A mnie się dzisiaj śniło, że Profesor w końcu złapie formę i zatrudni obrońcę
z północnego i zimnego kraju. Sen moj , nie powiem ,że proroczy, niech będzie
starterem do następnego. Obrona pozycji zobowiązuje.
Pzdr.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
A ja Karvinie nie popieram i wręcz ganie Sucharskiego .Jak można będąc z Toronto być za Detroit ?.
Dla mnie jest to nie do przyjęcia (od wielu lat Toronto to mój ulubiony klub w NHL)
Nick na pewno się przejmie tym, że dla Ciebie jest to nie do przyjęcia i natychmiast poprosi o sprostowanie na pierwszych stronach światowych dzienników.
tylko Edmonton:) Canadians win!!!
Sorki za OT ale była akcja o tym, że mieliście szanse grać w EBEL Lidze, otóż byłem już na kilku meczach Vienna Capitals i powiem smutno, organizacyjnie to jest inny świat, Vienna ma do dyspozycji 3! Lodowiska i 2 boiska!, Lodowisko na 7 tyś, ze średnią ponad 4 tys, a co do poziomy, to tak jakby opla porównać z Audi...
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja Karvinie nie popieram i wręcz ganie
> Sucharskiego .Jak można będąc z Toronto być za
> Detroit ?.
>
> Dla mnie jest to nie do przyjęcia (od wielu lat
> Toronto to mój ulubiony klub w NHL)
Potterze jeśli poznam kibica Cracovii z Torunia to cieszę się i popieram że kibicuje Cracovii a nie TKH mimo że jest z Torunia :)
tak samo jeśli kojarzę gościa który kibicuje mojemu ulubionemu od ponad 20 lat klubowi w NHL, podając do tego jako powód fakt że jego ulubionym zawodnikiem jest Steve Yzerman to ja to popieram :)
Prędzej piekło zamarznie niż to Twoje Toronto cokolwiek wygra :)
spoko spoko w tym sezonie będą play off ;)
Karvinie czerwone koszulki Detroit budzą moje skojarzenia z pewną ladacznicą którą ktoś przez pomyłkę nazywa klubem krakowskim.
Dla przeciw wagi mamy piękne koszulki z klonowym liściem .
Nie wiem na ile to prawda, ale na wiadomym portalu pisali, że Brodavski był na treningu HC GKS Katowice.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem na ile to prawda, ale na wiadomym portalu
> pisali, że Brodavski był na treningu HC GKS
> Katowice.
i chyba coś w tym jest bo sam trener Rohaczek mówił ze mają go zamiar wypożyczyć .Ważne by jeszcze kogos za niego sprowadzić ,ale konkretnego ipewnego !!!
Martynowski wczoraj nie grał w od trzeciej tercji (albo i wcześniej). Kontuzja ?
jakiś lekki uraz chyba.
To jeszcze nie pewne info ale 50/50 Kostuch wyjezdza do Canady powod jak zawsze !!!
Jezeli to prawda jestem w szoku,mam pytanie kto jeszcze i co dajej z hokejem
Serdecznej uwadze moderatorów polecam forumowicza diesla.
Niewiele wniósł w swoich 41 postach, za to niemal w każdym sieje defetyzm i zwątpienie.
Może ktoś sprawdzi jego IP i okaże się, że mieszka w Sanoku lub Oświęcimiu.
Proponuję prewencyjny ban.
Poniżej dowody
diesel [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: Drużyna hokejowa - aktualny status
09 wrz 2010 - 21:24:25 Zarejestrowany: 1 r. temu
[i]Panowie to jest poczatek konca hokeja w Krakowi [b]bowiem dzisiaj prezes wyslaw pismo do PZHL[/b] o wycowanie druzyny z rozgrywek[/i]
[i]To jeszcze nie pewne info ale 50/50 Kostuch wyjezdza do Canady powod jak zawsze !!!
Jezeli to prawda jestem w szoku,mam pytanie kto jeszcze i co dajej z hokejem[/i]
[i]Re: Drużyna hokejowa - aktualny status
03 wrz 2011 - 16:00:08 Zarejestrowany: 1 r. temu
No to stalo sie Nick Sucharski spakowal swoje rzeczy i wyjechal moze to beda Tychy albo Sanok? dziekujemy panie Prezesie T......!!!!!![/i]
diesel sieje taki ferment, że to jest masakra.
[quote=diesel]
03 wrz 2011 - 16:00:08
No to stalo sie Nick Sucharski spakowal swoje rzeczy i wyjechal moze to beda Tychy albo Sanok? dziekujemy panie Prezesie T......!!!!!!
02 wrz 2011 - 18:31:36 Zarejestrowany: 1 r. temu
Sezon 2011/12 walka od 5 do 8 miejsca,sezon 12/13 niema hokeja w Cracovii komus to graj komu ?
02 wrz 2011 - 17:54:05 Zarejestrowany: 1 r. temu
Z tego co sie orientuje to nie bedzie zadnych transferow zawodnicy maja dosc czekania i sie pakuja bo Pan T... ma w D.. hokej
[/quote]
zima idzie diesel nie odpali ;) mosad działa :)
A jak się mają sprawy z nowymi co trenują a nie grają !!! TYLKO PASY!!!
Potter Detroit ma piekne bialo-czerwone barwy nie obrazaj mojej ulubionej druzyny w nhl takimi chamskimi porownaniami. Co wiecej jak pamietasz dawniej hokejowa Cracovia tez grywala na czerwono wiec ostroznie z tymi porownaniami
Kol. Diesel zostanie przeswietlony
Panowie,
Wiele nie powiem...
NIESTETY TO CO NAPISAŁ KOL. DIESEL JEST PRAWDĄ.
Prawdopodobnie jutro wszystko się wyjaśni.
Obiecałem, że nic więcej na forum nie mogę napisać, ale napiszę jeszcze jedno:
[b]BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH, KTÓRZY BĘDĄ JUTRO NA MECZU O WYRAŻENIE SWOJEGO ZDANIA NA TEMAT MOŻLIWEGO WYJAZDU DAWIDA ORAZ O GŁOŚNE WSPARCIE DLA NIEGO - ABY WIEDZIAŁ, ŻE MY JESTEŚMY Z NIM I BARDZO CHCEMY, ŻEBY ZOSTAŁ! (dodam tylko, że nie jest to tylko moja prośba)!!![/b]
Liczę na głośne DAWID KOSTUCH ZOSTAŃ Z NAMI, czy tam DAWID JESTEŚMY Z TOBĄ!!!
Idę spać, bo nawet nie chce już o tym myśleć, ale jeżeli stracimy najlepszego hokeistę aktualnie, będzie to niewybaczalny błąd Prezesa Profesora i reszty Zarządu.
Koniec.
Dobranoc ;-/
hola hola.....podpisał kontrakt na dwa lata ????? podpisał więc niech nie świruje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)