,,Revenator,, nie bierz tego do siebie :) i nie rozmydlajmy tematu. Kolega pisząc że, w dupie się poprzewracało,nie miał zapewne na myśli bezpośrednio Ciebie,tylko dużą częśc ,Naszej Braci. I z tym,należałoby się zgodzić.pozdr.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ,,Revenator,, nie bierz tego do siebie :) i nie
> rozmydlajmy tematu. Kolega pisząc że, w dupie
> się poprzewracało,nie miał zapewne na myśli
> bezpośrednio Ciebie,tylko dużą częśc ,Naszej
> Braci. I z tym,należałoby się zgodzić.pozdr.
No widzisz i tu sie nie zgadzamy ,bo ja myslę ze na dzis kiedy mimo wszystko mamy sponsora trzeba iśc do gory i zdobywać co tylko możliwe ,budować ile sie tylko da oczywiście w granicach rozsądku!!
Jak nie daj Boze sponsor zniknie (OBY NIE )wtedy trzeba będzie ograniczyć swoje dążenia i wtedy na pewno sie zgodzę z ,,kolegą''
a ,,Kolega ''moim zdanie dal mi do zrozumienia ze mam za duze wymagania i przez to mi sie w d... poprzewracalo cytująć moj post-tak to zrozumialem
Ok skończmy juz ten temat .pozdr.
nie wiem jak przedmówcy, wątek zrobił się zawiły do czytania.w każdym razie moje pisanie o poprzewracaniu w dupie, dotyczyło ogółu podejścia i robienia łachy z faktu obecności na meczu czy też aktywnego udziału w nim.
zakładam że nie do mnie ten post Rev??? :)
Panowie ja Was proszę wyluzujcie.Może o to chodzi żeby nas skłócić choć jest nas tak mało ??? Wtedy się lepiej rządzi.Szczekacie na siebie zamiast na tych parchów którzy za to guano odpowiadają.Czy to przypadek tylko ??? Znowu sie okazało że wszystko się kończy i zaczyna na kopaczach nożnych którzy się liczą.Intensywność zainteresowania tym piłkarskim problem wprost pokazuje że nasz Święty hokej jest już tylko dokładką do klubu Cracovia w rozumieniu włodarzy....Jak to zrozumiecie wszyscy razem i każdy z osobna to może nastąpi wulkan złości który zaowocuje jakimiś konkretnymi działaniami które może tym b.u.c.o.m dadzą coś do myślenia....Ja teraz p.i.e.r.d.o.l.e. ich nowy stadion i kopaczy polko-niemieckich,dla mnie Cracovia to teraz tylko hokej bez względu na to jaki będzie.
pasiasty68 Napisał(a):
> Panowie ja Was proszę wyluzujcie.Może o to
> chodzi żeby nas skłócić choć jest nas tak
> mało ??? Wtedy się lepiej rządzi.Szczekacie na
> siebie zamiast na tych parchów którzy za to
> guano odpowiadają.Czy to przypadek tylko ???
> Znowu sie okazało że wszystko się kończy i
> zaczyna na kopaczach nożnych którzy się
> liczą.Intensywność zainteresowania tym
> piłkarskim problem wprost pokazuje że nasz
> Święty hokej jest już tylko dokładką do klubu
> Cracovia w rozumieniu włodarzy....Jak to
> zrozumiecie wszyscy razem i każdy z osobna to
> może nastąpi wulkan złości który zaowocuje
> jakimiś konkretnymi działaniami które może tym
> b.u.c.o.m dadzą coś do myślenia....Ja teraz
> p.i.e.r.d.o.l.e. ich nowy stadion i kopaczy
> polko-niemieckich,dla mnie Cracovia to teraz tylko
> hokej bez względu na to jaki będzie.
Nie ,mozesz tak pisac że,pierdo..isz stadion jeden, czy drugi zimowy.To, jest normalna kolej rzeczy,sensownosci,biznesu. Ciesze się że, nastepuja zmiany. Widzę że ,są one wyrachowane i zamierzone,zmiana trenera i wymiana z obcym klubem niemieckim,to duzy plus! Zobaczycie!
Mamy stadion,czy ktos o nim marzyl ,jeszdzcze pare lat temu?? nie
Bedziemy miec i druzyne,bo nie poto sie ,buduje stadion ,zeby jej nie miec.
Na hokej, przyjdzie czas,jeszcze,caly nasz Polski.Musimy przetrwac! Jest za je bi st a dyscyplina sportowa.Ale co po nie ktorzy musza to zrozumiec.Jak cały Nasz sport,Polski...
A kim ty jesteś gościu o tak polsko :) brzmiącym nicku żeby mnie mówić co ja mogę np. pisać ? Otóż powtarzam ci że CENTRALNIE P.I.E.R.D.OL.Ę ten wasz nowy jebany stadion tak samo jak wy nie możecie ruszyć dupy i przyjść na Hokej który jedyny daje w sportach zespołowych medale i to ciężko wywalczone.Jak wy zaczniecie chodzić na Hokej choćby z szacunku dla tradycji to ja znowu kupie karnet choć nie mogę chodzić na mecze ! Comprende panie myślący ? zawsze wspomagałem klub,wiedząc że nawet nie dam rady iść na piłkę bo pracuję .A teraz to zlewam.Dam pieniądze TYLKO na Hokej w tej czy innej postaci jeśli coś tu dogramy....Cracovia to zawsze był klub ludzi wolnych duchem i nikt nikomu nie będzie mówił co ma albo co mu wolno myśleć czy pisać.
Volker tak na spokojnie - muzycznie - ja tak mam i mi przypadkiem trafiło : http://www.youtube.com/watch?v=fsm8D5CDAxo&feature=related .No ja nie wiem z kim Slash to gra i z jakiej okazji ale no k... gra tak że jakby mi ktoś kazał muzycznie okreslić Cracovię to bym to wskazał...Zresztą niech każdy posłucha jeśli może ......Normalnie wymiękam.....
Pasiasty - kasa w klubie jest wspólna więc czy kupisz bilet na piłkę czy na hokej to te pieniążki i tak trafią do jednego worka.
Temat się rozmywa a nic dobrego z tych kłótni nie ma.
Pewnie masz rację ale to będzie taki mój mały prywatny nic nie znaczący protest......
Aktualności
25.05.2010
Hokeiści ?Pasów? w komplecie
Trener Rudolf Rohaček ma już do swojej dyspozycji wszystkich aktualnych hokeistów Comarch Cracovii. Wczoraj, po dwóch tygodniach dodatkowego czasu wolnego, treningi wznowili kadrowicze.
Do trenujących dołączyli: Jarosław Kłys, Leszek Laszkiewicz, Mikołaj Łopuski, Grzegorz Pasiut i Patryk Wajda.
Wicemistrzowie Polski ćwiczyli wczoraj dwukrotnie. - Tak będzie aż do 9 lipca - wyjaśnia czeski szkoleniowiec ?Pasów?. - Będziemy pracowali nad kondycją, nad wzmacnianiem mięśni. Dużo też strzelamy - dodaje.
Jak na razie drużyna trenuje i trenowała będzie systemem poniedziałek-piątek z weekendem przeznaczonym na odpoczynek. W miarę rozwoju okresu przygotowawczego cykl ten ulegnie jednak modyfikacji. - W późniejszym okresie nasza praca wyglądała będzie tak: dwa dni treningu, dzień wolny, dwa dni treningu, dzień wolny i tak dalej - tłumaczy Rohaček.
Drużyna intensywne treningi przerwie 9 lipca, kiedy to uda się na dwutygodniowy urlop. - Zaraz po powrocie będziemy chcieli rozpocząć zajęcia na lodzie - przyznaje szkoleniowiec.
W zespole, odpukać, nikt nie narzeka na kontuzje. Wczoraj w zajęciach nie uczestniczył jedynie Tomasz Landowski, który zmaga się z grypą żołądkową. - To kwestia dwóch, trzech dni, by powrócił do do treningu - mówi Krzysztof Kozdronkiewicz, masażysta Comarch Cracovii.
DG
info z oficjalnej
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szkoda ze ani slowem nie ma mowy o jakichkolwiek uzupelnieniach druzyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pasiasty68 Napisał(a):
> Volker tak na spokojnie - muzycznie - ja tak mam i
> mi przypadkiem trafiło :
> http://www.youtube.com/watch?v=fsm8D5CDAxo&feature
> =related .No ja nie wiem z kim Slash to gra i z
> jakiej okazji ale no k... gra tak że jakby mi
> ktoś kazał muzycznie okreslić Cracovię to bym
> to wskazał...Zresztą niech każdy posłucha
> jeśli może ......Normalnie wymiękam.....
No, widzisz. Muzyka zawsze łagodziła obyczaje.Kawałek pierwsza klasa:)
Jesteś dorosłym człekiem,więc możesz pisać co chcesz i gdzie chcesz (bron boze,nie zabraniam),zwłaszcza tutaj.Jesteśmy tutaj,więc nie są Nam obojętne losy Cracovii.
Był czas,uwierz że,chodziłem praktycznie na wszystkie mecze Cracovii,byłem na tyle nią Zarażony że,często zrywałem się z lekcji i siedziałem godzinami w bibliotekach,czytając archiwalne gazety , przepisując Jej wyniki i informacje o Niej.
Teraz niestety nie mogę, zrzadzenie losu.Pozostal internet i relacje internetowo-radiowo-telewizyjne. Na żywo, praktycznie jestem dwa razy w roku, na Treningu i na finałach w hokeja. Ale nadal choroba nie ustepuje i pierwszą stroną,ktorą zawsze otwieram jest wlasnie ta,bo jestem cholernie ciekawy co sie dzieje i co slychac u Nas.
Staram sie myśleć racjonalnie,też jestem nieraz poddenerwowany,całą sytuacją,więc moje wpisy nieraz tez moga byc chaotyczne i nie trzymajace sie kupy,ale tez mam prawo pisac,a Ty mozesz czytac lub nie.
p.s
Jeszcze jedno.Nicku i ksywy sie nie wybieraTo, dawne czasy,jeszcze ze szkołu średniej:) Nie zasmiecajmy,chcesz napisać wal, na priv z przyjemnością odpiszę.
Myślę że przeciwstawianie piłki i hokeja nie jest najlepszym pomysłem na rozwiązanie problemów, które są w jednej i drugiej sekcji. Przy racjonalnym gospodarowaniu starczy środków i na hokej na wysokim poziomie i na piłkę. Trzeba tylko zmienić filozofię "cięcia kosztów" na filozofię "zwiększania przychodów. Przy marnych hokeistach i marnych piłkarzach i tak będą straty, więc chyba lepiej mieć te straty lub być w okolicach 0 przy pełnych trybunach na hokeju i piłce orz walcząc o realizację ambitnych celów: mistrzostwo w hokeju, puchary w piłce
ktoś w końcu wyedytował stronę główną i wychodzi na to, że aktualnie mamy dwóch bramkarzy (Rączka nie odszedł) i 7-dmiu ledwo obrońców 10-ciu napastników.
Rączka ma kontrakt do lipca więc nie wiadomo jeszcze co z nim bedzie!!!!
Kadra
Bramkarze
33 Marek Rączka
31 Rafał Radziszewski
Obrońcy
5 Mariusz Dulęba
10 Konrad Guzik
7 Krzysztof Kozak
21 Jarosław Kłys
11 Tomasz Landowski
55 Patryk Noworyta
8 Patryk Wajda
Napastnicy
90 Sebastian Biela
25 Marek Bryła
81 Leszek Laszkiewicz 1978 r,
22 Daniel Laszkiewicz 1976 r.
19 Grzegorz Pasiut
91 Michał Piotrowski
89 Łukasz Rutkowski
9 Damian Słaboń
23 Sebastian Witowski
12 Mikołaj Łopuski
3 piatki są z 1 zawodnikiem zapasowym to mozna grać !!! Leszek pociągnie i bedzie dobrze!!!
no Tabisz juz na samym poczatku swojego rzadzenia uznal, ze gra pieciu plus bramkarz i wystarczy :)
Grali juz tak nieraz nawet bywało że nie było 3 piatek i dali radę to teraz jak sa 3 piatki dadzą też.
Tylko wtedy to byl jeden gora 2 mecze a nie caly sezon.... padna kondycyjnie
Wielu zawodników woli grać na 3 piątki bo częściej są na lodzie. Sezon się skrócił i w zasadniczym jest 36 spotkań. Oczywiście dochodzi PP, który można potraktować bardzo luźnie.
Kadra "do gry" 1 bramkarz, 3 obrońców i 9 napastników:
31 Rafał Radziszewski
5 Mariusz Dulęba 1975 r.
21 Jarosław Kłys
55 Patryk Noworyta
90 Sebastian Biela
81 Leszek Laszkiewicz 1978 r,
22 Daniel Laszkiewicz 1976 r.
19 Grzegorz Pasiut
91 Michał Piotrowski
89 Łukasz Rutkowski
9 Damian Słaboń
23 Sebastian Witowski
12 Mikołaj Łopuski
staban Napisał(a):
> Kadra
> Bramkarze
> 33 Marek Rączka
> 31 Rafał Radziszewski
> Obrońcy
> 5 Mariusz Dulęba
> 10 Konrad Guzik
> 7 Krzysztof Kozak
> 21 Jarosław Kłys
> 11 Tomasz Landowski
> 55 Patryk Noworyta
> 8 Patryk Wajda
> Napastnicy
> 90 Sebastian Biela
> 25 Marek Bryła
> 81 Leszek Laszkiewicz 1978 r,
> 22 Daniel Laszkiewicz 1976 r.
> 19 Grzegorz Pasiut
> 91 Michał Piotrowski
> 89 Łukasz Rutkowski
> 9 Damian Słaboń
> 23 Sebastian Witowski
> 12 Mikołaj Łopuski
> 3 piatki są z 1 zawodnikiem zapasowym to mozna
> grać !!! Leszek pociągnie i bedzie dobrze!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)