jesli gole zza pola karnego mozna nazwac golami z dystansu to wlasnie 2 strzelilismy w 45 minut, i bynajmniej nie zdobyl ich Plastik :)
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
ktory dzisiaj gra straszna padake:P
Tak, ale to było dobre przetarcie przed derbami - pamiętajmy, że jest po kontuzji i wypadł z rytmu meczowego
Czy zbiorczo ktos moze napisac mniej wiecej kim cracovia sie obecnie interesuje ? a nie ciagle posty "dobry byłby ten i ten " ...
Nie, wpadniecie w orbiete oficjalnych zaineresowan Cracovii podnosi cene o 100 proc.
Grzegorzewski kolejne 2 gole dziś.I pomyśleć był do wzięcia za free a Stefan doktor Majewski go nie chciał!!!.Normalnie ręce opadają!!!
ja też się mu przyglądam od dłuższego czasu i mimo wszystko trzeba będzie starać się go sprowadzić...
Jak to starać się sprowadzić?Był do wzięcia Grzegorzewski za DARMO ,a teraz mamy płacić?????.Widać nie tylko Stawowy był w transferach czasem ślepy.To na razie największa wpadka doktora.I dziwie się mu że widząc jaką mamy mizerię w ataku nie wziął dobrego ligowego zawodnika.
potter - ale to nei tylko Majewski był ślepy, bo skoro Korona pozbyła się go uznając go za neiprzydatnego, to nie świadczy o nich najlepiej
zresztą to nei pierwszy numer Korony, bo Kolendowicza też wyrzucili jako nieprzydatnego...
Kurde panowie , jeden strzeli pare bramek a wy juz trzeba go było brać, tak samo jak Jarka strzelił coś a tu odrazu brac goooo. a co grał/strzelił Grzegorzewski w ostatnich 2 latach nie liczac tej rundy???? takich zawodników w "uspieniu" ze tak powiem jest pewnie wiecej
ja go obserwuje całą rundę i to nie jest tak że tylko strzela bramki ale gra naprawdę nieźle
Po oglądnieciu skrótu z meczu z Koroną powtórzę po raz kolejny..................
[b]BRAMKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
z tym Grzegorzewskim to mam nadzieję żart?
ze wczorajszego meczu zWisły z Zagłębiem,to bardzo podobała mi się gra Piszczka i Stasiaka, nie wie ktoś jaki jest ich status?tzn. kiedy kończą się im kontrakty??
Stasiaka? Wiertlo z niego robi kazdy sredniej klasy napastnik. Owszem - ma dobre interwencje, ale jak na goscia, ktory tyle lat gra w OE to zbyt duzo razy jest ogrywany 1na1.
Piszczek natomiast bardzo fajna runde gra. Jego status jest taki,ze jest pilkarzem Herthy Berlin :P
Piszczek jest nie do wyjęcia dla żadnego polskiego klubu, najprawdopodobniej z Zagłębiem włącznie.
A Stasiak to gracz na poziomie Skrzyńskiego. Stawiamy na ilość czy na jakość?
a czemu my patrzymy tylko na polskie "gwiazdy" za ktore oczywiscie kazdy klub bedzie chcial dostac duzo kasy zeby kupic jakiego zamiennika ... popatrzcie np na czarnego z BOTu ogladalem skrot strzelil ladna bramke a niewiele brakowalo dolozyl by druga z glowki (odbilo sie od slupka) ja mysle ze mozna by bylo zainwestowac w scouting i wyslac gdzies do brazylii ... mowie to moze po głupim przykladzie gry Football Manager ale grajac cracovia robie tak sciagajac gosci z wolnego transferu graja sezon i sa swietnymi pilkarzami ... i wiem ze w rzeczywisctosci tez by moglo tak byc w brazylii nie ma takich wysokich zarobków piłkarza (napewno sa mniejsze niz w polsce) do tego taki inaczej popatrzzy na zespol ktory w przyslym sezonie np z jego pomoca moglby grac w europejskich pucharach ... wiem ze trafic dobrze w taki transfer nie jest latwo ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma, a według mnie praktycznie kazdy brazylijczyk ma szybkosc, zwinnosc pouczyc go stylu naszej pilki i kto wie kto wie ...
a Plizga?
wywiad z Profem. - warto poczytać.
w sumie i o derbach i o transferach
więc daje linak w 2-ch tematach.
Generalnie wydaje sie ,że Stefan2 ma duzo więcej samodzielności niż Wojtek czy Stefan1.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,4122713.html?as=1&ias=3&startsz=x
mam nadzieje ze jakies warunki rzuci, typu wzmocnienie tym i tym albo nici z wspolpracy, bo tak to padaka, a gdzie ten plizga wogule gra teraz? przeciez to moskala dwa tylko slabszy,
\
\
SA JAKIES KONKRETNE NAZWISKA KIM SIE INTERESUJEMY niz tylko życzenia kibicow????????????????????????????|
prosze o odp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)