Panowie stwierdzam, ze wasze wpisy działają delikatnie mowiąc zniechęco na kibiców młodego pokolenia (ja sie do nich zaliczam), piszecie ze nie warto chadzać na takie mecze (mówie o PE) bo widowisko do luftu, a z drugiej strony narzekacie na młodych ze nie przychodzą na mecze... troche wiary i dawajcie jakiś przykład przykład! Ja osobiście bede na Widzewie mimo tego ze spotkanie z Koroną też mi sie średnio podobało, ale bede bo tak trzeba i juz;]
-
-
Puchar Ekstraklasy - temat zbiorczy
co to jest wogóle za pitolenie ?
Cracovia gra !!!
W Widzewie będzie testowany nasz były gracz z "Proszowickiego zaciągu" (obecnie Kmita)
Zawadziński
A nie Zawadzki?
a tak Zawadzki
Na mecz oczywiście ide...
Na Łady, Niedzwiedzie chodzilem to i na Widzew pojde!
dla niektorych mobilizacja bedzie to ze kibice Widzewa przyjada, na pewno nie bedzie ich tyle co ostatnio ale zapowiadają ze będą.
Co znaczy nie pójdę? Przecież cała zima przed nami. Przez trzy miesiące cholera będziemy pościć.
Panowie (szczegolnie Cahir): na razie tylko izon napisał, że nie pójdzie na mecz. Niech nie idzie. Nie ma powodu do paniki. ;D
teraz niechodzcie a pozniej bedziecie mowic ze za dluga ra przerwa zimowa w Polsce ...
libero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co znaczy nie pójdę? Przecież cała zima przed
> nami. Przez trzy miesiące cholera będziemy
> pościć.
Będzie hokej ;-)
A tak w ogóle-
To przyjdzie wiosna, nadejdą czasy,
Wygra Cracovia kochana ten Puchar Ekstraklasy
przyjedzie Widzew ?:>:>:> to dobrze przynajmniej się B1 zapełni :D
Bergman Napisał(a):
> Panowie (szczegolnie Cahir): na razie tylko izon
> napisał, że nie pójdzie na mecz. Niech nie
> idzie. Nie ma powodu do paniki. ;D
HEHE powiedzial ale co zrobi to wiadomo:)Wiecie jak to jest pisac pod wplywem emocji po meczu ale co do cen biletow to nie zmieniam swojego zdania..
To chyba ostatni mecz w tym roku wiec na pewno warto wydac 15 zl
Na dodatek moze byc dobre widowisko nie tylko pilkarskie:)
marudzisz Izon i tyle. Człowieka normalnie w grudniu skręca z braku piłki a tu mecz z Widzewem a i przerwa tylko do połowy lutego. Wspaniała sprawa.
Na http://weather.icm.edu.pl/pict/forecast18/mgram1708.33318.gif wygląda, ze mgła akurat się zmniejszy w okolicach meczu. Może nie bedzie źle.
http://weather.icm.edu.pl/
na plakatach reklamujących mecz sąsiadki zza Błoń z Zabrskimi widnieje info: Bilety na wszystkie sektory: 10 zł, może Wasi działacze wyjdą też naprzeciw kibicom i zrobią promocyjne ceny, zostaje na ten wekeend w krk to i sam się chętnie bym wybrał.
kalimera Napisał(a):
> na plakatach reklamujących mecz sąsiadki zza
> Błoń z Zabrskimi widnieje info: Bilety na
> wszystkie sektory: 10 zł, może Wasi działacze
> wyjdą też naprzeciw kibicom i zrobią promocyjne
> ceny, zostaje na ten wekeend w krk to i sam się
> chętnie bym wybrał.
Jakość kosztuje. :)
Jak chcesz zobaczyć jak wiślacka ławka rezerwowych nudzi się na meczu z jedną ze słabszych drużyn w lidze to idziesz na Reymonta za 10 zł.
Jak chcesz zobaczyć jak trzeci raz w tym sezonie po zaciekłym meczu zlejemy Widzew na kwaśne jabłko to przyjdź na Kałuży 1. Bilety od 10 zł (C) / 15 zł (B) / 25 zł (A). To promocyjne ceny, znacznie niższe niż w lidze.
na B wg oficjalnej jest 15 zł.
chyba skorzystam, i zobaczę, czy warto siętam przenieść na wiosnę, bo C mam trochę dość.
Tylko napiszcie na którym B siedzi ta mocna ekipa dopingująca?
sekor rodzinny - polecam - chociaż niestety zdarza sie taki gośc - od "wypierd... na Reymonta", niewiele złorzeczeń na własnych kopaczy /co akurat mnie bardzo cieszy/ i zdecydowanie mniej antydopingu
Z dzisiejszego Dziennika Polskiego:
wypowiedź Majewskiego odnośnie meczu w PE z Widzewem
"Chcę dać szanse dwóm zmiennikom. Będą to tym razem Wojciechowski i Zimoń, zagra też przez 30 minut Piątek". no i dalej mówi, że chcemy wygrać.
Z zespołem nie trenuje już Jao Paolo, który wyleciał do Brazylii. Odnośnie przyszłości JP Majewski dyplomatycznie odpowiada, "wszystkie sprawy personalne będą rozstrzygnięte w grudniu lub w styczniu przed wyjazdem na obóz".
A dlaczego Piatek zagra tylko 30 min, sam piłkarz mówi
"Ustaliłem z trenerem Majewskim, że zagram 30 minut. Ostatnio miałem kontuzje nie jestem zdolny na 100% do gry. Po spotkaniu z trenerem podejmiemy decyzje co dalej. Oczywiście chciałbym grać w Cracovii w I lidze, ale ważne jest dla mnie abym w ogóle grał. A to w Lechii mam zagwarantowane.
O grze w Lechii w tym roku
"Grałem w większości meczów w Lechii zaliczyłem w rundzie wiosennej 14 spotkań, jesienią 16, zdobyłem 5 goli. Gram najczęściej na pozycji bocznego lub środkowego pomocnika".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)