troche poniżej 1:40
Warunki do biegania sprzyjajace, trasa dobrze oznaczona.
Chociaż przy takim dystansie już mogliby sie postarac o jakies izotoniki na wodopojach, zmrozoną czekolade średnio się przyjmowało w biegu...
-
-
Bieganie
Pierwszy półmaraton 1:36. Ktoś wie jaka była temperatura podczas biegu?
|||KAZZ||| Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> troche poniżej 1:40
> Warunki do biegania sprzyjajace, trasa dobrze
> oznaczona.
> Chociaż przy takim dystansie już mogliby sie
> postarac o jakies izotoniki na wodopojach,
> zmrozoną czekolade średnio się przyjmowało w
> biegu...
Ja próbowałem z tą czekoladą ale po chwili kiedy nie chciała się rozpuścić to wylądowała wprost z moich ust na ziemi ;)
rosioAG Napisał(a):
> Pierwszy półmaraton 1:36. Ktoś wie jaka była
> temperatura podczas biegu?
A kolega jakie dystanse wcześniej biegał? Bo wynik jak na pierwszy raz bardzo dobry delikatnie mówiąc :D
A w Cracovia Maraton startujecie?
Jaka trasa w tym roku była na Marzannie? Trochę wypadłem z tematu, bo jednak ostatnio musiałem bieganie odpuścić, ale może jeszcze do tego wrócę i za rok półmaratonik strzelę ;) W Marzannie startowałem 4lata temu to ładowaliśmy 6kółek dookoła Błoń :) Wiem że w tamtym roku trasa była inna, bardziej po mieście, a w tym?
A co do maratonu, to chętnie bym kiedyś spróbował po raz drugi. Na razie tylko jedna próba zakończona klęską, gdzie mogę się cieszyć tylko z tego że dotarłem do mety (słowo - dotarłem jak najbardziej oddaje to co się tam działo :) )
Trasa jak w zeszłym roku po mieście. Właśnie dobre jest to, że już się nie dyma tych kółek wokół błoń ;)
MSC Napisał(a):
> A kolega jakie dystanse wcześniej biegał? Bo
> wynik jak na pierwszy raz bardzo dobry delikatnie
> mówiąc :D
Biegam przeważnie 7, 10 lub 13km, zależy od dnia. Przed tym półmaratonem największy dystans jaki zrobiłem, to dwa razy 17km. :)
No tak, żeby dobrze pobiec półmaraton trzeba takie dystanse biegać żeby była szybkość. Ja przygotowywałem się do maratonu od początku roku więc biegałem dużo większe dystanse, ale przez tą !@#$% zimę to nie pobiegnę.
14 dni później
tydzien temu 7 km, dzisiaj 4,5 km w pol godzinki
do sklepu po wiśniówkę? ;)
:)
nic z tych rzeczy :) ten weekend będzie na sportowo bez alkoholu :)
Wczoraj padł mój rekord odległości, a zarazem sprawdzian przed CM.
Kraków - Ojców - Kraków 35 km
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=steve%20ovett%20youtube&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDQQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbMfVDRQEePg&ei=fUFsUauRN4K8PY2KgbgF&usg=AFQjCNFMWvfx44IFOXTSBG7SCxyWMEFQWg
Pamięta ktoś pojedynki Walkera i Bayi, Ovetta i Coe, finisze Virena na olimpiadach w Monachium i w Montrealu, pogoń Malinowskiego za Bayim w Moskwie, finisz Wottla w Monachium...
Dziś 20 finiszów Ovetta.
(Proszę zauważyć, że przez pewien okres Ovett biegał w sowieckiej majce - przez co miał nawet nieprzyjemności, jako że były to czasy Taczerki - o której mówił, że przynosi mu szczęście.)
Jak mi czasu stanie, to napiszę kilka krótkich esejów pt "Klasycy bieżni"
6 dni później
10 km marszobiegu w 1;20 h
To się mogę z Tobą ścigać 3 km w 20 minut, rozpocząłem przygotowania do sezonu :D
za 2 miesiące możemy się ścigać, teraz totalnie bez formy :)
Wczoraj 8 km (dookoła plant i błoń) z Endomondo na Androidzie w ramach "Run for Boston" :DDD
2.5km dobiegu do błoń (niby rozgrzewka)
3.5km dookoła błoń w niecałe 18 minut
2km z powrotem
Jak na pierwszy raz w roku nie jest źle :D Ale ogólnie bieganie traktuje jako ekwiwalent jazdy na rowerze, gdy ten jest z pewnych powodów niedostępny :D
W ramach przygotowań do Cracovia Marathon przebiegłem ponad 500km luty do wczoraj.
Dzisiaj jeszcze 12-14 i w czwartek 5-6 żeby nie zapomnieć do niedzieli jak się biega.
Mój cel to zejść poniżej 4h. Marzę sobie przebiec poniżej 3.45. Czy się uda okaże się w niedzielę.
Ktoś z Was biegnie ?
5 dni później
3.48
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)