Turniej odbywa się w Toruniu... Wygraliśmy w pierwwszym meczu z Litwą 3-0. Grał w tym meczu Czerkawski, co jest bardzo dziwne, że na taki turniej o "pietruszkę" udało się go ściągnąć.... Pytanie - dlaczego nie grał Leszek Laszkiewicz???? O ile pamiętam nie grał także we wcześniejszych meczach kadry. Czyżby zrezygnował z gry w reprezentacji? No cóż, jego sprawa.... Z Cracovii zagrali: Radziszewski, Csorich, Piekarski i Słaboń. W kolejnych meczach gramy z Chorwacją Węgrami....
-
-
EIHC
Laszkiewicz ma problemy zdrowotne, jest oszczędzany.
Tak czy siak, trener kadry nie powinien być równocześnie trenerem klubowym.
Zgadzam się z przedmówcą ... powinien wybrać jedno z dwóch, mimo, iż w przepisach może objąć obie funkcje ... jednak niesmak pozostaje :/ ...
Panowie.. to inny temat jest...
Laszkiewicz i Pasiut kontuzje a Glaant po wypadku samochodowym. Reszta gra i to dobrze.
Polska - Chorwacja 9-2
Litwa - Węgry 2-1
ciekawe dlaczego od 2 tercji zawodnicy Cracovii niegrali...jak myslicie?
no napewno Rohacek oszczedzał ich przed arcy waznym i bardzo trudnym spotkaniem o przysłowieowe 6 punktów za tydzien z super potenga druzyna zielonego stolika Akuna Janów
;)
Ja mysle ze ze słabą Chorwacja musial dac pograc tym co nie wyszli na lód z Litwą,naszych trener pooszczędzał-- przed nami PO.
tornado Napisał:
-------------------------------------------------------
> Ja mysle ze ze słabą Chorwacja musial dac pograc
> tym co nie wyszli na lód z Litwą,naszych trener
> pooszczędzał-- przed nami PO.
Szczerość wypowiedzi rozbrajająca:)
na TV3 JEST RELACJA MECZU Z tORUNIA Z WEGRAMI PRZEGRYWAMY 0-2 JAK NA RAZIE PO 24 MINUTACH
po dwóch tercjach jest już 0-3
Wyprowadzanie krążka z obrony do ataku tragedia.
no zwlaszcz przez pare obroncow csorich-piekarski:):):):)
ja mysle, ze w polfinalach pokazecie nam jak to sie robi.
dobranoc wesolku nie wracaj już tu
A tak swoja droga to cieniutko cos nasi z Wegrami, niestety za Rohaczka to kadra
ze 2 przyzwoite mecze zagrala ?!a reszta to szkoda gadac......
ja się tam na hokeju nie znam ...
ale Węgry to nie jest jakas potega hokejowa ...
Ano niestety nie są.
Ech smutne czasy dla polskiego hokeja nastały...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)