otóż to ...
Witja jest nastarszym stażem pasiakiem w druzynie ...
dlatego tez jak jeden maz wstawilismy się na tym forum za jego powrotem do Cracovii po nieudanej "przygodzie" z Arką ...
-
-
Kto dołączy do Pasów w zimie? (spekulacje)
Temat umarł, a tu już koniec rundy. Mnie by satysfakcjonowało :
1 bramkarz - 1 na teraz
2 obrońców - 1 na teraz, jeden utalentowany do dotarcia
2 pomocników - 1 defensywny na teraz, jeden do dotarcia :) A mialby sie od kogo uczyć
2 napastników - podobnie jak wczesniej - 1 na teraz, 1 do dotarcia
a oto moje propozycje
-bramkarz -> Janukiewicz
-pomocnicy -> defensywny niech bedzie juz ten Kłos, do dotarcia Mąka z Polonii
-napastnicy -> Chmiest(choc moze byc ktos inny, chodzi mi raczej o prezentowany poziom), do dotarcia super bylby taki Cwielong... ale to raczej nie realne
co do obroncow to nie wiem :p
do dotarcia Szczotke ściągnąć z Rzeszowa :)
Do dotarcia to jest Kurosawa, Dzyndzel, Tatara.
Szczota to przecież młody perspektywiczny zawodnik.
CRACOVIA PANY!!!!!
Duet napastników Szczota i Kurosawa?
A może Nędza i Szczota....?
CRACOVIA PANY!!!!!
wiem wiem literówka
a ja jako napastnika proponuje Mężyka z Polonii Bytom bo to jest dobry napastnik tylko trzeba mu zaufać tak jak zrobiono w Polonii a u nas bardzo szybko mu podziękowano a teraz mogą sobie pluć w brodę nasi działacze.
Mozna spróbować sciągnąc Witkowskiego z Polkowic ale nie mamy raczej szans o niego w walce z Lubinem
Do lini ataku moglibyśmy spróbować również ściągnąć Ćwielonga choć jest już wiekowy (1971) to ma pojęcie o grze i niesamowity ciąg na bramkę, lub zamiast niego z Chorzowa spróbować sicągnąć Przemysława Łudzińskiego (80)
Jeśli chodzi o obrońców to proponuje Barana z Chorzowa, pamiętam jak dobrze grał u nas jeszcze w 3 lidze potem Stawowy się go pozbył, a teraz on trzyma cała linię obrony Ruchu i widać tego efekty. Dwóch Baranków w drużynie byłoby super bo każdy z nich gra z pełnym zaangażowaniem zostawiając serce i pluca na boisku i nie cofają nogi gdy trzeba.
A nie wiem jak wygląda sprawa z Piątkiem czy jest on wypożyczony do Lechii czy już sprzedany definitywnie bo jeśli wypożyczony to Majewski da mu szanse bo chłop stawia na młodych
juz rok temu pisalem o Mezyku to co prezentowła grajac w Sandecji to była rewelacja odnosnie podziekowania za jego usługi to chyba Stawowy go chciął ale menager Mezyka robił problemy
Jeżeli chodzi o Ćwielonga to masz chyba WojKowal83 złe informacje, bo on jest z 1986 roku i nie jest wcale wiekowy.A co do Mężyka to kończącą rundę miał udaną ,ale wcześniejszy pobyt w ŁKS-ie bardzo słaby.
Mezyk w ŁKSie miał kontuzje
Npastnik - Włodarczyk . Co do innychpozycji : lewy obrońca i pomocmik( kłus ??) i jedziemy na puchary.Pisze to z pełną odpwiedzialnością.
Fakty. Całą czołówke mamy u siebie ( oprócz Korony) pozatym u siebie gramy z zespołami , które nam ewidentnie nie leżą ( Górniki)
wiosna nasza !!!!
Nie no tylko nie włodarczyk :P
A pisałem że Nędza......
CRACOVIA PANY!!!!!
Wraca powoli temat Sosina. Dziś gdzieś czytałem, że jest chętny do powrotu do Polski. Mówi nawet, że dostał jedną konkretną propozycją (z ŁKSu). Myślę sobie więc, że jeśli biedny ŁKS złożył propozycję to my spokojnie moglibyśmy ją przebić...
Jeśli chodzi o Kłusa to w pełni popieram. To dobry zawodnik. Transfer raczej na pewno trafiony.
Ja bym tam Włodarczyka wziął.Bywały mecze że 4 bramki pakował.
Ja wiem że musi mieć 100 sytuacji żeby 2 gole strzelić ale my te sytuacje stwarzamy.
Napewno Rapid Wiedeń by go nie chciał jakby był taki cienki.
Poza tym my mamy tyljko Banię prawdziwego napadziora więc...
Zamiast Włodarczyka lepiej wziąść jakiś 2 młodych, utalentowanych napastników ( i modlić się aby nie poszli drogą Szczoty :) )
Z Nedza to sie schowajcie ... On te bramki strzelal pare ladnych lat temu. Drugi Magiera bylby z niego ... Bania tez jak ma sytuacje to strzela, Moskit tez, Bojar jak nie ma to strzela;)
szybkilopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z Nedza to sie schowajcie ... On te bramki
> strzelal pare ladnych lat temu. Drugi Magiera
> bylby z niego ... Bania tez jak ma sytuacje to
> strzela, Moskit tez, Bojar jak nie ma to strzela
4 bramki Włodarczyka! (11-11-2005)
W meczu 1/8 finału Pucharu Polski, Legia Warszawa pokonała w Zamościu tamtejszy Hetman 4:0. Wszystkie bramki w meczu zdobył Piotr Włodarczyk.
Jak dla mnie to ledwo rok temu...
Jak się trochę znasz to nie porównuj go do Magiery czy dzisiejszego Banii bo żal bierze...
W naszym meczu z Ległą u siebie (ROK CHYBA TEMU) tylko wszedł i nasi obrońcy nie mogli sobie z nim poradzić ustrzelił gola i raz bardzo grożny strzał(chyba nawet poprzeka)
Ja wiem że to nie jest piłkarz przyszłościowy to normalne ale młodzi muszą też mieć od kogo się uczyć i musi być czas żeby ich szukać(A TAKI KONTRAKT NA ROK BY NIE ZASZKODZIŁ)TO PEWNE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)