REVENATOR----jesteś super gość zawsze od Ciebie mamy najświeższre wiadomości.nie zmieniaj nic..!!!!!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
volker0 oraz tornado dzięki za dobre slowo:) pozdrawiam
Tak juz mam ze jak cos idzie w hokejowej Cracovii nie najlepiej ,to nerwy i ponoszą za bardzo
Powiem tak ze w tym starciu ,,hokeiści'' kontra ,,sternicy'' jestem za CRACOVIĄ
ale bliżej mi do zawodnikow
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> volker0 oraz tornado dzięki za dobre slowo:)
> pozdrawiam
> Tak juz mam ze jak cos idzie w hokejowej Cracovii
> nie najlepiej ,to nerwy i ponoszą za bardzo
> Powiem tak ze w tym starciu ,,hokeiści'' kontra
> ,,sternicy'' jestem za CRACOVIĄ
> ale bliżej mi do zawodnikow
A ja ,myslalem ze,Ci zwymyslalem i sie obraziles:)
volker0 niektora krytyka jest dopuszczalna,niektora nie !Poza tym nie musimy się zgadzać w 100% we wszystkim ,ale chyba cel mamy bardzo podobny ?jak to u większości Pasiaków
Reve--jesteś super gość,zawsze lezy Ci na sercu dobro Cracovii tak trzymaj>>>
Panowie nie dajmy sie skłócić !!!!!! To mówi Wam taki zwykły kibic możecie nawet nazwać go piknikiem czy jakoś tak...CHCEMY HOKEJA ---- TAAAAK K.U.R.W.A CHCEMY HOKEJA !!!!!!!! Z pasiastym pozdrowieniem http://www.youtube.com/watch?v=j_borQkUgZM&feature=related ----łagodnie dziś :):):) Pozdro dla tych co mają bilety na AC/DC i SONISPHERE FESTIVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My sie burzymy,prężymy co to my byśmy nie chcieli (a ktoś zacny tu wspomniał o Polonii Bytom jak 2:1 było z ówczesnym Mistrzem Polski - 3700-4000 ludzi) i graliśmy o punkty i jeszcze coś większego i nic poza tym...Gdzie to K.u.r.w.a teraz jest ten nasz etos kibicowski...........Pokolenia odeszły czy jak ??? --------- http://www.youtube.com/watch?v=1mdx7JJbFfY&feature=related......:(
no z tym "zacnym" to dałeś do pieca :)
moje, [u]podkreślam subiektywne zdanie[/u] jest takie, pasiasta brać potrafi się zmobilizować i walczyć jak żadna inna, potrzebujemy tylko dostać po dupie, jak się źle działo to zawsze była odpowiednia reakcja.
Czy to nie pora na pokojowe skierowanie pytań do zarządu/Profesora o plany na ten sezon?. List Otwarty?, spotkanie itp.?
pasiasty68, ludzie odchodzą i tego się nie zmieni, "pokolenie czasów totalnej biedy na siedleckiego " jednak moim zdaniem żyje, tylko w uśpieniu. Nie że chcę narzekać, ale napiszę czego mnie brakuje aktualnie :
- poczucia kibicowskiej jedności, charyzmatycznego pasiaka na czele dopingu (dla mnie Swistak jest jedyną osobą która potrafi faktycznie zmobilizować trybuny - niestety nie jest w stanie być zawsze..,trudno się dziwić że 40-50 latkowie nie będą stawać na dopingu jak jakiś szanowny młody człowiek będzie krzyczał do nich przez głośnik wstawać kurwa pikniki i śpiewać, pewnie dziwnie to zabrzmi ale na starym wale, w ścisku i kurzu jednak był klimat, klimat który dzisiaj budzi się tyko w trakcie najważniejszych hokejowych wydarzeń, wtedy był zawsze. Mam przyjaciół na śląsku grających w tamtych czasach w tychach, sosnowcu - to co mówią tylko to potwierdza. Niechętnie przyjeżdżali na siedleckiego, źle im się grało. Nie słyszeli własnych myśli, był kocioł.
- brakuje wychowanków, czy też zawodników z pasiastą duszą, mających kontakt z trybunami. W trudnych momentach potrafili podjechać do trybun, pokazać że potrzebują dopingu.Była jedność. Steblec, Migawa , Pawlik - dla mnie panowie jesteście nie do przebicia!
- brakuje prawdziwej walki, poniekąd to efekt taktyki, walki o wysokie cele, ale ja i myślę że większość kibiców hokeja uwielbia twardzieli, takich napierdalaczy którzy czasem może faktycznie przesadzają ale z trybun w czasie walk płynie stężony jad, a tego czasem potrzeba :) Dlatego pomimo całkiem przeciętnych umiejętności braci Radzkich nigdy ich nie zapomnę, nie było zmiłuj. Za Pasy, za brata, dla kibiców!
Jeszcze raz to napiszę, podpisując się także pod opiniami powyżej - brzmi to niesamowicie ale od strony niesportowej, czyli kibicowsko-trybunowej najbardziej brakuje nam biedy, posuchy, która jednoczy jak nic innego.Ona budzi apetyt na coś wiecej, na coś na co się czeka. Tak jak spiewaliśmy kiedyś na piłce "bójcie się chamy, do drugiej ligi wracamy - a stadion pękał w szwach, w śmiesznej III lidze z Niedzwiedziami, Pogoniami Staszów, Izolatorami itd...
Sory za offa ale mnie poniosło,
tomek wcale cię nie ponoisło bo taka jest prawda warunki coraz lepsze a kibiców coraz mniej nawet tanie bilety nie przyciągają !!!TYLKO PASY!!!
Ale popatrzcie obiektywnie mom zdaniem cos drgnelo na hokeju. W sezonie 2008/2009 to doping byl tylko na GKS i Podhalu (taka prawda) W tym sezonie doping byl na KAŻDYM meczu raz lespzy raz gorszy. ale cos sie ruszylo
Ale to bylo cudne,czy będzie dane nam jszcze coś takiego przeżyć !!!!
http://sport.interia.pl/hokej/plh/news/nokaut-na-koronacje-film,1275830#skipAdnews
Wszystko się zmienia niekoniecznie na lepsze ( to w kwestii Tamtej publiki).Jak były chude lata to zdobycie znowu Mistrzostwa wydawało się najbardziej nieprawdopodobne i najtrudniejsze właściwie niemożliwe bez mała.A teraz ostatnimi latami to znowu było dzięki Filipiakowi.I kiedy już te medale się widziało i człowiek był dumny i radosny jak po ostatnim meczu palił się kapelusz trenera to potem przyszło zrozumienie i przewartościowanie że tak naprawdę to najtrudniejsze będzie znowu dochowanie się znowu własnych Stebleckich,Pawlików,Migaczów i wielu innych niewymienionych....Ja nie wiem czy doczekam tak żebym pamiętał Tamtych i następnych....Ecccccch smutek ogarnia człowieka.I żeby ci otumanieni kopaniem nożnym też zaglądali na Siedleckiego...Hokej to przecież taki zajefajny sport.......
Migacz to nie wychowanek to jeszcze za trenera śp.Stefana Csoricha śiągniety z Opola.
Może i nie był.Ale dla mnie był swój.W autobusie po meczu wyjazdowym rozkładał koc i cieli w karty.Romek Steblecki siadał na schodkach przy kierowcy-tak Go pamiętam.Po meczach na Śląsku po drodze wysiadali Gaik Kurowski Rutkowski-siadali blisko drzwi wypożyczeni ze Sosnowca - to był tamten czas i dobrzy gracze byli,pomogli nam.Raz pamiętam jak się w Tychach nie załapaliśmy na autobus z zawodnikami to jakiś dziwny Ikarus podjechał i kolo nas zabrał centralnie do Krakowa.Ech załapać się na autobus z zawodnikami to był zaszczyt nie jakiś tam rząd premier czy papież.....Potem żyło się tym do kolejnego meczu,człowiek miał ich przed oczami jak sa w zwykłych ubraniach,co mówią jacy są...........Byli bardzo sympatyczni lubili nas mimo zmęczenia...ja zawsze zapamiętam Dziadka Migawę z kartami zamyślonego nad kartami z cygaretem (papierosem) w ustach...... Tak samo wtedy jak i teraz chętnie by się ciężka torbę ze sprzętem zaniosło z szatni do autobusu i rękę podało - tak zwyczajnie z szacunku dla Nich z poczucia że są lepsi niż my(ja) dla mnie są lepsi mnie nikt nie zaszczepił sportu ale to niczyja wina takie były możliwości...Ale zawsze mogę kupić bilet i być na meczu,szkoda że to buractwo z piłki kopanej ignoruje hokej :(
-" Będziemy trenowali na własnych obiektach, potem pojedziemy na zgrupowanie do Spały i znowu wrócimy do swojej bazy. Chciałbym też pojechać na dziesięć dni na zgrupowanie, najlepiej w kierunku Niemiec. W tym czasie przebywać tam będzie mnóstwo drużyn, więc będzie szansa na dobry sparing." Tak trenuja pilkarze --nie to co nasi biedni hokeiści,którzy też maja swoją bazę ,ale na remontowanym lodowisku .
Wymiękam,ręce opadają....kiedyś się urywaliśmy ze szkoły żeby iść na treningi żeby choć ICH zobaczyć nawet jak meczy nie było i było krucho z hokejem. ...Może by teraz iść na trening jak na mecz i pokazać że jesteśmy z nimi....sam nie wiem to by może mocne było ch/w ilu by sie nas mogło zebrać na przekór tabiszowi i innym (....)
Chlopy pomozcie !!paru amerykancow i kanadziorow sie wrecz do nas prosi!!!
sa chlopaki z poiskimi paszportami ich najwyzsza liga uniwersytecka to w porownaniu
z nasza buraczana ekstraklasa to kosmos jest!!Pomozcie w zakwatereowaniu odborze
z lotniska itd nie placzmy tylko !! Poszedl Filip do Sanoka ok Mike go zastapi
Przestancie tylko narzekac zrobmy cos razem!!!Video clip: http://www.youtube.com/watch?v=f72FIBGPPhM
Masser w każdej chwili... co tylko mogę - pisz tylko konkrety! Jestem pewny, że jest tu wiele osób, które pomogą! Ja zrobię wszystko co w mojej mocy dla naszego hokeja!!! :)
Chlopy pomozcie !!paru amerykancow i kanadziorow sie wrecz do nas prosi!!!
sa chlopaki z poiskimi paszportami ich najwyzsza liga uniwersytecka to w porownaniu
z nasza buraczana ekstraklasa to kosmos jest!!Pomozcie w zakwatereowaniu odborze
z lotniska itd nie placzmy tylko !! Poszedl Filip do Sanoka ok Mike go zastapi
Przestancie tylko narzekac zrobmy cos razem!!!Video clip: [www.youtube.com]
Śmieszny jesteś z tym pisaniem.
Chttp://www.eliteprospects.com/player.php?player=14738hcesz konkretow ok oprocz mlodych zawodnikow ten gostek jest gotow rozpatrzyc propozycje gry w Cracovi!!! wyleczyl kontuzje i uwierz mi Michalik to mu moze lyzwy ....czyscic 30 .000 eur za sezon i przylatuje:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)