Zgadzam się z przedmówcą :D heja Cracovia i do przodu! :P
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
jeszcze Dutka i Kapica, to jednak powinien być wg mnie duet z NT pierwszy po Koluszu o kogo należy się starać. Do tego Neupauer (choć czytałem wywiad z nim i mówił że nie ma żadnych ofert i czeka aż się sytuacja w NT wyklaruje), Kmiecik (też w wywiadzie deklaruje NT jako podstawową opcję) i Bryniczka (rozumiem, że Kacper? czy w deal packu dwóch lub trzech Bryniczków? ponoć ten najmłodszy - Władek? Wojtek? ma prognozy na świetnego bramkarza...) - no to byłoby super, prawie całą młodzież, która zrobiła mistrza w NT AD2010, tylko jak piszę - oni sami na razie mówią, że nie mają ofert, ale może ściema dla prasy lokalnej... Tak na marginesie - a co by było jakby Różak przyszedł? Ja wbrew pozorom zawsze byłem pozytywnie nastawiony do takiej możliwości i czułem, że kiedyś tak będzie, więc może...W sumie odkąd Podlipni przyszedł i został kapitanem od razu, to zakładam, że mało jest rzeczy niemożliwych w temacie transferów...
Tu więcej o Koluszu -http://sport.interia.pl/raport/sos-podhale-nowy-targ/news/najwieksza-gwiazda-podhala-wzmocni-cracovie,1640461
wychodzi ze Cracovia ratuje hokej w Nowym Targu ,dzięki temu transferowi?!
O Koluszu w kontekście jego gry w Cracovii myślałem od dawna. To będzie dobry ruch transferowy, jeżeli oczywiście podpisze znami kontrakt, bo w zeszłym tygodniu miał się podobno pozrozumieć z Sanokiem. Mam nadzieję ,że to nie są jakieś gierki, mające na celu podbicie ceny.
Czyli jednak golenie frajerów :)
zrozumcie. będzie $ na hokej Rohaczek da radę. da rade i w październiku. dziś nie wiadomo czy będą pieniadze. czekamy na końca maja.
Co do Kapicy, już jest na obozie z Trincem, jak sie mu nie uda, to chce zakotwiczyć w Popradzie, gdzie będą 3 drużyny (HC Lev Poprad, KHL, jego rezerwy w lidze Słowackiej, a juniorzy w MHL i Kapica chce się dostać do którejś z tych drużyn i niech się rozwija:)
Kolusz to zwykly najemnik gdzie dadza więcej tam pójdzie-jakoś rzadko który góral sprawdza się i gra dobrze (lepiej) w innej druzynie niz w Podhalu.
Galop, nie chcę ci przypominać Piotrowskiego, Wajdy, Rączki, a Kolusz, to jeden z lepszych techniczie graczy w naszej PLH, dodatkowo dobrze grający ciałem...
Każdy obcy to najemnik.
A górale grać potafią. Wilczek też NT.
No właśnie. A co z Wilczkiem ?
Ktoś wyżej pisał o październiku.... W październiku to jest ćwierćfinał PK - choć liczę na to, że zagramy od razu w półfinale i to w Cracovie. Pomarzyć wolno...
Właśnie się dowiedziałem, od osób z zarządu MMKS, że jeszcze nie wiadomo, gdzie zagra Kolusz...
Kolusz w Sanoku.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110518/SPORT09/473699466
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,26430,kolusz-wybral-sanok.html
Kabaret i tyle.
Niech się ci piłkarzykowie lepiej utrzymają, bo jak nie to "średnio" będzie z hokejem. Przez to czekanie do końca rozgrywek, to nam co lepszych gości podkupią.
Kabaret. Należy jak najszybciej przenieś zespół do innej ligi.
hehe ale jaja :)
Wilczek odpadł, Kolusz nie nasz. Wczoraj nastrój lepszy, dziś znów gorzej :)
Huśtawka :)
elegancko, tego co strzelal do naszego sektora w NT krazkiem nie chcialbym tu miec, zreszta i tak by b.u.c.a zagral. innych szukajmy, niekoniecznie Oscypkow, chyba, ze jakis Darek Sikora sie trafi.:)
jednio raczej pewne ze w nowym sezonie ,raczej nie spadniemy ,choćby nie wiem jakie cyrki były dalej ,kumpel mi podpowiada ze będą bardziej wyrównane mecze mecze pełne emocji do końca :Pa nie żeby tylko wszystko wygrywać :)
(osobisćie wolę inną wersję )
Przestane czytać ten wątek, bo mnie ***** coś trafi niedługo...
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O Koluszu w kontekście jego gry w Cracovii
> myślałem od dawna. To będzie dobry ruch
> transferowy, jeżeli oczywiście podpisze znami
> kontrakt, bo w zeszłym tygodniu miał się
> podobno pozrozumieć z Sanokiem. Mam nadzieję
> ,że to nie są jakieś gierki, mające na celu
> podbicie ceny.
>
Czyli jednak golenie frajerów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)