nigdy nie rozumialem ludzi kupujacych netbooki ;) ta sama kasa kupujesz lapka tez mobilny i wygodniejszy w korzystaniu :)
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
Mhm...naprzykład moja żona kupiła netbooka bo jest dużo lżejszy i łatwo mieści się w torebce :-)
Dzięki temu mam super fajnego laptopa (ciężkiego i niemieszczącego się w torebce)
Pomocy... od dluzszego czasu mam problem z neostrada wlaczajac teamspeaka 3 i grajac w gry przez neta rozłacza mi go mniej wiecej co 10 minut .Mial ktos z was taki problem? jak sobie z tym poradzic?
Miałem kiedyś taki problem, trzeba było wymienić całe gniazdko telefoniczne, ale winny może być też modem albo kabel. A może to coś u nich? Zadzwoń do nich i powiedz, że masz taki problem.
uzywam muble ventrilo nawet teamspeaka 2 i sie tak nie dzieje ...
poszukaj po opcjach programu moze cos zle ustawione ...
btw jezeli ktos ma problem z neostrada walic do mnie ;) co wiecej jezeli ktos korzysta z Videostrady dawac znac wlaczymy dodatkowe programy =] (oferta ograniczona ilosciowo ^^)
Twixxx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie rozumiem, dlaczego zakup w MM...
> Zgaduje, ze konsola pewnie ma zajechana cene z
> okazji jakiejs promo. Wtedy OK.
> Ale ten netbook? Dlaczego netbook-jestes
> przekonany, ze wlasnie netbooka potrzebujesz? Co
> chcesz tym robic? Tylko neta przegladac? Bo moze
> sie okazac, ze wywaliles kase, a zabawka tylko Cie
> wqwia i nie spelnia oczekiwan...
> Druga sprawa: jesli nawet netbook - to czemu w
> MM?
> Wybierz w necie na atronach producentow model,
> ktory Ci pasuje, wklep nazwe np. w www.ceneo.pl i
> bedziesz wiedzial gdzie to mozesz miec i za ile.
> Zapewne okaze sie, ze MM nie byl najtanszy, czyli
> jest jednak produktem/masowka marketingowa dla
> debili:)
zakup w MM dlatego że PS3 jest za 1100zł i te dwie rzeczy biore na raty...
netbook dlatego że potrzebuje go tylko i wyłacznie do neta teraz i jak wyjade w czerwcu do Norwegii...mamy laptopa tylko że jest coś zje.ba.ne i może działać tylko podpięty do gniazdka...na baterii nie działa...
więc przynajmniej nie będzie spinek jak ja będe chciał posiedzieć na forum a moja na pudelku czy plotku :)
isaac Napisał(a):
> zakup w MM dlatego że PS3 jest za 1100zł i te
> dwie rzeczy biore na raty...
> netbook dlatego że potrzebuje go tylko i
> wyłacznie do neta teraz i jak wyjade w czerwcu do
> Norwegii...mamy laptopa tylko że jest coś
> zje.ba.ne i może działać tylko podpięty do
> gniazdka...na baterii nie działa...
> więc przynajmniej nie będzie spinek jak ja będe
> chciał posiedzieć na forum a moja na pudelku czy
> plotku :)
Jednorazowy zakup z ratami wyjasnia wizyte u czerwonych... :)
Netbook, faktycznie tylko do neta i niestety - do niczego wiecej. Jesli nie bedziesz mial zachcianek oprocz Forum i www, to nie bedziesz zalowal:)
Tylko faktycznie, czy nie lepiej dac prawie te sama kase i miec juz od razu cos wszechstronniejszego? Nie namawiam isaak, ale znam pare osob, ktore tez pewne swego szybko te pewnosc utracily i teraz maja w domu dwa sprzety:) Jeden, netbook oczywiscie - kurzy sie na biurku:)
ale ja mam już laptopa i to w miare dobrego - Samsnung 2,2 ghz core duo,2g ramu,120gb dysk i Gforce 256mb karte...na co mi nowy ? w tym musze tylko naprawić to z tą baterią żeby nie trzeba było używać non stop na kablu...ale dzięki za dobre rady :)
14 dni później
rozmawiałem wczoraj z gościem na GG i skasowałem rozmowę da sie to jakoś odzyskać???
ludziska pomoglibyście bo mnie z roboty wypierd... , takie to ważne dla mnie!!!!
http://users.v-lo.krakow.pl/~anszom/ggarch/index.pl.shtml
słuchajcie, potrzebuje laptopa, najlepiej tak w przedziale 2500 - 3000 zł. doradźcie coś, ja nie ogarniam...
Do czego będziesz go używał, bo za tą kasę porządny sprzęt można kupić - ale jeśli ma być to "domowy" laptop to za ok 2000zł można coś fajnego wybrać.
Tutaj masz fajną liste laptopów.
Jest na bieżąco aktualizowana. ;)
http://laptopy.yyy.pl/
m8k - no raczej to będzie laptop "domowy" ;) masz coś konkretnego co by było dobre?
el_biloo Napisał(a):
> słuchajcie, potrzebuje laptopa, najlepiej tak w
> przedziale 2500 - 3000 zł. doradźcie coś, ja
> nie ogarniam...
Ja Ci swojego sprzedam po znajomości w tym przedziale cenowym. Jest jeszcze na gwarancji o ile się nie mylę.;)
zaszyfrowałem ostatnio partycję systemową TrueCryptem 7.0a, i podczas większego obciążenia (CounterStrike, GoogleEarth) restartował się komputer... co to może być?? aha i podczas szyfrowania wyskoczył mi komunikat że mam na dysku uszkodzone sektory i że TrueCrypt nadpisze je zerami - czy coś w ten deseń, bardziej kumaty brat powiedział mi że to może być zasilacz, bo przy zaszyfrowaniu dysk zużywa więcej zasobów.. teraz reinstalowałem system na świeżo, zaszyfrowałem znowu, komunikatu nie było, na razie jest stabilny...
i jeszcze jedno, po zaszyfrowaniu systemowej partycji TrueCrypt uruchamia się przy starcie systemu, czy można go wyłączyć? znaczy z menedżera zawsze można, tylko czy nie będzie żadnych komplikacji??
edit: po formacie to samo, włączam GoogleEarth i restart :/
a ja sie pytam po co ci to szyfrowanie oO
Podstawka chłodząca pod lapka, warto to kupić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)