Co to za dziwny pomysł?!
Grać z takimi urwi nogami?!
Oby obyło się bez kontuzji!!! Pamiętacie mecz ze Stalą Mielec i jak się to skończyło?!?!?!
-
-
Mecz Jutrzenka - Cracovia
...... myślę, że chodzi bardziej o "rozruszanie się"
dziękuwa (szczera, nie kłamana) Panu JT, że mimo "wydatków pozabudżetowych" znalazł na to środki:):):)
...ludzie, wy widzicie co się dzieje? - 2 tygodnie przerwy a oni na małe zgrupowanko jadą!!! to jest to, co "pasiaste" (nie odnalezione w atlasie zwierząt) tygrysy (poza tranem) najbardziej lubią:):):)
Nie mam nic do rozruszania się ale ta drużyna jest za dobra, że by grać ze słabym przeciwnikiem!!!
A ja lubię Zakopane i kibiców tam mamy (wiem coś o tym) no i promocja kubu zawsze jakaś jest w kraju.
warszawiak, chłopaki jadą odpocząć i przy okazji zagrają mecz kontrolny z a klasowym przeciwnikiem. to normalne, trnerzy sie umawiaja przed meczem, że gramy na luzie i nie ma ciśnienia ....poza tym dla nas zakiopaiańczyków to nie lada gratka gościć ukochaną cracovię u siebie. ...jutro mamy dzień wolny od pracy....
ZAKOPANE- CRACOVIA
Eddie ...
jak ja Ci zazdroszczę ...
RBP - chcesz - masz. Namow waaadze klubu, aby w przerwie zimowej zrobili zgrupowanie w najlepszym polskim osrodku treningowym (wiesz gdzie). Będzie o tyle prosto że trenera WS na Cypry, Turcje czy Egipty nie namowisz (wiadomo czemu:)
Zaraził się od Bergkampa?
....kochani - to nie tylko o pyte (sorry:płytę) chodzi.... Robert - przebieżki po śniegu 2-metrowym? to jest świetne miejsce - ale na lato!
...a dlaczego w lecie odpada? - bo kto tam dojedzie (np. w 1 dzień jak KW) na rozmowy kontraktowe?
być może można było teraz taki ośrodek wykorzystać :):) :(:(:(
robert, nie ma co zazdrościć tylko przyjeżdzaj jutro i na to samo wyjdzie:)
Wszystko już jest jasne dlatego też nie daje cynku Eddie!
Myślę, że na stadionie Jutrzenki pojawi się jegomość o ksywie Czapa i zapyta - Co jest choopoki!
mam obiecane przez bardzo ważną osobistość z kręgu osób "trzymających władzę", że letni obóz przygotowawczy będzie w ...
:-)))))))))
wtedy będę miał nie jeden dzień wolny od pracy a ...
hmm ...
tyle ile będzie trwało zgrupowanie ...
No, nareszcie przyjedzie do nas Wielki klub - Cracovia. Jak niektórzy z Was wiedzą jestem na każdym meczu Cracovii w grodzie Kraka. Jeżdzę sam,. ale już kilku gości pytało mnie o wolne miejsca w aucie, i przypuszczam, że już na najbliższy mecz do Krakowa pojedziemy w towarzystwie.
Jutrzenka to fajny klub, będzie sympatyczny meczyk.
Pozdrawiam Doktora J - to inteligentny gościówa.
branta,
dzieki za pozdrówko. Ja tez pozdrawiam wszystkich pasiastych fanów z Zakopanego :). Zjawię się u Was jak troche śniegu napada i kolejka na Kasprowy ruszy :))))
"hej holny wiater duje, bo Cracovię miłuje: :)))) (c) by Eddie
Co do mojej inteligencji - pomylileś się. Ja jestem mniej niż zero. Gdybys czytal uwaznie wpisy "gości" ze Szczecina - to byś o tym wiedzial. :PPPPP
Doktorze, zapewne chodziło o Twoją inteligencję emocjonalną!
klaros,
a co to jest inteligencja? I to do tego emocjonalna??? (to mi się kojarzy z dewocjonaliami)
Ja - miś o mał6ym rozumku - nie pojmuję takich uczonych pojęć?
A to jest za trudne nawet dla mnie - ale jest parę takich książek na rynku z tym tematem - może koledzy psychoanalitycy pomogą nam pacjentom!
Wiesz, że ja nie wiem i to jest i tak za dużo, bo inni nawet tego nie wiedzą
:))))
So-klaros
klaros - kazdy ma swoich psycholi (chciałem powiedzieć psychoanali:)))
Ty - z drugiej strony Błoń, ja - z drugiej strony Polski.
Moze nawet kiedyś nas wyleczą. Ze wszystkiego - tylko nie z milości do Cracovii :)))
Wczoraj w godzinach popołudniowych piłkarze Cracovii przyjechali do Zakopanego, gdzie trenować będą do piątku.
Trenerzy zabrali pod Giewont 22 zawodników, zabrakło tylko z szerokiej kadry leczącego kontuzję Tomasza Siemieńca są z zespołem trenujący już z pełnym obciążeniem po kontuzjach: Artur Czerwiec i Wojciech Ankowski.
Zawodnicy zamieszkali w hotelu COS przy ulicy Bronisława Czecha. - Dobrze, że udało się zorganizować ten wyjazd do Zakopanego - mówi trener Wojciech Stawowy. - Zawodnicy potrenują w spokoju, zaleczą mikrourazy. Mamy do dyspozycji wszystko co nam potrzeba, boisko, siłownię, basen, gabinety odnowy biologicznej.
Wczoraj krakowianie ćwiczyli wieczorem na siłowni, dzisiaj o godzinie 14.30 na boisku przy ul. Orkana wicelider II ligi zagra towarzyski mecz z Jutrzenką Zakopane. - Dam pograć w tym sparingu wszystkim 22 zawodnikom - mówi trener.
Piłkarze Cracovii wrócą do Krakowa w piątek, a mecz ligowy z ŁKS w Łodzi czeka ich w następną sobotę - 8 listopada o godz. 18. W meczu tym nie będzie mógł jeszcze zagrać Tomasz Wacek, który za czerwoną kartkę odsunięty został od dwóch spotkań. (AS)
źródło:dziennik polski
Jak ktoś będzie znał wynik meczu oraz szczegóły dotyczące gry naszych zawodników to prosiłbym o info :).
Wiadomość zmieniona (29-10-03 14:17)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)