A niech sobie gra gdzie chce. ja tam osobiscie nie zaluje, ze nie pozyskalismy zawodnika, ktory otwarcie okazywal strach przed I liga.
Ambicji bysmy mu nie dali razem z pieniedzmi.
Jak komus najlepiej w barlogu, to po co z niego pilkarza robic.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > no i w pi@###$,wyladowal...
to go gon to go kurde gon !:P
Dzisiaj widziałam tego "rasowego snajpera"Kouamahę, czy jak tam się zwie... Nie chcę siać plotek, ale może coś z tego być...
o plotkarka :> ale ja lubię takie plotki :> czyli temat wraca Pany :)
w klubie!? coś wiecej na ten temat bo nie wierze..
Przyznać się kto jeszcze wierzy w wzmocnienia? mamy 3 godziny... :D (Ja wierze... miłość jest ślepa:))
coś Ty - to był student UJ udzielajacy Tabisiowi lekcji angielskiego
Madziary wysłały go jako szpiega
chcą wiedzieć dokładnie jak stworzyć profesjonalnie zarządzany klub, a gdzie można to lepiej zobaczyć niż u nas.
To jak z tym murzino?
dzisiaj jeszcze na cracovia.pl moze sie pokazac news ze go sciagnelismy jednak :D
A był oficjalny komunikat, że już nikogo nie kupujemy?
nie
Santo też jeszcze wierzy!
SaNtO nie jestem plotkarą... Ale autentycznie go widziałam, potem niejaki p. Łach go odprowadzał.
Gdzie go odprowadzał- na lotnisko? :D
SaNtO plotkarą to ja raczej nie jestem, bardziej fanatycznym kibicem klubu...
2 godziny
Raz dwa trzy na wzmocnienia nie ma szans żadnych.I z tymi najemnikami ,niedorajdami w następnym okienku będzie podobnie .Znów przegramy derby i pojawią się kolejne obiecanki cacanki na wielkie wzmocnienia.Napisałeś jakże trafny post ,,gdybyśmy po 1 sezonie kupili 3 zawodników wzmacniających skład a potem co rundę odpowiednio po 1 gracza to grali byśmy o MP.Najgorsze jest to że te transfery można było zrobić nie wykładając wielkiej gotówki.Ot jak kończył się kontrakt;Chmiestowi,Chałbińskiemu,Kolendowiczowi i wielu innym piłkarzom to brać ich do nas.Takie okazje były i będą tyle że z tymi debilami najemnikami szanse na co rundowe wzmocnienia są bliskie zeru.Kłus to jedyna pozytywna jaskółka od 1,5 roku.Przez grzech zaniechania najstarszy klub obchodzący 100 lecie stał się ligową mizerią.Wstyd by porównywać nas do miernot typu Odra w.
Iwi wyjątkowo celnie ujął pewną kwestię Filipiak otoczył klub najgorszej maści klakierami i najemnikami mającymi gdzieś by Cracovia była wielka.To oni nie my patrzą jak tu kasę od Filipiaka wydoić.Tych ludzi nie interesuje nic nie mają kompetencji ani żadnego pomysłu na klub(czyli ambicji sportowych,podnoszenia wartości zespołu,wzmocnień,rozwoju klubu,zwiększenia frekwencji czy dobrego kontaktu z kibicami Cracovii).Wygoniono z klubu jedyna kompetentna osobę która dała by za nasz klub pokrajać.Był im niewygodny.
Efekty widzimy ;za czasów Misiora na trybunach były tłumy,frekwencja była wyższa lub równa tej na wiśle,a sportowo w pewnym momencie mimo znacznie mniejszego budżetu byliśmy o włos od wisły.Jak jest za czasów zapyziałych najemników ;tabiszów,wysockich i innych
-ceny biletów wyganiają rodziny i młodzież ze stadionu
-żenująca frekwencja wynikająca ze słabości sportowej+wysokich cen,braku przedsprzedaży.
O tym że sięgneliśmy dna niech świadczą liczby 1 tys na PL u nas i 8 tyś na wiśle .
-sportowo staczamy się po równi pochyłej ,dystans do czołówki i wisły powiększa się.
-nie ma jakiejkolwiek polityki transferowej-amatorszczyzna i przypadkowe osoby które się tym zajmują.Za transfery odpowiada pan NIKT.W NASZYCH TRANSFERACH decyduje czysty przypadek.Kłus pojawił się dlatego że załatwił go Majewski.
Żal patrzeć jak większość widzi i ma nadzieje że Dudzic będzie skutecznym lekarstwem na słabość ataku.Za 2-3 lata może i tak .Tyle że my realnych wzmocnień w każdej pozycji potrzebujemy na wczoraj!!!
Ta drużyna się starzeje i potrzebuje świeżej krwi +pozbycia się statystów.Najwyższa pora by była rywalizacja o miejsce w drużynie i nie było świętych krów.
Taaaaaaaa ja tez dzis widzialem murzyna
Na Mtv :D
Hancura Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiaj widziałam tego "rasowego
> snajpera"Kouamahę, czy jak tam się zwie... Nie
> chcę siać plotek, ale może coś z tego być...
Ja też go dzisiaj widziałem.Ktoś rano założył temat i był w nim link do strony węgierskiego klubu i jak sie w niego weszło to pokazywał się Kouemacha....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)