FortArt Napisał(a):
> ...docieramy do bardzo szerokiej klienteli
Mogą nie mieć mozliwości obejrzenia I ligi gdzie indziej :)
-
-
KARNETY - wiosna 2007 r. - UWAGA KUPUJĄC BILET NA PIĄTKOWE PODHALE KUPUJE SIĘ KARNET Z 10% zniżką!!!!
Drugi sezon sprzedają karnety na C 12. Kupiłem na jesieni właśnie na ten sektor . Zachodzę lukam i stwierdzam że trybuna kończy się na C 11. Zgłupiałem do reszty ale przebolałem , nie ma problemu pomylili się , pomyslałem sobie. Byłem 2 dni temu kupić karnet na wiosnę i co , dalej sprzedają na C 12 . Miłym paniom nic na ten temat nie wiadomo aby nie było takiego sektoru . A ja wam mówię - nie ma!!! No chyba że przez zimę dobudowali...
Będą jaja jak dzisiaj zdegradują m.in. Łęczną i Lubin, z którymi mamy grać u siebie. Znowu karnetowcy zostaliby nabici w butelkę. Ja co prawda nei wierzyłem w te degradacje w trakcie sezonu, ale prasa już huczy od plotek i to już nie tylko Fakt czy Dziennik. No cóż, zobaczymy o 18-tej.
Lubina nie zdegradują, co do Łęcznej to może się tak zdarzyć
MKS Cracovia SSA, chcąc jeszcze bardziej udogodnić Kibicom przeprowadzenie zakupu, zdecydował się na rozpoczęcie sprzedaży karnetów również na stadionie! Będzie można je nabyć w sklepie Medale.pl przy ul. Kałuży (obok bramy wjazdowej na parking stadionu) i to już od najbliższego poniedziałku!
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1165&x=0
brawo!
o fajnie :)
znów się podniesie że narzekam
ale na Roxy FM jest w końcu (!!!) reklama
że Cracovia sprzedaje karnety na sezon
t y l k o na Wielickiej 101
k.rwa, czy ktoś to kontroluje???
(w sensie z pracowników klubu)
ale hujz tego że sprzedają pod stadionem karnety jak ludzie słyszą, czytaja czy widzą taka grę jak na PE. Jakoś powątpiewam w to abyśmy dzięki temu sprzedali więcej karnetów.
Ale to tylko moje przypuszczenia i domysły.
Niestety ale smutną prawdą jest fakt ,że krok dobry ale za późno i bałaganiarski jak często to bywa :-(
!!!!
Kompletnie nie rozumiem dlaczego decydując się na taki krok nie otwarto tej sprzedaży w sobotę kiedy był mecz... trochę tych co przyszło kupiło by od razu (między innymi ja bo ciągle nie znalazłem czasu by podjechać na Wielicka po karnet:( ) a część przyszła by moze specjalnie na mecz aby karnet kupić.
Niestety ale wygląda ,że przeraźliwie częste rotacje w marketingu(i nie tylko) MKS ( a znając życie wielu nowych po prostu nie ma bladego pojęcia o sporcie, Cracovii, mentalnosci kibica tj. klienta dla nich i potrzebują czasu aby się nauczyć tej specyfiki...) delikatnie mówiąc nie działają na naszą korzyść.
Powiedz mi Pan, Panie Khalidzie czy to jest nieudolność czy juz sabotaż?
a na Sektorze Rodzinnym, bedzie nowy kolega --->http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1173&x=0
Sprzedaż karnetów w dwóch miejscach na raz to już poważne wyzwanie.
Tu już nie wystarczy nanieść dane na plik Excela czy kartkę. Tu trzeba mieć pewność, ze się nie sprzeda dwóch karnetów na jedno miejsce.
Znaczy się sieć jakaś potrzebna będzie. Nowoczesne rozwiązania MKS nam wprowadza, a Wy marudzicie.
nie ma szans, po prostu połowa (albo więcej?) karnetów pozostanie na Wielickiej, reszta przy stadionie. Przecież one są już wydrukowane z gotowym numerem. No i nie każdy będzie sobie mógł kupić takie miejsce jakie chce, chociaż ono będzie wolne.
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1174&x=0
czyli jak rozumiem albo bilet na Podhale za jedyne 10 zeta jak idziemy "na bilet" na Legie
albo wyjdzie jeszcze taniej jak weźmiemy karnet (tańszy 12-21 zł:) .
Dobra promocja!
Ale tak czy inaczej MKS [b]musi przemyśleć politykę biletową[/b] - nie możemy dawać wyższych cen od najbliższej konkurencji. - ja proponowałbym ulgowe dla uczniów i studentów na piłke (tak jak na hokej) + to co robi konkurencja , jednorazowe ID. Do konkurencji każdy kto ma dowód może wejść na mecz za dodatkową "piątkę na id" u nas nie.
[i]Autor: Khalid (IP zapamiętane)
Data: 26 lut 2007 - 10:03:22
Niestety ale smutną prawdą jest fakt ,że krok dobry ale za późno i bałaganiarski jak często to bywa[/i]
[i]Autor: FortArt (IP zapamiętane)
Data: 26 lut 2007 - 15:20:02
Sprzedaż karnetów w dwóch miejscach na raz to już poważne wyzwanie[/i]
[i]Autor: janczer (IP zapamiętane)
Data: 26 lut 2007 - 16:14:27
nie ma szans, po prostu połowa (albo więcej?) karnetów pozostanie na Wielickiej, reszta przy stadionie.[/i]
vqurvilem sie na maxa... na Kałuży sprzedawane są karnety.. ale od 14.30... tylko czemu nigdzie nie ma takiej informacji? :(:(:(:(
do ktorej jutro sklepik na wielickiej otwarty??
do 18.30 chyba a dzisiaj wielu ludzi było po bilety ikanrety ja też zakupiłem i będę na każdym meczu :D C8 5-3
a w tym sklepiku pod stadionem będzie mozna kupic karnet przed meczem?
Rzutem na taśmę 3 karneciki (z bilecikami) kupione!
2 karnety + bilet zakupione :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)