Podstawowy apel to wiadomo
WYGRAJCIE DERBY!
Ale wazna jest tez wasza postawa.
Pamietajcie ze zarowno przed meczem
jak i w jego trakcie jaki i po jego zakonczeniu
wasze zachowanie bedzie baaardzo dokladnie obserowoane przez kazdego kibica Pasów.
Panowie w ciagu tych kilkudziesieciu minut
macie szanse zasluzyc sobie na szacunek na lata
lub... sobie na niego nie zasluzyc
Mysle ze to dla was droga na skróty do niesmiertelności.
Albo przez całą swoja kariere w Pasach bedziedzie zapierdzielac na 100%
zeby zyskac uznanie kibow
Albo w jednym meczu pukniecie frajerów w koszulinach ze smieszną gwiazdką
i potem macie luz
Luz az do nastepnej okazji co by puknac frajerów :-)
-
-
Apel do zawodnikow
Pieknie powiedziane i... bedziemy obserwowac!;-)
cała prawda
'strzelic zwycięską bramke w derbach i umrzeć'
panowie - piszecie nową historię! oby bez plam!
Panowie, ja już nie wiem - miałem być dzisiaj trzeźwy, ale nie jestem, już nie wytrzeźwieję do tych derbów
Czekaliśmy tyle lat, ale teraz po prostu tylko na to czekam, na coś od tygodni, lecz od czego jest wódka i spirytus na wartowni....
Dolaczam sie do apelu i proponuje puscic zawodnikom w szatni ten kawalek: http://www.wrzuta.pl/audio/6CW33PXjC0/new_model_army_-_here_comes_the_war
Taki mecz większości graczy nie przydaża się przez całe życie. Tylko wielcy szczęściarze dostają szansę taką dwa razy. Reymontowcy nie mają takiej szansy dziś, oni grają tylko o punkty , pieniądze , prestiż wygranych derbów. To na naszych chłopaków -
[B] Dziś na murawie stadionu przy ulicy czeka szansa na NIEŚMIERTELNOŚĆ![/b]
Jeżeli dziś wygrają , przerywając w TAKIM MECZU 5 letnią serie przeciwnika to ich naszwiska będą żyły dopóki żyć będzie Polska piłka . Tak jak nazwisko Tomaszewskiego ,który jest na zawsze"Olbrzymem z Wembley" i w zasadzie nikim więcej.
Nie wiem czy nasi podniosą nieśmiertelność ze skrajnie wrogiej murawy przy ulicy Reymonta ale mam nadzieje ,że staną dziś nie do zwykłego meczu , nie do walki o punkty ale do BITWY i ani na sekundę nie odpuszczą.
:)
przed telewizorami tez bedziemy obserwowac a tu widac wszystko jak na dłoni:-)
A ja powiem krótko - Panowie Piłkarze jesteśmy z Was dumni i wiem że będziemy po tym meczu.
CRACOVIA PANY!!!!!
:o
[i]"W tygodniu poprzedzającym wielkie wydarzenie nie było widać w zespole ekscytacji. Myślę, że nie ma atmosfery napięcia" - stwierdził Lesław Ćmikiewicz,[/i]
Nie no qr... Panowie, co jest?
wydja posrani jak rok temu jak baby i bedziemy widzieli co jest :(
Spokojnie, to są elementy gry przed grą. Ważne żeby się nie spalili przed meczem. Teraz spokój a podczas meczu niech z nich wyjdzie cała "złość".
Trener musi zachować spokój jak lekarz podczas trudnego zabiegu.
CRACOVIA PANY!!!!!
Panowie, zgodnie ze słowami pieśni, do której link ktoś niedawno tu wrzucił, po prostu - [b]HERE COMES THE WAR !!![/b]
CALE BIRMINGHAM CZYMA ZA WAS KCIUKI!!!
Zgodnie ze slowami piesni: " You're due to defend the flag"
Dziekuje za walke do końca.
CRACOVIA SEMPER FIDELIS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)