Czyli reasumując prasa nic nie pisze ze Cracovia rezygnuje z Sucharskiego czy Chmielewskiego ?
Piszą ze w śród kibiców chodzą plotki ze Sucharski ma niby juz nie grać w Cracovii ,Gazeta Krakowska wręcz pisze ze to plotki .Ogromne zamieszanie tez z Brodawskim ??Powiem zeby to wszystko ogarnąc trza chyba jakieś kursy zrobić :)
Choć w tym elemencie bajzel panuje nie tylko u nas ,ale w całej lidze .Oby sie to wszystko dobrze skończyło ,czyli byśmy sie na prawdę i realnie wzmocnili !!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Sucharski i Chmielewski byli wczoraj na meczu, więc nie traćmy nadziei:)
Nadzieja umiera ostatnia.
Nadzieja matką głupich.
Oby do nas odnosiło sie to pierwsze. ;)
Dzisiejszy D.P. piszę między innymi ze Sucharski ma podpisać w przeciągu dwóch dni .oraz ze Cracovia jest już dogadana ze Stoczniowcem odnosnie Chmielewskiego .Jesli by to na prawdę wypaliło ,to jeszcze tylko jeden no może dwóch obronców ,ale nie tylko z nazwy!!!i wracamy do gry o najwysze cele
To dobrze, co prawda ma podpisać i jest dogadana (zwłaszcza w przypadku p.Kosteckiego) to nie to samo co podpisano i zawarto porozumienie, ale i tak cieszy...
Dwóch (dobrych) obrońców to jest konieczność. Ma ktoś z Was informacje co dalej z testowanymi Kanadyjczykami (napadzior i obrońca)?
Jednak sucharski zostaje w krakowie......
No spoko ze Sucharski coraz blizej Cracovii ,ale tak na prawdę nie wiemy na co go stać? co innego Chmielewski typowy snajper(gdzieś wyczytałem jak mowił ze gdyby zagrał wiecej spotkań to wyprzedził by nawet L.L w PLH.)
Póki nie zobaczę informacji na głównej stronie, to nie uwierzę :)
Obrońców także potrzeba !
Dlatego liczę na Nicka, Arona i 2 testowanych Kanadziorów -choć i tak obrona będzie dziurawa.
Co do Sucharskiego - mam czucie, że wypali! :)
Może Rudolf przesunie dwóch młodych Kanadyjczyków na obronę i będzie git ! :D
Przesunięcie Kolusza na obronę w niedzielnym meczu z nami było to bardzo dobre posunięcie trenera Sanoka ... ale tylko dla nich ! :(
Odnośnie Chmielewskiego też słyszałem na wczorajszym meczu, że podobno już jest nasz ! :)
Będzie dobrze - Sucharski na 99,9%, Chmielewski na 90 % + jeden kanadyjczyk
Sucharski w Cracovii [url=http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/nick_sucharski_do_konca_sezonu_w_comarch_cracovii](LINK).[/url]
Dobra wiadomość.
Jeden Kanadyjczyk? Mam nadzieję, że to obrońca.
ponoć obrońca
No kurcze - wreszcie :D
Dawać teraz Chmielewskiego, dwóch Kanadyjczyków i Owieczkina :)..... Upsss... Rozpędziłem się :)
skąd to podjaranie Sucharskim czy to pewniak ?(jeśli chodzi o poziom)
Ponoc tak !! Ja rowniez sie ciesze ze, cos drgnelo:)
Jeszcze Estabiszment może znowu wszystko spieprzyć.
Wojtek74C Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie dobrze - Sucharski na 99,9%, Chmielewski
> na 90 % + jeden kanadyjczyk
A dlaczego nie obaj ? Przydaliby się wszyscy !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)