MAŁYSZ i STOCH,dali kibicom ogromną satysfakcję.Na 3 konkursy 2 Mazurki Dąbrowskiego!!!
przeciez to łzy szczescia tak w piatek jak i dzis
6 dni później
A nie pisałem:)
Kamil dziś 6 wśród naprawde świetnych skoczków w czołówce:)
A i Adasia przyćmił;)
A dziś znów pierwszy:) Ze spokojem czekam na mistrzostwa świata.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba bedzie zmienić temat na "Kamilku Leć !"
nie Kamilku tylko jakby to Szczęsny ujął "Kami leć"
no to niedlugo moze bedzie Stochomania :P niech Adas cos wygra i odejdzie w chwale poki jest zastępca
Adam jest wielki! Największy!
A cieszy, że Kamil Stoch w końcu pokazuje na co go stać!
SUPER!
Nawet nazwisko przypomina trochę bociana po angielsq i niemiecq.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to niedlugo moze bedzie Stochomania :P niech
> Adas cos wygra i odejdzie w chwale poki jest
> zastępca
Ja bym tam naszego Adasia jeszcze nie skreślał ! Grubo ponad dziesięć lat temu, jeszcze przed 2000-ym rokiem, jak Adaś nie latał jeszcze zbyt daleko i nawet nie było za bardzo na to widoków, wyczytałem w internecie, że ktoś kiedyś przewdział, że Adaś w swojej karierze zdobędzie 5 pucharów świata !!! :D Wtedy wydawało się to tak całkowicie nierealne, że zapewne, każdy kto to przeczytał, pomyślał sobie: A puknij się Ty w czoło !!! :D I co ? Adaś zdobył już 4 puchary świata, wtedy niemożliwe, z czasem okazało się całkiem realne ! :)
Więc czekam na ten 5 puchar świata do samego końca kariery Adasia ! :) Chyba przyznacie, że to wcale takie nierealne nie jest ?! :)
Oczywista, że nie jest nierealne.
Ja liczę też na medal na zbliżających się mistrzostwach świata w Oslo!
Życzę mu jak najlepiej, ale już nie musi niczego udowadniać! Jest legendą i nią pozostanie!
ja poprostu uwazam ze najlepiej bedzie gdy zakonczy kariere po jakims spektakularnym sukcesie, by bez zadnych watpliwosci zapisac sie zlotymi literami i nigdy nie zejsc na psy
9 dni później
Dzis kolejne podium Adasia - 3 miejsce w lotach z REKORDEM Polski 230,5m !
Kamilek - znowu 11....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)