A mnie się podoba taka polityka. Ona jest perspektywiczna. Ściąganie Witkowskiego, Dudzica... z tych chłopaków możemy mieć wielką pociechę... Pomoc? Jeleń, Kostrubała...
Wykładanie wielkich pieniędzy za jakiegoś emeryta który może nawet na początki błyśnie ale w perspektywie całości... Jakoś sądzę, że gdyby czy Niedzielan czy Kosowski byli takimi mistrzami, to żaden z nich by do Polski nie wracał...
A poza tym - wyłożenie mocnej kasy, a okaże się, że as wcale nie jest asem, albo jakąś kontuzję odniesie w podeszłym wieku... :D
A poza tym naprawdę wolę jak drużyna oparta jest na Polakach (mogą być incydentalni dobrzy obcokrajowcy) niż odwrotnie.
Oczywiście może się okazać że w tym roku jeszcze nic z tego nie będzie - lecz perspektywnicze uważam że taka polityka jest rozsądna. Plus hołubienie własnych juniorów.
No i ja jednak jestem tradycjonalistą, lubię "związanie z klubem" - a jakoś jak się gra w klubie przez kilka lat, a nie zmienia go jak rękawiczki, to jakoś taki piłkarz jest bardziej z nim związany :)
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
no to Ruso-Łotysza mamy z głowy:
[i]"Z zespołem ćwiczył testowany Łotysz Baikovs, ale to był jego ostatni trening z Cracovią. - Rezygnujemy z tego zawodnika. Mam w drużynie piłkarzy o podobnych, a może i wyższych umiejętnościach od niego. Dlatego nie może być dla nas wzmocnieniem - tłumaczy trener Majewski."[/i]
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,4369954.html
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> trudno będzie nazwać ten "transfer" nawet
> uzupełnieniem składu, juniorów mamy lepszych
a ja ci powiem ze jesli zostanie to jest po Bojarskim - i nie chodzi o papiery na gre
o ile już nie jest niestety
Masłowski okazało sie jest bocznym pomocnikiem lub napastnikiem .Na bok pomocy szans nie ma żadnych ,w ataku iluzoryczne.Nie wiem czy nadaje się jako środkowy pomocnik .Tylko na tą pozycje ma sens ściągać Masłowskiego.
Można by zaryzykować i spróbować wypożyczyć (z opcją dopłaty transferu definitywnego)Zganiacza z Korony.Suma wypożyczenia nie była by pewnie wielka .Jak by się nadał i byl wzmocnieniem to skorzystamy z prawa wykupu .Jeśli nie wróci do Korony .
Wiele nie ryzykujemy ,a licze że Zganiacz nagle nie przestał umieć grać .
Jeszcze nie dawno grał świetnie i swego czasu chcielismy go ściagnąć.
Byle tylko tak sie u nas znalazl
http://pl.youtube.com/watch?v=wfsH9UZ27Vo
bedziemy go lubic :-)
Transferów w naszym klubie nie ma żadnych to tylko mydlenie oczów nam kibicom.
Jak Santo napisał przydałby się chociaż jeden gracz z nazwiskiem ale na takiego i podobnych graczy trzeba wyłożyć kasę,to by było duże wzmocnienia dla naszej drużyny.
To nie jest jedyny gol, którego w swojej karierze Masłowski pyknął w ekstraklasie GTS-owi.
Drugiego strzelił jeszcze w Wodziu. ===>
te bramke mozna sobie obejrzec tu:
http://magazynligowy.interia.pl/archiwum/5/9868/mecz/182575
ładne te bramki a w tej drugiej najbardziej podobał mi sie sędzia ubrany na biało jak syn młynarza-zapewne nasz ulubieniec Żyro :D
Masłowski to bardzo dobry zawodnik pod warunkiem ze nie ma kontuzji i gra dluzszy czas, zawsze tak mowilem wielokrotnie gdy ogladalem mecze Łecznej z jego udzialem chodzby przeciwko zomowcom zarowno u siebei jak i na wyjezdzie - dokladny kopacz szkoda tylko ze kontuzjogenny cos ala Plastik tyle tylko ze jak juz zlapie wlasciwy rytm to gra niczym maszyna. Zrobic dokladne testy co mu jes i jak bedzie okej podpisac - od Szwajdycha wg mnie lepszy zawodnik.
Tyle tylko ze my potzrebujemy kurwa obroncow i pomocnika do chu.ja wafla!!!
od Szwajdycha to jest lepszy prawie każdy junior więc zadne porównanie jak dla mnie. tuptus to ze strzelił bramke wisle to co? dolozyc noge i juz... Giza strzelił ładniejsza bramke i co z tego?
Burkhadrt, Murawski, Zganiacz może Iwański-trzeba tylko wyłóżyć kase
BUrkhardt? Kpisz czy o drogę pytasz?... :D
ani jedno ani drugie. napewno nie zapomniał jak się w piłkę gra tylko musi sie odbudować. a kto go zna lepiej jak nie Majewski?
trójkąt Burkhard - Majewski - Santo wydaje mi sie potencjalnie najbardziej perwersyjno-toksycznym układem naszej ligi :D :P
ho ho ho z takimi dowcipami to nawet w maratonie usmiechu bys szans nie miał
SaNto młody jesteś i nie wiesz dlaczego Majewski nawet za darmo by Burego nie wziął.
to Ty jako stary wyjadacz mi pewnie o tym napiszesz
Santo jeszcze jedno co powinienes pamietac; Giza i tak sie z Toba nie ozeni.
ps. z Potterem tez.
szkoda ze nie ma w maratonie usmiechu konkursu par bo z knurem byscie stworzyli swietna pare. twoje zarty sa tak denne ze nie wiem czy smiac sie czy płakac. idz lepiej kupic karnet na loze vip kolo filipiaka
To ja Ci Santo napisze:) Majewski zniszczyl Burego w Amice - maja konflikt, i to ostry.
A co do Maslowskiego - jestem bardzo na tak!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)