Mikołaj... za grę dzięki...
Tłumaczenie słabe... u nas faktycznie co sezon grał o pietruszkę ;-/
...
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Dzięki za ten czas w Cracovii i te wszystkie bramki, jednak od dziś samych porażek życzę.
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mikołaj... za grę dzięki...
> Tłumaczenie słabe... u nas faktycznie co sezon
> grał o pietruszkę ;-/
> ...
No właśnie, w Unii będzie fakrycznie grał o pietruszkę, a nie Puchar Kontynentalny i kolejne Mistrzostwo Polski !
Ale cóż Mikołaj, dzięki za Twoją grę u nas, za wszystkie bramki, fajnie było ale się skończyło ! :(
Teraz wypada Ci życzyć co najwyżej trzeciego miejsca w lidze, gdyż finał będzie tradycyjny: Cracovia - Tychy .... i ani jednej bramki strzelonej Cracovii !!! :D
Bardzo chciał odejść i odszedł !!!przyczyna ??
A gdzie lojalność panie Łopuski.Sam pan mówił że jak nie zagranicą to tylko w Cracovii. !!!!!! Dzięki za spędzony czas w Krakowie i życzę panu najgorszego sezonu w karierze. Tyle na ten temat.
Ale jak go trener już w składzie nie widział to on sobie mógł chcieć.
Z tego co słyszałem jest kompletnie nie przygotowany do sezonu.
Czas pokaże w jakiej jest formie. Bez "lata" niema jazdy.
Mikołaj coś mi się wydaje że przekombinowałeś.
Życzę powodzenia i dziękuję za grę w Cracovii.
No ze względu na świetną grę przez dwa sezony zgodzę się dyplomatycznie z p. Marcinem, że Mikołaj przekombinował.
Żegnam Judasza Łopuskiego.Sprzedał byś za garść srebrników nawet swoją matkę .
Mam nadzieje że trybuny cię ,,powitają ''.Mam nadzieje że już nigdy nie założysz koszulki Cracovii.
Zapowiedziałem ze Łopuski odejdzie do Unii ,byłem zlym prorokiem :P
teraz musimy uważać bysmy nie stracili ...............,bo chodzą plotki ze ....
Do ubiegłego sezonu pasowało by się wzmocnić na Puchar Kontynentalny
Kłys-Besch
Noworyta-Brodawski
Pasiut-Chmielewki ????(oby to wypaliło)
Łopuski -Sucharski (tu chyba zmiennik za słaby ??)
wychodzi ze na plusie mamy Seidlera
Łopuski to kolejny przykład najemnika.
Bardzo możliwe, że Sucharski będzie dużo lepszy od Łopuskiego, a przynajmniej go na kadrze nikt nie połamie :) Liczę też, że z Davidem ktoś jeszcze przyjedzie zza oceanu
Revenator możesz napisać jakie plotki chodzą?Dla nas najgorsza strata to by była strata trenera ,bo posypalibyśmy się jak zamek z kart.
Z trenerem jest ok ,ale chodzi o nowy potencjalny nabytek ,powtarzam to plotka !!
Krążą plotki, że Chmielewski trafi do Oświęcimia.
Źródło: wiadomy portal, wiadomy shoutbox
Dajcie spokój, Panooowie. Na tamtejszym shoutboxie w Unii byli już grajkowie z przeszłśocią w NHL, Laszka, Kostuch i pewnie sam Wayne Gretzky.
Dlatego to zaznaczyłem, żeby nie było wątpliwości jakiego pokroju są to informacje.
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie spokój, Panooowie. Na tamtejszym
> shoutboxie w Unii byli już grajkowie z
> przeszłśocią w NHL, Laszka, Kostuch i pewnie
> sam Wayne Gretzky.
Przecież Wayne Gretzky i Mario Lemieux grają w drużynie naszych Oldboyów "Cracovia Pany" ! :D
Nawet były niedawno do kupienia na lodowisku bluzy hokejowe retro z ich numerami, z jakimi grali również w klubach NHL !!! :)
No cóż, Łopuskiemu można podziękować ale tak na prawdę to penis mu w oko!!
Niech spada!!! TYLKO PASY!!!
Był u nas dwa lata i zdobył dwa mistrzostwa, cóż, uznał, że teraz pora walczyć o medale, a nie zdobywać MP :)
A tak serio, to Mikołaj wg mnie wpadł w pewnego rodzaju pułapkę, którą sam na siebie zastawił. Powiedział, że odchodzi do silniejszej ligi, a przynajmniej próbuje, jeździł po testach, ale był nieprzygotowany. Biorąc pod uwagę, że kasę życzył sobie jak na gwiazdę swojej ligi przystało, a angażu szukał - nie wiem 2? 3 bundesliga? W każdym bądź razie nie najwyższa klasa, gdzie jest do tego nazwiskiem anonimowym i reprezentantem kraju, który zleciał w 3 ligę światową. Może się i umierkowanie podobał, ale zachwytu na pewno sobą nie wzbudził, a już nie za taką kasę. Lato zleciało, chłopak się potestował, roboty nie znalazł, wrócił do Polski i się okazało, że tego czasu to już za bardzo nie ma ai wszyscy mają bazę siłową zrobioną (przynajmniej wszyscy, którzy mieli w planach ją zrobić). Więc co mu zostało, w PLH robotę znajdzie bez testów, trzeba było szybko gdzieś podpisać i zacząć od razu na lodzie, a potem "jakoś to będzie". Z Cracovią już mu głupio było gadać, jak zniknął na 3 czy 4 miesiące, więc szukał wszędzie gdzie w miarę regularnie płacą (w Tychach nie płacili regularnie w tamtym sezonie, ale są widoki, że w tym będą). Sam się wkopał, bo: 1)nie przygotował formy na nowy sezon; 2)zamknął sobie drogę negocjacji z jednym z głównych zainteresowanych, bo też i dotychczasowym, klubem. A można było zrobić tak: zorientować się w którym klubie za granicą szukają takiego typu zawodnika, ustalić tam sobie 1- lub 2-tygodniowe testy, max razem 3 tygodnie w 2 wybranych już klubach. I być po słowie na przygotowania z Rudim do sezonu. Wtedy i na testach mógłby się pokazać (bez jaj, po 2 tygodniach zawodnika ocenić można, samemu też trzeba zrobić selekcję klubów do których chce się dostać, nie wiem po ilu klubikach się pałętał, ale dziwnie mam przeczucie, że jechał wszędzie gdzie mówili, dobra, możesz przyjść i się pokazać, zobaczymy) i jakby nie wypaliły miałby przygotowanie pod nowy sezon i ciągły kontakt z dotychczasowym pracodawcą, więc szersze opcje negocjacyjne. Tylko, żeby tak zrobić to trzeba albo mieć profesjonalnego menago (choć na tym poziomie to wcale konieczne nie jest), który rozezna rynek, zrobi wstępne dogadanie i zaplanuje te testy, a poza tym będzie na bieżąco podtrzymywał rozmowy ze wszystkimi zainteresowanymi w kraju, żeby gość się skupił na formie sportowej, albo po prostu samemu myśleć rozsądnie i planować swoją karierę. To że ktoś miał dobry sezon, to za mało, a nawet właściwie teraz to już niewiele znaczy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)