Bartek super glue albo kropelka i jedziemy z "brukowcami" :)
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
137 dni później
Dzięki za 3 punkty Bartek.
Wysmiewany i wyrzucany z drużyny przez tylu "fachowców" -co bysmy bez Ciebie zrobili ?!
Brawo Bartek. Szkoda, że po sezonie odchodzisz:)
Piękna bramka!
Przyjęcie piłki jak...do roboty :) Bardzo dużo szczęścia ale brawo.
6 dni później
Nie wiem, kto Ci Bartek stopę nastawił, ale zaczynasz strzelać gole w sytuacjach, w których kiedyś jeśli w ogóle trafiłbyś w piłkę, to na pewno nie w bramkę. Brawo! Oby tak dalej. :)
Dzięki za 1 punkt w meczu z Arką. Kolejny dobry mecz Bartka.
Gdyby nie Bartek to teraz mielibyśmy po 2 meczach 1 a nie 4 pkt :) Bravo:)
No,no gwiazda nam rośnie na miarę "Lewego"- zrób taką serię jak on !!!
Bartku - chyba jestem z tych nielicznych ,ktory przeprasza Cie ....szczerze tu na forum.
Jesli nabijalem sie z Ciebie o pierwszoligowym poziomie - to teraz to doceniam . Nie zdawalem sobie sprawy jaki poziom osiagnie druzyna pod wodza Wojtka..
Nie wiedzialem ,ze w tej bryndzy odnajdziesz sie... Dziekuje I przepraszam - dzieki Bogu Ty jedyny trzymasz poziom tej osmiszanej ligi ,ktora jest dla nas wszystkim.
Dziękuje Bartek!
Oby tak dalej:)
Prawda co pisze Izbik, ja też przepraszam i dziękuję. Utrzymaj skuteczność i zimną krew w EX!
moze to w koncu "ten" sezon Bartka :) Oby bylo jeszcze lepiej !!
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brawo Bartek. Szkoda, że po sezonie odchodzisz:)
Przecież Dudzic ma kontrakt do 31.12.2014 ?
dangorka Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Brawo Bartek. Szkoda, że po sezonie
> odchodzisz:)
>
> Przecież Dudzic ma kontrakt do 31.12.2014 ?
Pierwsza bramka na TN = odejście z klubu
O kurczę, jak dla mnie jesteś odkryciem tej rundy, no kurcze, szczerze powiem jestem zaskoczony in plus.
Nieraz naśmiewałem sie z Ciebie, no bo było z czego..., no, ale teraz kurcze jak dla mnie teraz wyrastasz na gwiazdę Cracovii, Brawo za postęp w grze!
Kurczę, rzeczywiście tak jest ;)
Pan Iwan będzie musiał pewne opinie na jego temat odszczekać, w przenośni i dosłownie... ;-)
19 dni później
Panie Bartku może zamiast po meczu wykłócać się z kibicami na sektorze rodzinnym poopieprzał by Pan kolegów w szatni. Niech też zostawią to "serducho" na boisku.
117 dni później
Panie Bartku,proszę się zwrócić do trenera z taką samą prośbą, z jaką się zwrócił Struna.
szuwarek Napisał(a):
> Panie Bartku,proszę się zwrócić do trenera z
> taką samą prośbą, z jaką się zwrócił
> Struna.
Ale jesteście okrutni !!! :)
Piotrek67- to są mecze ekstraklasy, a nie pojedynki z Niwą Nowa Wieś.
Bartek nigdy nie był super, ekstra piłkarzem, nigdy nie miał techniki itd., ale miał szybkość, a tymczasem odkąd wrócił na wiosnę po kontuzji, to tej szybkości brakuje. Nie wiem co się stało, ale bez szybkości, to już niestety kompletnie nie nadaje się do meczowej 18...
Nie przypominam sobie, aby on był kontuzjowany.
w 1 połowie tylko akcje z udziałem Bartka stwarzały zagrożenie. Na pewno był lepszy niż bezproduktywny Straus.
Dzisiaj ja byłem lepszy niż Straus.
Ale przy tej sytuacji dziś na pustą bramkę zamiast wkręcać piłkę lewą nogą to wali z prawej w boczna siatkę.
Bartek rób swoje nie przejmuj się takimi wpisami masz "serducho w pasy" zawsze można na Ciebie liczyć.
MSC - chyba myślisz o Stebleckim.
A to był Steblecki? Jeśli tak to przepraszam Bartka, z tych emocji pewnie do dowidziałem kto to, bo szansa naprawdę zmarnowana, wystarczyło piłkę lekko podkręcić lewą nogą.
Piłkę bramkarzowi ruchu wygarnął Dudzic, a nie Steblecki (który pewnie starałby się z nią wjechać do samej bramki), ale niestety wkręcenie piłki lewą nogą z zerowego kąta w jego wykonaniu to byłby cud graniczący z wynalezieniem napoju na nieśmiertelność. Bartek niestety na boisku nie myśli nic, a nic, a wystarczyło wstrzelić mocną piłkę w pole karne, zawsze jest szansa, że któryś z kolegów na nią nabiegnie, albo odbije się od nóg rywala i wpadnie do pustej bramki..
Dla Dudzica to za wysokie progi. Podpisuje się pod tym co Arro napisał.
szuwarek Napisał(a):
> Nie przypominam sobie, aby on był kontuzjowany.
Może dlatego że to czy Dudzic jest w składzie, czy też go nie ma jest całkowicie bez znaczenia? Wartość dodana na boisku przez tego piłkarza od lat oscyluje między 0, a 1 w skali 1 do 10. Tylko czemu jedyną osobą, która to widziała był Lenczyk ?
Z Dudzicem jest podobnie jak z Szeligą, ktory już dawno temu winien był być zastąpiony przez kogoś lepszego... Ja nie wiem jakimi prawami rządzi się ten klub, ale to jest chore.
Weź pod uwagę, że gdyby nie Bartek nie gralibyśmy w tym roku w ekstraklasie!
Dla przypomnienia statystyki z tamtego sezonu:
Strzelcy:
1. Vladimir Boljević 15
[b]2. Bartłomiej Dudzic 8[/b]
3. Edgar Bernhardt 5
Asystenci:
1. Edgar Bernhardt 8
2. Krzysztof Danielewicz 6
[b]3. Bartłomiej Dudzic 4[/b]
Ogólna:
1. Vladimir Boljević 15+2 = 17
2. Edgar Bernhardt 5 + 8 =13
[b]3. Bartłomiej Dudzic 8+4 =12[/b]
Najlepiej jest mieć klapki na oczach i cały czas najeżdżać na jakiegoś zawodnika którego się nie lubi, bez patrzenia na jego grę.
Szukałem powtórki tej akcji bo byłem pewien że to Steblecki wygarniał ta piłkę, niestety na skrócie ekstraklasa.tv nie ma tej sytuacji.
Pawlus, różnica między e-klasą a 1 ligą jest kolosalna, nie można o tym zapominać.
pawlus17 Napisał(a):
> Najlepiej jest mieć klapki na oczach i cały czas
> najeżdżać na jakiegoś zawodnika którego się
> nie lubi, bez patrzenia na jego grę.
I kto tu ma klapki na oczach?
Jeśli widisz tylko statystyki to gratuluje "fachowego" podejścia. W I, II i niższych ligach znajdziesz 1000 kopaczy mające podobne albo i lepsze, czy to oznacza, że sa to super-piłkarze.
Bartek był wystarczająco dobrym graczem na poziomie I ligi, nie jest takim, nigdy nie był i podejrzewam, że nie będzie na poziomie Ekstraklasy.
Czy jeśli widzę to, musi oznaczać że Bartka nie lubię? Absolutnie nie, fajny chłopak, tylko że w TM-E nadaje się jedynie na głęboką rezerwę.
Villa_KS Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie przypominam sobie, aby on był
> kontuzjowany.
>
>
> Może dlatego że to czy Dudzic jest w składzie,
> czy też go nie ma jest całkowicie bez znaczenia?
> [b]Wartość dodana na boisku przez tego piłkarza od
> lat oscyluje między 0, a 1 w skali 1 do 10.[/b] Tylko
> czemu jedyną osobą, która to widziała był
> Lenczyk ?
>
> Z Dudzicem jest podobnie jak z Szeligą, ktory
> już dawno temu winien był być zastąpiony przez
> kogoś lepszego... Ja nie wiem jakimi prawami
> rządzi się ten klub, ale to jest chore.
Pisałem to przede wszystkim do tej pogrubionej wypowiedzi, która jest nieprawdziwa i krzywdząca czyż nie?
Pawlus17 myślę że zgodzimy się z tym, że Ekstraklasa to nie jest 1 Liga. Zatem wyrzućmy z rozważań zaplecze Ekstraklasy i dopiero przeanalizujmy występy Bartka Dudzica. Wnioski są proste:
Dudzic nigdy w Ekstraklasie nie błyszczał. Miał jeden może dwa mecze, które można określić mianem dobrych. Np. w Warszawie ze słynnym wolnym pośrednim, ale tam również nie umiał sytuacji wykończyć. Z racji tego że jesteśmy jednak w Ekstraklasie, to uważam że z tej perspektywy powinniśmy patrzeć na zawodników.
Ja rozumiem że nasz kibic, że ma serce do walki, ale pierwszy skład? no bez jaj...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)