hop :)
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ZOSTAĆ!!!
Za co ten hop? Za w wielkim bolu wymeczone 1:0 z grajacym w 10 przeciwnikiem? W Polsacie Sport nie zostawili na grze Cracovii suchej nitki.
pasiasty81 niewiem jak ty, ale wolałbym żeby wygrali np derby po brzydkiej grze niż przegrali 0:3 po pięknej, być może gra niebyła zbyt dobra i ładna dla oka ale to pierwsze zwycięstwo Cracovii w Zabrzu, graliśmy do tego w większości podstawowym składem.
ja bym wolal przegrac po dobrej grze 4-3 i móc sobie wmówić że byliśmy lepsi. chce oglądać PASY które graja OFENSYWNA PIŁKĘ
Ja bym wolał 3 punkty w Białymstoku.. :)
na razie za wygraną ale mam nadzieję, że niedługo będę mógł napisać hop za wygraną i za ładną grę... ja jestem cierpliwy jak profesor Filipiak i czekam na ze spokojem na dobre wyniki.. :-)
ps. póki co na meczach pełnie rolę cierpliwego piknika :P
Po to aby dokończył to co zaczął, czyli przebudowę drużyny :)
byle tak dalej rumcajsie!!!!!!!
hop :)
Wygrali, ale i tak rumcajs musi odejść!
Chłopaki wracajcie i grajcie tak dalej!
A rumcajs musi zostać... w puszczy białostockiej
STEFAN MAJEWSKI MUSI ZOSTAĆ ale oddelegowany z
Cracovii i wogóle z piłki nożnej bo on zabija jej piękno.
4 dni później
Brawo maiefzki PUCHAR LIGI NASZ!!!!!!!
Stefan marzy... ;)
poziom III liga,widac ze odpuscil puchar.Mlodziezwocy przy calym szacunku nie daja rady seniorom.To widac golym okiem.Szczeglnie ze Gornik tez gral ogromna chale...
Nie wiem panowie,ale odnoszę wrażenie że odkąd do nas przybył ÓW szkoleniowiec,to każdy zawodnik Cracovii jest poprostu Z A S Ł A B Y!!!
Wacek stary i słaby,Bojar stary i słaby,Nowak nie ten gość co choćby rok temu,Skrzynia stary i słaby,Baran zamotany nietęgo,Kłus pierwszą rundę grał ekstra bo przyszedł z Łks-u ale przepracował okres przygotowawczy z Majewskim i proszę KŁUS niedorajda,Wiśnia stary,Plastik zagubiony jak Baran,Giza słabiutki nie umie grać w piłkę mimo że jest podstawowym graczem w wicemistrzu,Moskała świetny 4 gole w dwustu meczach,Szwajdych obiecująco za Białasa ale DOKTOR zatrzymał chłopaka,jedynie KARWAN zrobił POSTĘP wg niektórych,choć moim zdaniem drewniejszy od samego trenera za jego czasów
POPROSTU CAŁA DRUŻYNA CRACOVII NIE MIAŁA PRAWA GRAĆ W 1 LIDZE!!!
SĄ ZASŁABI!!!
Teraz nasz trener nas ratuje........................
Niech się idzie leczyć!!!
Karwan zrobił postęp - bo przez ponad 3/4 okresu od przyjścia Stefana leczył kontuzję ;)
Pan trener jest za słaby.
6 dni później
kolejny raz Majewski uśmiechnięty, co się dzieje w tym klubie :/ http://www.cracovialive.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=9
Na 1 zdjeciu zamyslony(pewnie myslal jak to zrobic, zeby spasc do drugiej ligi)
Na 2 zdjeciu usmiechniety(pewnie pomyslal jak to bedzie wspaniale w drugiej lidze)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)