raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto dołączy (spekulacje)... czyli bez faktów
> :-)
>
> No więc nie wiem kto to jest Tery. Moze chodzi o
> Johna Therry z Chelsea.
> Jesli o niego to za sie nadaje.
>
> Podobnie nie kojarze tego Rosjanina Eto.
> Chyba że chodzi o kameruńczyka Samuela Etho z
> Barcelony.
> Gosc złapal poważną kontuzję ale i tak bym go
> brał nawet o kulach :-)
No więc nie wiem kto to jest [b]Etho[/b].Może chodzi Ci o innego Kameruńczyka z Barcelony[b]Eto'o[/b] ??
-
-
Kto dołączy do Pasów w zimie? (spekulacje)
Hje,hje..:-))
No właśnie.Jak już kogoś poprawiasz to bądż pewny tego co bazgrolisz.
John Therry? Moze chodzi o Johna Terry z Chelsea? ;)
Kłos. Chmiest, i ktos z ulubienców Majewskiego
Z poniższej grupy przynajmniej 1 obrońca,2 pomocników i 2 napastników i przydałby sie też bramkarz
Kłos,Rachwał,Fabiniak,Scherfen,Rząsa,Grzelak,Kikut,Sosin,Chmiest,Baran II,Ćwieląg,
do tej listy dorzuciałbym jeszcze Budke i Gregorka
A po co nam Rząsa i po co Kłos?
Do oldbojów?
Bramkarze : Najlepszy bylby Tytoń, bo młody, dobry, i będzie go można za pare lat za gróbe pieniądze sprzedać, ale Fabiniak też Ok.
Obrońcy : Tutaj problem. kłos - nie. Rząsa - Tak. Młody Baranek - też tak, ale nie wiadomo ile niebiescy krzyknął. Trudno o dobrego obrońce za niską cene. Może jakiegos serba, czy cuś? Może jakies czarne 2 metrowe drewno? Ten Alberda z Zagłębia przecież dobrze grał.
Pomocnicy : Kikut, byłby ok. Jeszcze brałbym ze 2/3 młodych, np Mąke z Polonii, albo Skórskiego z pogoni... Ogólnie najlepsza formacja u nas. Ooo jeszcze Scherfen na 2 defensywnego koło baranka i gites.
Napastnicy : Z wyrobionych marek to tak jak mówicie - Chmiest, Sosin, Grzelak - ok. Ale ja pakowałbym się raczej w młodych (tzn, jeszcze młodszych niż Grzelak :p) Ćwieląg raczej nie realne. Plizga też. Korzym, lub Zjawiński byliby nawet ok. Tadziu Tyc potrafi bramki strzelać też... Grosicki byłby super, chociaż to pijak. Ale Stefan by go przytemperował raczej szybko. I na kurowskiego zacząłbym stawiać!!!
R
razdwatrzy123 Napisał(a):
> Bramkarze : Najlepszy bylby Tytoń, bo młody,
> dobry, i będzie go można za pare lat za gróbe
> pieniądze sprzedać, ale Fabiniak też Ok.
Fabiniak ma warunki i jest pewny w interwencjach. Mógłby się przydać. Tytoń? Wolne żarty - nie dość, że słaby psychicznie, to nei ma warunków, słaba technika, mimo młodego wieku już do nieczego się nie nadaje
> Obrońcy : Tutaj problem. kłos - nie. Rząsa -
> Tak. Młody Baranek - też tak, ale nie wiadomo
> ile niebiescy krzyknął. Trudno o dobrego
> obrońce za niską cene. Może jakiegos serba, czy
> cuś? Może jakies czarne 2 metrowe drewno? Ten
> Alberda z Zagłębia przecież dobrze grał.
Kłos? Niepewna sytuacja, nie trenował, pewnie chciałby duzo zarabiać, wątpię też w jego zdolności przywódcze. Rząsa? No chyba tu kogoś nieźle pogrzało - gość nie chciał do nas przejść i dwa lata temu i rok temu, teraz już nic nie gra, a pewnie płacić by mu trzeba miliony. Nie neguję jego zasług dla naszego klubu, ale ten kto sugeruję grę Tomka u nas chyba źle sie czuje
> Poocnicy : Kikut, byłby ok. Jeszcze brałbym ze
> 2/3 młodych, np Mąke z Polonii, albo Skórskiego
> z pogoni... Ogólnie najlepsza formacja u nas. Ooo
> jeszcze Scherfen na 2 defensywnego koło baranka i
> gites.
Nasza pomoc nie jest zła , ale choruje na brak zmienników. Nic nie napędza postępu jak konkurencja.
> Napastnicy : Z wyrobionych marek to tak jak
> mówicie - Chmiest, Sosin, Grzelak - ok. Ale ja
> pakowałbym się raczej w młodych (tzn, jeszcze
> młodszych niż Grzelak :p) Ćwieląg raczej nie
> realne. Plizga też. Korzym, lub Zjawiński byliby
> nawet ok. Tadziu Tyc potrafi bramki strzelać
> też... Grosicki byłby super, chociaż to pijak.
> Ale Stefan by go przytemperował raczej szybko. I
> na kurowskiego zacząłbym stawiać!!!
Tutaj jak wyżej, tylko dodam, ze nazwisko Zjawińskiego to chyba pomyłka.
Dlaczego? Bo mu w Legii nie wyszlo? Chmiestwi tez nie wyszlo.... A napisalem ze klosa nie. A co do Rząsy to jednak bym go brał. Lubie go. Np. jak bylem na wakacjach gdzie bylo duzo holendrów, czesto z nimi gadalem. I zwykle jak mowilem ze jestem z Polski, to oni odrazu "Tomasz Rzasa", a fani Feyenordu, to mowili juz wogole o nim jak o zidanie :) Nie o Dudku, nie Smolarku, tylko właśnie Rząsie.
Poza tym, ma znajomości, może załatwiłby nam coś takiego jak hojto łksowi...
Aston napisał:
Rząsa? No chyba tu kogoś nieźle pogrzało - gość nie chciał do nas przejść i dwa lata temu i rok temu, teraz już nic nie gra, a pewnie płacić by mu trzeba miliony. Nie neguję jego zasług dla naszego klubu, ale ten kto sugeruję grę Tomka u nas chyba źle sie czuje
Aston ma rację.CRACOVII SIĘ NIE ODMAWIA !!!!
Nasz Tomasz jak Pasy grały w 3 lidze to stale mówił że jeszcze chciałby zagrać kiedyś(marzenie jego nawet)w I ligowej Cracovii.Tak mówił bo chyba nie wierzył że tak będzie.
A jak się nadarzyła okazja i jego brak pracy za granicą to jakoś nie spieszyło mu się do Cracovii tylko interesowała go gra w Lechu,Kolporterze i niestety zwiśle bo tam jeszcze można coś osiągnąć.
To ja pytam kiedy by chciał do Cracovii przyjść -wtedy jak już nikt go nie zechce ??????
Rok temu byłby osłabieniem niżli wzmocnieniem,a teraz może miałby miejsce w składzie ale jak wróci Basterek do pełni dyspozycji to nie miałby z nim szans.
Na emeryturke to do Nadwiślanu bądż Clepardii a nie do Cracovii!!!!
na ofensywnego pomocnika, albo napatnika nadałby się młody Kozub z Sandecji... ostatnio był na testach w Legii. Dobry chłopak, 17 lat ma i serce do piłki.
Scherfena bym widział, bo drugi defensywny jest bardzo potrzebny, żeby Arka odciążyć.
Ja od wielu takich cyklicznych spekulacji i zyczen forumowiczow powtarzam : Bartczak z Zaglebia :)
O wyciagnieciu jakiegokolwiek zawodnika z Lubina to możemy pomarzyć chyba ,że Lubin będzie chciał się go pozbyć.
ja powiem tak. Znając ,życie to poza ew. jednym transferem gościa z nazwiskiem to raczej wątpię w wielkie transfery. Cała moja nadzieja w Stefanie ,że ma w rękawie kilku "niedowartościowanych na rynku transferowym" gości. Kto rok temu doceniał duet Matusiak Garguła? Z Piechną też podobnie było, jezdził do nas i prosił o 2-o ligowy angaż...
Mam nadzieje ,że Stefan ma takie nazwiska w notesie..
szybkilopez Napisał(a):
> Ja od wielu takich cyklicznych spekulacji i zyczen
> forumowiczow powtarzam : Bartczak z Zaglebia
Ktory, szybki lopezie, Grzegorz, czy Mateusz?
Sewir Napisał(a):
> na ofensywnego pomocnika, albo napatnika nadałby
> się młody Kozub z Sandecji... ostatnio był na
> testach w Legii. Dobry chłopak, 17 lat ma i serce
> do piłki.
Nowy-Sącz - kopalnia talentów? :D
Terry...
Eto'o...
faktycznie trzeba sprawdzać :-)
Podobno w Pycharze ekstraklasy moga grac zawodnicy nie zgłoszeni
a więc mozna testoswać rózne wynalazki
Eto, Etho, Tery, Therry :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)