Oczywiście Krokodyl znów się pomylił (a może czasami widzi podwójnie - na naszą niekorzyść)...
[i]Trzy zwycięstwa, trzy remisy, niezły [b]bilans bramkowy 7-2[/b].[/i]
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
19 dni później
kurcze!!!! zajebiście chłopie że jesteś z nami!!! zostań jak najdłużej!!!!!
Karvin, zmien tytul tematu na Bartek Dudzic Superstar ;]
7 dni później
Bartek, wielkie dzięki za grę w meczu z Lechem. Zostawiłeś w nim sporo zdrowia, będzie z Ciebie kawał napadziora, obyś grał dla Pasów jak najdłużej.
Dudzic to jest wlasnie ten kierunek w ktorym powinnismy isc, co mecz co raz lepiej, bez kompleksow, nie odstawia nogi, nawet z takimi grajkami jak kaluzny klos, ambitny, ogrywa sie z meczu na mecz, z Lechem rewelacja, ja mu zapisuje 2 asysty :) i nie obchodzi mnie to ze Witkowski nie wykorzystal tego podania :P trzeba nam wiecej takich ludzi, mlodych ambitnych, z papierami i checiami do grania, oby tak dalej
Nie ma lepszego ob Bartka Dudzicowego, hej!
Szkoda tylko w tym temacie Władysława Łacha,bo zatrudnienie go w klubie było strzałem w dziesiątkę,ale jakoś chłop nie potrafil się u nas zadomowic.
90 dni później
ja Santo mówię Wam że z tego chłopaka raczej nic nie będzie... dzisiaj utwierdził mnie w przekonaniu, że nie ma techniki, do tego całkowicie stracił przy Stefanie szybkość a pozatym widać już pierwsze oznaki gwiazdorstwa. Do tego można się przekonać co to znaczygry nie ma się od kogo uczyć na treningach. Trenuje z Moskałą i efekt jest taki, że wywraca się jak on co 2 minuty. Ci co byli na meczu pamietają napewno akcje w narożniku gdy miał piłke przy nodze a rzucił się tyłkiem na obrońce żeby się przewrócić, a chwile wczesniej sie jeszcze klocil z liniowym jak sie przewrocil z glodu i nie bylo faulu. Gdzie do reprezentacji Bartku?
Słabiutka główka, niestety...
Myślę, że trzeba stawiać w ataku na Witkowskiego, jak tylko dojdzie do siebie po kontuzji i na Krzywickiego. Oprócz tego, to nie mamy napastników...
w dupie sie przewraca , taka już mentalność polskich zawodników....
Napisałem w innym wątku, ale tu powtórzę
- to ciekawe, że gdy schodził z boiska 10 minut przed końcem, pożegnały go rzęsiste brawa...
ci, co bili brawo (w tym ja) jak rozumiem, kompletnie się nie znają na piłce? :D
dobrze dobrze ktos tu mowil o 3 latach zobaczymy ile Dudzic nastrzela przez ten czas bramek... narazie ma 36 występów i oszołamiającą liczbe 3 trafień
Oj Santo, Santo.... tak psioczysz na niego i przpowiadasz czarną przyszłość... bez urazy ale powiedz mi skoro wiesz jak, kiedy sie ustawić, jak zagrać niekonwecjonalną piłke, jak strzelić przynajmniej 10 bramek w sezonie dlaczego jeszcze u Nas nie grasz, dlaczego cie nikt n ie zauważył??
haha pytaj skautów naszych ;]
to że Dudzic jest lepszy ode mnie jeszcze nie znaczy że się nadaje na pierwszą ligę
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napisałem w innym wątku, ale tu powtórzę
> - to ciekawe, że gdy schodził z boiska 10 minut
> przed końcem, pożegnały go rzęsiste brawa...
>
> ci, co bili brawo (w tym ja) jak rozumiem,
> kompletnie się nie znają na piłce?
Też mu biłem brawo bo to zawodnik Cracovii, ale to nie znaczy że jest dobry. Chociaż może coś w tym jest, że nie ma podań.
Jego pyskówka do sędziego bocznego bardzo mi się nie podobała. Tak to może się zachowywać, jak będzie miał na koncie ze 40 bramek w ekstraklasie.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Agnan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Napisałem w innym wątku, ale tu powtórzę
> > - to ciekawe, że gdy schodził z boiska 10
> minut
> > przed końcem, pożegnały go rzęsiste
> brawa...
> >
> > ci, co bili brawo (w tym ja) jak rozumiem,
> > kompletnie się nie znają na piłce?
>
>
> Też mu biłem brawo bo to zawodnik Cracovii, ale
> to nie znaczy że jest dobry. Chociaż może coś
> w tym jest, że nie ma podań.
Tupalskiemu, gdy schodził, nie biłem brawa, choć to zawodnik Cracovii...
i mało kto bił mu brawo...
a brawa dla Dudzica nie robiły wrażenia "grzecznościowych: :)
"Tupalskiemu, gdy schodził, nie biłem brawa, choć to zawodnik Cracovii...
i mało kto bił mu brawo..."
Tak sie zastanawiam, gdzie siedziales? Ja widzialem i slyszalem spore brawa za ten faul. ;]
no własnie ;:D tak sie składa że ten faul byl najbardziej "oklaskiwanym" wydarzeniem meczu ;]
a ja wreszcie zobaczylem soczyste uderzenie w wykonaniu Bartka-zaczynalem juz powatpiewac w skutecznosc instrukcji L. Ćmikiewicza dotyczących układania stopy.... :D
kiedy to soczyste uderzenie było ?;>
w 1 polowie
mówisz o tym co prawą noga szukał długiego rogu? uderzenie ładne ale z soczystością ma niewiele wspólnego :)
widze ze z Tobą Santo po drodze mi jedynie co do Nowaka.... :D
Bartka trzeba wspierać z trybun a nie szukac sobie nowego obieku do czepiania się;)
będę go wspierał,jak przestanie rżnąć marną gwiazdę.W zeszłym sezonie miał przynajmniej szybkośc którą teraz zatracił.Jest cieniutki technicznie,jak nie wyprzedzi rywala na prędkości to straci piłke.Bluzgi w kierunku sędziego mnie z jego strony nie dziwią,już w poprzedniej rundzie pozwalal sobie na to w kierunku Arpiego (byłem świadkiem)- "gwiazda" nam rośnie :-(
Natomiast,nie odmówię temu najemnemu kopaczowi ambicji w grze,czym dużo zyskuje....
Ja pier..le, tego się czytac nie da.
Nawet Dudzic już jest be...
Na wymioty mnie zbiera....
Z ocenami Dudzica i innych piłkarzy poczekajmy do ligi.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
ian thorpe Napisał(a):
> będę go wspierał,jak przestanie rżnąć marną
> gwiazdę.W zeszłym sezonie miał przynajmniej
> szybkośc którą teraz zatracił.Jest cieniutki
> technicznie,jak nie wyprzedzi rywala na
> prędkości to straci piłke.Bluzgi w kierunku
> sędziego mnie z jego strony nie dziwią,już w
> poprzedniej rundzie pozwalal sobie na to w
> kierunku Arpiego (byłem świadkiem)- "gwiazda"
> nam rośnie :-(
> Natomiast,nie odmówię temu najemnemu kopaczowi
> ambicji w grze,czym dużo zyskuje....
Kurde w ten sposób to kurna wszystkich pikarzy odstraszysz od naszych barw...
...i przypomnij sobie ,że Kałuża był z jeszcze dalsza bo az Przemyśla (nawet chyba tam ulica Kałuży jest).
Chłopaka stworzyła Cracovia a jego brat po Wsi gania w Pasiastym dresie...to kto ma zostać pasiastym piłkarzem jak nie taki Dudzic? Nazwanie go najemnikiem to mocna NIESPRAWIEDLIWOŚĆ. On piłkarzem został w Cracovii a nie został wynajęty jak Bojar , Skrzyński , Węgrzyn i wielu innych
Chyba drogi Ianie brak ligi na czepliwość Ci się rzuca. :D:D:D
Sam piszesz o jego ambicji w grze a Co do techniki to chyba tylko szaleniec mógł go za "miszcza" techniki uważać.
ps: To ,że Kura czy w mniejszym stopniu Dudzic potrawią "się rzucić" to dla mnie zaleta nie wada. Przynajmniej nie "wymiękna żałośnie" na Reymonta jak to przez ostatnie lata 2x naszym grzecznym piłkarzom juz się zdarzało i smutne 3-0 łykali. Wadą jest taka gra jak Tupla prezentuje czyli karne+kartki.
125 dni później
[i]Autor: garry (IP zapamiętane)
Data: 27 mar 2008 - 20:01:09
Dudzic przedłużył kontrakt do 2012 roku. W Cracovii gra ponad rok, strzelił dwie bramki w I lidze (jedną z zamknietymi oczami, drugą po nieczystym trafieniu).[/i]
Limit szczęścia się wyczerpał?
Wypożyczyć go do 3 ligi, albo niech gra w ME.
Ale kogo tam wstawicie??? niech się ogrywa na zmianę z resztą młodzieży dopóki nie będzie jakiegoś napadziora z prawdziwego zdarzenia.
W obecnym składzie nie ma zawodnika który gwarantowałby chociaż 0,5 bramki na mecz (oprócz Plastika oczywiście ;)))
A kiedyś z naszej młodzieży przynajmniej z niektórych bedą ludzie...
Trzepiłem się Bartka, ale tego nie mogę odpuścić.
Dudzic po meczu z Arką
[i]"..Druga sytuacja była wyśmienita, myślę, że gdybym trafił mniej czysto, to piłka by wpadła do bramki. A tak trafiłem wprost w bramkarza. Chciałem uderzyć mocno, przy słupku...[/i]
780 dni później
Nowy kontrakt Bartłomieja Dudzica z Cracovią
Bartłomiej Dudzic podpisał w piątek nowy kontrakt z Cracovią. Na jego mocy 22-letni skrzydłowy ma być zawodnikiem Pasów do końca czerwca 2014 roku. Poprzednia wygasała dwa lata wcześniej.Dudzic reprezentuje Cracovię od stycznia 2007 roku. Uwagę przedstawicieli klubu z Kałuży 1 zwrócił na siebie, kiedy grając w juniorach Unii Oświęcim w sezonie 2005/2006 zdobył ponad 70 bramek.
W Cracovii opiekę nad "Dudziem" roztoczył Stefan Majewski, za którego kadencji szybki gracz zadebiutował w ekstraklasie (10 marca 2007 roku z Odrą Wodzisław Śląski). Od tego czasu rozegrał na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej 64 mecze, w których strzelił 6 bramek (po 3 w sezonie 2007/2008 i bieżących rozgrywkach). Ogółem reprezentował Pasy w 82 oficjalnych spotkaniach i zdobył dla nich 11 goli.
Co ciekawe, w dzień parafowania nowej umowy Dudzic miał wypadek samochodowy. Ze względu na to nie mógł zagrać w sparingu z Dolcanem Ząbki, do którego był wyznaczony. W zamian za to rozegrał 45 minut w meczu kontrolnym z Zagłębiem Sosnowiec.
Źródło: Sportowefakty.pl
dobra wiadomosc. swego czasu skreslilem Bartka bo nie gral nic a nawet stracil swoj najwiekszy atut czytaj szybkosc. jednak golym okiem widac ze sie chlopak rozwija i nawet pilka mu nie przeszkadza tak jak kiedys.
trzymam kciuki
bravo Santo.
Arena rzeczywiście pokazała, że Dudzio potrafi.
ja również mam nadzieję, że ta wiosna będzie jego.
black cat Napisał(a):
> bravo Santo.
> Arena rzeczywiście pokazała, że Dudzio
> potrafi.
> ja również mam nadzieję, że ta wiosna będzie
> jego.
Dokładnie na Remesie na prawdę zrobił wrażenie... to już nie ten sam szybki i tylko szybki piłkarz
34 dni później
black cat Napisał(a):
> bravo Santo.
> Arena rzeczywiście pokazała, że Dudzio
> potrafi.
> ja również mam nadzieję, że ta wiosna będzie
> jego.
Oby się przełamał bo w dzisiejszym meczu dno...
w porównaniu z meczu z Legia - słabiutko...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)