Czyli Andrzej Pasiut do zwolnienia?
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Tylko kto wtedy będzie łyżwy ostrzył ?
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Naliczyliśmy siedmiu zawodników z kontraktami
> ,Pan Gawędzki. mowi ze w tej chwili mamy 10
> zawodników na kontraktach
> 1.Radziszewski
> 2.Besch
> 3.Witowski
> 4.L.Laszkiewicz
> 5.Chmielewski
> 6.Słaboń
> 7.Piotrowski
> 8.??
> 9.??
> 10.??
>
> Druga sprawa ze Daniel Laszkiewicz być moze jako
> drugi trener grający ?! jak dla mnie pomysł
> ciekawy i oszczędny ?!
Może ta 3-ka: ;-)
8. Kozak Krzysztof
9. Bryła Marek
10. Karcz Michał
no tak, przecież są wypożyczeni do Krynicy.
4 dni później
Całkiem możliwe że zapowiedzi prezesa Ciarko nie znajdą odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Czas pokaże, ale czuję że nie zmieni Krakowa na Sanok.
Też tak mi się wydaje, on cały czas może się uczyć i rozwijać a do tego lepszego miejsca, czyli:
1. Klubu, w którym jest zaaklimatyzowany, ma wyrobioną pozycję i stabilizację organizacyjno-finansową (może i +/-, ale na tle ligi tak jest)
2. Trenera-fachowca, do tego takiego, który mu ufa i stawiał na niego od dawna
3. Formacji
4. Partnera w defensywie, a po części i nauczyciela
nie znajdzie. I Patryk jest tego świadom, stąd ma tyle wątpliwości. Myślę, że są spore szanse.
żółta kaczka Napisał(a):
> Też tak mi się wydaje, on cały czas może się
> uczyć i rozwijać a do tego lepszego miejsca,
> czyli:
> 1. Klubu, w którym jest zaaklimatyzowany, ma
> wyrobioną pozycję i stabilizację
> organizacyjno-finansową (może i +/-, ale na tle
> ligi tak jest)
> 2. Trenera-fachowca, do tego takiego, który mu
> ufa i stawiał na niego od dawna
> 3. Formacji
> 4. Partnera w defensywie, a po części i
> nauczyciela
>
> nie znajdzie. I Patryk jest tego świadom, stąd
> ma tyle wątpliwości. Myślę, że są spore
> szanse.
Hehe....Kompletnie co innego miałem na myśli :)
http://hokej.net/pl/news,artykul,12,28440,pod-wawelem-biedniej.html
Bardzo mi się podoba to obcięcie z 5 na 2,5, skąd oni w tym Sporcie mają takie info :D
Obcięcie o połowę to byłoby z 2,5 na 1,25.
Czyżby Sanok bolało, że zdobyli MP z dwa razy większym budżetem niż nasz? ;)
Jesli to prawda, jesli faktycznie obetnie budżet o połowe to bedzie kiepsko w tym sezonie. Najlepiej by było gdyby faktycznie znalazł sie nowy sponsor, który by wyłozył odpowiednie pieniądze i ktory zajął by się ta sekcją profesjonalnie, ktoremu by zależało.
Spokojnie byliśmy(ja na pewno) do tego przygotowywani przynajmniej od dwóch sezonów do systematycznego osłabiania i wygaszania hokeja w Cracovii nawet o to nie mam do nikogo żalu ,ale już do tego ze szkolenie młodych i jakby blokowanie innych sponsorów?? to już dla mnie problem i mamy konkretnego winowajce któremu się zabawka znudziła?
Szkoda tez bo my jako kibice tez,,mamy coś za uszami '' chodzi o frekwencje (ale to już nie zarzut na pewno do bywalców tego forum?? )
Choć z drugiej strony w Krakowie możemy wreście oczekiwać ze n.p. znajdzie się jakiś sponsor TYLKO dla świetnego gracza z zagranicy(taka moja obsesja :P_)?! Wiadomo ze hokej to gra zespołowa ,ale indywidualiści znaczą bardzo dużo
sterby Napisał(a):
> Bardzo mi się podoba to obcięcie z 5 na 2,5,
> skąd oni w tym Sporcie mają takie info :D
> Obcięcie o połowę to byłoby z 2,5 na 1,25.
> Czyżby Sanok bolało, że zdobyli MP z dwa razy
> większym budżetem niż nasz? ;)
A co ma Sanok do artykułu w "Sporcie"???
[quote="PasyTV na FB"]
[b][u]Nieoficjalnie[/u][/b]: Jak ustalił portal pasy.tv Cracovia ma problemy z płatnościami, klub nie wypłacił pensji zagranicznym hokeistom. Pensje miały wpłynąć na konto osiem dni temu ... cdn.
[/quote]
Stary numer Jakuba, że odchodzący mają problemy z wypłatami?
Informacja jest nieoficjalna ale w każdej plotce jest przysłowiowe ziarenko prawdy. A później info o Tabiszowych pożegnaniach z hokeistami idzie w świat.
...co napędza nam tabuny chętnych do gry w Pasach :(
Wygląda na to, że Pan Jakub nie porzucił swojego złego nawyku. Dla nas nic nowego, ale wieść gminna idzie w świat i nie robi dobrej reklamy. Ciekawe czy chociaż zwrócili Raszce pieniądze za sprzęt, ale znając nasze realia to pewnie nie ma nawet o czym mówić...
No jednak sytuacja wygląda inaczej, a my zbyt szybko ulegamy plotkom, no, ale jeśli nie ma polityki informacyjnej no to tak to wygląda.
Wygląda na to że byliśmy w pasiastym hokeju świadkami czegoś o czym będzie się opowiadało wnukom...a oni z niedowierzaniem będą słuchać o tych mistrzostwach , wyrównanych pojedynkach z największymi itd. Tak jak mój nieżyjący już dziadek opowiadał o Wielkiej Piłkarskiej Cracovii, kolejnych majstrach, pucharach...pasiasta dola
Tak i my będziemy opowiadać naszym wnukom ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)