Tylko trzeba mieć karte z wejściem TV czyli albo tuner TV albo ATI AllInWonder
-
-
WSPOMNIEŃ CZAR - Czyli opowieści z cyklu "jak to dawniej było" :)
18 dni później
czekamy...
:)
5 dni później
szukam tabeli rozgrywek hokeja sezon 1996-97 jak ktos ma prosze na priva dzieki
392 dni później
[img]http://oi54.tinypic.com/idvbec.jpg[/img]
2008 hehe
a pozniej cala hala za nim: "Kto nie skacze jest za wISŁĄ" :)
6 dni później
Malowanie rusztowan:)
5 dni później
co z tymi filmami z 98 roku z Podhalem?
8 dni później
http://fortart.blox.pl/2011/02/Kibice-wyproszeni-z-meczu.html
i love Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co z tymi filmami z 98 roku z Podhalem?
jak zwykle duzo pi.er.do.lenia, malo konkretow
No proszę - bramkę dla Stoczniowca zdobył M.Csorich :)
kurcze nie wiedzialem dzis na TVP HD byl film "Za czapke gruszek"....
64 dni później
mogę przekazac,dalej,ale nie w takowej....
jest na you tube
5 dni później
Ciekawy jestem, czy ktos pamieta co rzucano na lodowisko podczas meczow Cracovii, tak jak np. osmiornice w Detroit?:) Zaznacze, ze bylo to w polowie lat szescdziesiatych, gdy lodowisko bylo otwarte (nie bylo hali), stalo sie na "trybunach" na kilkunastostopniowym mrozie, czesto padal snieg i mecze przerywano by ten snieg zgarnac, a jak powial silniejszy wiatr, to lampami nad lodem tak chybotalo, ze wydawalo sie, iz sie przekreca o 360 stopni:)
Jak to co ? małpki pustawe nieco.
Pudlo torreador. Po pierwsze, wtedy nie bylo malpek, a i ludzie byli na tyle rozsadni by nie rzucac szkla na lod. Mozesz strzelac dalej: daje 29 kolejnych prob.
4 dni później
Ja słyszałem coś o zapałkach i żużlu.
Sorry Luka, tez nie to:)
Prawda jest taka: jak ktos wtedy nie bywal, to po prostu nie wie. Moze trzeba zapytac ... dziadkow? To raptem 46 lat temu:)
Aleks z małpkami to przeciez był żart. Napewno rzucano śnieżkami.
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aleks z małpkami to przeciez był żart. Napewno
> rzucano śnieżkami.
Sniezkami, to nie byloby takie spektakularne:) Dla ulatwienia podpowiem, ze pierwszy raz rzucono po blednej decyzji sedziow. I pozniej, kiedy znowu zagwizdali tak, ze sie nie podobalo kibicom, skandowane bylo: ................. na lod! ................. na lod!
Zreszta doping: Hej, hej Cra-co-via! przeksztalcony pozniej w tzw. lokomotywe, tez powstal na hokeju.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)