Ale ty masz chłopie kompleksy.Widać,że bez Cracovii żyć nie możesz.
No i co z tego ,że 3:0 ?
Nie musisz tez się tak afiszować swoim nickiem ,bo my tu wszyscy wiemy ,że wszyscy wiślaki to azory.Więc zadnej ameryki nie odkryłeś.
-
-
WISLA - CRACOVIA
WIecznie prowokowany narod wybrany. Haha. Gdziekolwiek pojedziecie to same problemy (to nie dotyczy tylko tego meczu) ale zawsze oczywiscie jestescie niewinni. Jak to jest ,ze
15 innych zespolow w lidze nie sprawia problemow na wyjazdach tylko Wy ? Popatrzcie na Lecha ? Dostali zgode od policji na 2 tys w Lodzi w nagrode za dobre sprawowanie.
To pisalem ja Kemych. kundel, polglowek i pseudoeuropejczyk, ktory nigdy nie spalil czyjegos szalika i nigdy nie wyrwal krzeselke na stadionie. Interesuje sie pilka nozna ,a nie ta cala otoczka organizowana przez ludzi, ktorym sie wydaje ,ze sa pepkiem
swiata.To ja klaskalem w czasie interwencji policji.Tak samo jak klaszcze gdy zatrzymuja zlodzieje czy morderce albo ulicznego wandala.Smiesza mnie ta cale pseudrycerskie kodeksy kibicowskie. Obrazajac policje za to ,ze paluje debili niszczacych mienie publiczne stalbym sie takim samym debilem jak oni.
wiśelec AZORY i KEMYCH jak jesteście takimi porządnymi kibcami to spirdalaajcie na swoje porządne forum.
Nigdzie w Polsce nie ma takiego bydła jak na waszym stadionie. Przekonał się o tym juz D Bagio ,przkonali sie zawodnicy Arki ,a teraz L Ćmikiewicz,który ma rozciętą głowę po tym jak dostał jakimś przdmiotem rzuconym z trybun. Mam nadzieję ,że po tym meczu za kolejny akt bandytuzmy wasz stadion zostanie zamknięty.Bo następnym razem ktoś moze nie mieć tyle szczęścia co wcześniej wymienieni.A jakie klimaty panują na wszym stadionie i jakie bydło tam chodzi to ostatnio mogliśmy sobie też poczytać jak wasz rzecznik żalił sie dziennikarzom.Jak nie czytałeś to sobie poszukaj relacji prasowych z przed 2 tygodni.
Miło [b] kemych[/b] ze się interesujesz naszymi problemami , tylko po co?
Czy ty aby nie chcesz sie dowartościować, bo rozumiem ze kibicowanie ZOMOwcom splendoru nie przynosi.
zac zac zaraz zaraz to przeciez my jestesmy zakompleksieni , tylko u nas jest antydoping i bardziej nienawidzimy wisle niz kochamy Cracovie , a tam jest RODZINNY STADION wiec nie obrazaj obywatela kemycha ktoremu brakuje chyba zomo
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nigdzie w Polsce nie ma takiego bydła jak na
> waszym stadionie. Przekonał się o tym juz D
> Bagio ,przkonali sie zawodnicy Arki ,a teraz L
> Ćmikiewicz,który ma rozciętą głowę po tym
> jak dostał jakimś przdmiotem rzuconym z trybun.
> Mam nadzieję ,że po tym meczu za kolejny akt
> bandytuzmy wasz stadion zostanie zamknięty.Bo
> następnym razem ktoś moze nie mieć tyle
> szczęścia co wcześniej wymienieni.A jakie
> klimaty panują na wszym stadionie i jakie bydło
> tam chodzi to ostatnio mogliśmy sobie też
> poczytać jak wasz rzecznik żalił sie
> dziennikarzom.Jak nie czytałeś to sobie poszukaj
> relacji prasowych z przed 2 tygodni.
Masz w 100% racje,ale sie obawiam ze wieksza kare to my dostaniemy niz oni...
jurczynski,ta czerwona kanalia juz odwraca kota do gory nogami.Grzmi na cala Polske ze
bandyci z Cracovii pobili ocgroniarza i zniszczyli sektor.wislakow nazywa pseudokibicami..
My natomiast jak zwykle siedzimy cicho i przecietny Polak nie wie nic ze w kierunku naszej lawki rezerwowej lecialy jakies niezidentyfikowane przedmioty i jednym z nich zostal trafiony w glowe nasz trener Leslaw Cmikiewicz.
Gdyby to sie stalo trnerowi wisly juz widze jak chucza wszystkie dzienniki radiowe,telewizyjne i potale internetowe o zagrozeniu zycia trenera inspirowane przez jurczynskiego...
Z regoly,przecietny czlowiek niezwiazany emecjonalnie ze zdarzeniem pamieta pierwsza informacje na jego temat.Dalej juz nie sledzi ewentualnych sprostowan,ktore sa umieszczane nie na pierwszym miejscu.Wie o tym dobrze ubek jurczynski i dlatego atakuje sam.
Pamietacie ostatnie derby u nas i pierwsza wypowiedz Klosa ze byl straszony nozem?
Mimo ze ta wersja potem upüadla wiekszosc ludzi do dzisiaj mysli ze wislacy byli straszeni nozem...
Dlatego dziwi mnie brak oficjalnego protestu naszego klubu w zwiazku ze zranieniem
naszego trenera!
Inna sprawa,to "kutura" wislacka ani slowa przeprosin za zajcie,ale chyba to jest podyktowane brakiem checi naglasniania sprawy.
Mamy juz niestety pierwsze tego symptomy.Jak Majewski na konferencji prasowej powiedział o całym zajściu i że będzie w tej sprawie odrębne oświadczenie ,to zaraz został przez Jurczyńskiego puszczony w eter komunikat ,że Wisła bedzie skarżyc Cracovię za wyrwane krzesełka i teraz na wszystkich portalach jest właśnie taki news .A o zranieniu Ćmikiewicza cichutko.
Bo nie mamy normalnego PR-u. "Dzierżyński" to zawodowiec i wie jak wykorzystac wszystkie, w sumie proste, chwyty. Komunikat w rodzaju tego, który w osobnym wątku napisał Raf Jedynka, powinen wyjsc z MKS-u faxem wczoraj najpóźniej o 20.00
To prawda, że nasz PR jest nieomal zerowy.
Gdyby u nas na Kałuży była odwrotna sytuacja, tzn oni w sektorze gości by cośtam powyrywali, a ich II trener dostał w głowę, to jestem przekonany, że zaraz po meczu dzierżyński obwieściłby o rozciętej głowie na całą Polskę, a o wybrykach gości nikt by sie nei zająknął...
Nasz PR nie jest zerowy, on nie istnieje.
Można w tym momencie zrobić bardzo wiele, w końcu oni się nie zawachają przed napisaniem czegokolwiek. Panie Profesorze proszę coś z tym zrobić. Chyba że celowo tak dajemy się opluwać.
CRACOVIA PANY!!!!!
To niech ku..s zapyta swoich zomowskich chlebodawców jak to psiaki nam spalili sektor kilka lat temu?
Sami sobie tych krzesełek nie wyrywali :/, widząc nasz sektor podczas meczu niestety można było dojść do wniosku że selekcja przy sprzedaży biletów była :/, to jest kurwa pojebane, płacz niczego nie zmieni rozjebali część sektora i tyle w temacie :/, czego się spodziewaliście że Nas ładnie przywitają, znowu Juruś mam możliwość szczekania głośnego:/, dzięki "Nam",
Teraz Pogoń, Hej Pasy gol ...
A komunikat PAP quentin czytał?
(...)Według działaczy wicemistrza Polski, kibice ''Pasów'' zniszczyli 75 krzesełek oraz pobili jednego z ochroniarzy, [b]zaś zaraz po przerwie urządzili sobie ognisko na ogrodzeniu jednego z sektorów.[/b] (...)
W świat poszło wiec info, ze wyrywalismy krzesełka (prawda) i spalilismy barwy (nieprawda). PR ma sie nijak to rzeczywistych wydarzen.
Ekspertza techniczna budki z ławką rezerwowych zapewne wykaże, ze pleksi pęklo samoistnie, względnie na skutek zbyt intensywnych podskoków Ćmikiewicza.
BERGMAN nie przeinaczaj słów:
"Podczas derbowego meczu pseudokibice Wisły kilka razy starli się z ochroniarzami, zaś zaraz po przerwie urządzili sobie ognisko na ogrodzeniu jednego z sektorów z szalików "Pasów""
jaja to by były dopiero wtedy gdyby pałkaże zaczeli na nas jechac od dołu i od tej furteczki na górze. Rozdupca mnie to ,że na stronie kurewki za miedzy, jest sporo zdjęc naszych "krzesełkowych", kawał skurwysyństwa zamieszczać nie zamazane twarze. Ale czego się spodziewać po czopach co biją brawo policji;/
ehh CHWDp & wTSK
To nie ten komunikat. PAP wydaje komunikaty co kilka, kilkanascie minut.
A tak wyglądało profesjonalne zabezpiecznie wejścia na sektor
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8163/imgp6242ayw9.jpg[/IMG][/URL]
za plecami białych kasków co chwilę przechadzały się grupki wymachujących szalikami kundli. Żeby nie czuli się zbytnio zagrożeni, wymyślono że wystarczy ograniczyć liczbę kibiców Cracovii pod bramą, dzięki czemu nasi w ostatnim autobusie spędzili ok 1,5 godziny bez możliwości otwarcia drzwi, czego skutecznie pilnował wymachujący gaśnicą z gazem łzawiącym mundurowy. Ot i filozofia Kalego...
A mnie krew bialo-czerwona chciala zalac jak zobaczylama nasze szliki ktore bezkarnie palily sie na plocie.. czy pamietacie akcje z szalikami jaka byla u nas?? ochrona rzucila sie chyba nawet z policja zeby je sciagac bo jasnie pan delegat chcial mecz przerwac!!! to naszych pasiakow nie chcieli wpuscic na stodion bo mieli kurteczki ortalionki ze znakime przekreslonej gwiazdy co w moim tlumaczeniu znaczy tyle co "Nie kibicuje wisle" a oni nasze koszulki (pewnie wczesniej kupione w sklepiku) palili na oczach przedstawicieli wszystkich wladz!!!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/668/pako28102021fu2.jpg[/IMG][/URL]
Panie Jurczynski naucz sie pan liczyc bo to jest widok z waszej kamery na stadion zarejestrowany dzis okolo 11 jak na moj inzynierski rozum to brakujacych krzeselek nie jest 75 tylko o wiele mniej, a ochroniarz ktory znlazl sie w szpitalu zostal pobity przez kibicow wisly a nie Cracovii. zreszta trybunie E po stronie wisly nie tylko bili sie kibice z ochrona ale rowniez miedzy soba!!!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7416/krzeselkayy8.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5636/20061028an26bv0.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1089/20061028an25mr8.jpg[/IMG][/URL]
I jeszcze jedno gratuluje naszej grupie "Opravcow". Nie stac bylo was nawet na to zeby przyniesc na stadion jedna flage, pasy materialu cokolwiek!!! Jedynymi zaangazowanymi byli Świstak i Akustyk i chwala im za to. Ja sama cala nocke cielam nozyczkami konfetti bo chcialam zrobic COS co a wy zrobiliscie wielkie NIC. Jak dla mnie kompromitacja na Stuletnie Derby!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERU MOIM PASY I NA DOBRE I NA ZLE
No to już po pewnym ochłonięciu parę uwag.
Wejście na stadion.
Jak usłyszałam, że zbiórka jest o 15.30 to pomyślałam, że to gruba przesada, ale okazało się, że po staniu 1,5 godziny w powtornym ścisku weszłam na stadion 10 minut przed meczem. Czy w tym zomowskim klubie nie ma ludzi myślących, nie dało sie tego zrobić bardziej sprawnie, ochrona dopier... przepraszam juz po derbach, doczepiała się do flag, widziałam jak jednej dziewczynie doględnie przeszukano reklamówkę z konfetti, a nie potrafili zorganizowac wejścia na stadion. Niedużo brakowało żeby komuś połamano żebra, albo zaduszono w ścisku. Inna sprawa to "misiaczki" napierające z tyłu na tych co byli pod barierkami,ale cóż psychologia tłumu sie kłania.
Druga sprawa doping.
Wiem, wiem derby to nie wersal, ale znowu podniesiono rękę na człowieka,który nie chciał wyć w kółko wtsk.
A nasi obrońcy, nasi zbawcy w czarnych kapturach jak tak bardzo maja Cracovie w sercu, to jak psiarnia zaczęła palic nasze barwy, powinni przeskoczyć przez płot i bronić tych barw jak niepodległości. Mecz by przerwano, może byłby walkower, ale nie do końca jestem pewna czy przeciwko Cracovii.Zawsze jednak "łatwiej" pokazać swoją "siłę" wśród słabszych.
Jest tyle przyśpiewek "anty", ale żeby je śpiewac trzeba je znac, a żeby znać to trzeba chodzić na Kałuży latami. mam wrażenie, że ci, dzięki którym "nie chodzimy po mieście kanałami" w większości są świeżego sortu albo co gorsza importowani.
Pamietacie derby jak u nas płoneły szaliki, delegat PZP(R)N chciał od razu przerwać mecz, a tu menda Hańderek nawet okiem nie mrugnął. Tak panowie ze stolycy traktujcie kluby jak równe i równiejsze, a spirala przemocy bedzie sie nakrecac dalej.
I jeszcze do europejczyków z Reymonta, gdzie jest ochrona (stewardzi?) jak jeden gnojek z drugim mający problemy seksualne wykonuje przez kilka minut w stronę sektora gości obelżywe gesty. To nie było z sektora ultrasów tylko od was wislackie pikniki.
kemych Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak to jest ,ze gdziekolwiek Cracovia pojedzie to
> robi bydlo ? A potem jest wielkie halo, ze Was
> krzywdza niesprawiedliwie ? Smiechu warte. [b]Jesli
> Cmikiewicz czyms dostal
> to mi przykro[/b] ale jeszcze bardziej mi przykro z
> tego jak wygladal sektor E5 po meczu.
> [b]W tym czasie kiedy tulaliscie sie po nizszych
> ligach troche sie polskiej pilce pozmienialo. Nie
> ma zadym,[/b] jest co raz wiecej ludzi, klubu staraja
> sie unowoczesniac swoje stadiony i [b]tylko gdy
> przyjedzie Carcovia to przypomina wszystkim jak to
> wygladalo w latach 90[/b]. Czas sie dostoswac. Mam
> nadzieje ,ze juz nigdy wiecej nasi dzialacze czy
> jakies kluby kibicowskie nie beda apelowac o
> wpuszczenie Was na derby. Tak jak sie spodziewalem
> podzeikowaliscie nam w swoim stylu.
> [b]Wiem ,ze z naszej strony tez sa idioci ale u nas
> jest jakas wola zmian i nie mowimy ,ze cos jest
> biale jak jest czarne[/b]. Wystarczy wejsc u nas na
> forum gdzie wiekszosc ludzi krytykuje palenia
> szalikow, a tutaj wiekszosc uwaza ,ze demolowanie
> sektora gosci bylo ok.
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2006-10-29 00:00 przez
> kemych.
Oto właśnie podręcznikowy przykład zakłamania i hipokryzji w dobrym stylu niedorzecznika jurczyńskiego. Nie będę się rozpisywał w odpowiedzi, bo mi w sumie szkoda na czasu dla jakiejś mendy wiślackiej, a i tak wszyscy pamiętają Arkę, co się zaś wczoraj wydarzyło też każdy widział. Obiecuję, że jutro zadzwonię do klubu i zapytam się, co zrobiono w sprawie Ćmikiewicza i czy zwrócono się do władz piłkarskich o podjęcie kroków restrykcyjnych w stosunku do Wisły za zachowanie ich pseudokibiców: atak na Ćmikiewicza z uszczerbkiem na zdrowiu, spalenie pasiastych koszulek i szalików, odpalenie rac i rasistowskie przyśpiewki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)