Dzisiejszy mecz zapowiada sie rewelacyjnie. Oby tak bylo w rzeczywistosci. W Lodzi nie bylem na meczu od 3 lat wiec najwyzsza pora byc tam znowu i glosnym dopingiem pomoc Naszym pilkarzom. To bedzie prawdziwa Inwazja na Lodz ;)
-
-
11 kolejka - pozostale mecze (tak samo wazne :D)
myślę że kilka bramek tam obejrzycie
no to narazie 1:0 dla Widzewa :(
i już 2:0 :( :( :(
Widzew stoi. Kolejorz się rozpędza! 2;1 66min
Bramki
2'Konieczny
22'Napoleoni
63'Quinteros (Henryk Kwinto-podobno tak na niego mówią)
Niepokoją mnie te zagraniczne młodzieniaszki , to chyba swietni zawodnicy.
2:2! 76min
ale se kurna wątek zdominowałem...
Reiss zapakował na 2-2 , ale On mnie aż tak bardzo nie niepokoii
Widzew udowadnia że gra tylko do 60min. muszą być nieźle zajeżdżeni, ale na szczęście to nie mój problem :)
kur.a 3:2
a Polonia wtopiła 1:0 z Piastem :(
Wspanialy mecz w Lodzi,godny dobrych lig europejskich.
Ale przedewszystkim wspanialy DOPING,kibicow obydwoch druzyn!Zadnego ANTYDOPINGU !!!
Najwyzszy czas,zeby niektorzy zrozumieli ze teraz w MIASTACH i 1 LIDZE tak sie kibicuje!
ANTYDOPING stosuja BURAKI w C klasie na wiejskich boiskach!
Wiec prosze niech niektorzy wezma to sobie do serca i nie przynoszy wstydu naszemu klubowi!
Świetna postawa Arki - podnieśli się z beznadziejnej sytuacji, a kontaktową bramkę strzelił... Przytuła ;)
Soboloweski dostał katkę i z nami nie zagra :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)