wy o obronie a z Polonia moze byc 1:0 a gola moze strzeli obronca[np.Woyciechowski]
1
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Do iana thorpe!!!
Nie chcę Cię obrażać, ale czytajac to co piszesz o TABISZU nie jestes chyba normalny!!!!!
Może faktycznie jak pisza inni jestes na prochach???????????
UWAGA UWAGA Informuję o zmianie :
Jakub Tabisz..... Ukończył studia doktoranckie na Akademii Ekonomicznej w Krakowie - kierunek zarządzanie !!! SUPER KIERUNEK W ODNIESIENIU DO CRACOVII !!!
Serdeczne Gratulacje Panie Jakubie !!!
Pokazał Pan tym wszystkim półmózgom ,że zrobił to prosty chłopak z Kańczugi !
Ciekaw jestem,ilu napieprzających na Pana zrobiło tyle na studiach !
Jeszcze raz GRATULACJE !!!!!!!!
Ps.Informuję,że nie piję,nie palę,nie siupie koki,nie łykam prochów.Uprawiam sex z częstotliwością równą w odniesieniu do mojego wieku i do moich potrzeb :-)
Proszę o następny zestaw pytań :-)
ian , przestań że już pajacować
Jakub Tabisz.....
Ukończył studia doktoranckie na Akademii Ekonomicznej w Krakowie
- kierunek zarządzanie
Nie no hola hola
takie info itd pasuje raczej do wątku: "Jakub Tabisz musi odejść"
Tutaj raczej potrzebujemy info jakie kierunki ukończył
Doktor ale ten bez studiów doktoranckich...
PS.
Ale jak już wywołano temat prezesa Jakuba
to podziele sie refleksja...
Zarzadzenie nie swoim a wiec kiedy jest się najemnikiem
ma to do siebie ze osoba zarzadzajaca:
1. ZAWSZE potrzebuje podkładki czyli alibi w sytuacjach nietypowych
2. a w sytuacjach typowych ZAWSZE stara sie stosowac szablon czyli schemat
Prezes Tabisz pilnuje aby zgadzały sie słupki i rubryczki WINIEN / MA
a jego optyke na sprawy ludzkie spłaszcza wymiar ekonomiczny kazdego zagadnienia
Z punktu widzenia osoby ktora jest nad nim czyli Prezesa Filipiaka
cala wartosc Jakubowego vice-prezesowania sprowadza sie
do trzymania za morde kosztów
Nie wierze zeby Pan Tabisz choc raz wyszedł poza ramy dzialania
wg korporacyjnego schematu: TYPOWE=szablon NIETYPOWE=alibi
W tym sensie nie jest to vice-przezes Cracovii
a jedynie osoba zatrudniona na tym stanowisku...
Jesli Jakub wyraznie nie wtopi w sferze zarzadzania finansami
albo Prezes Filipiak nie zmieni podejscia do zakresu obowiazków vice-prezesa
to Jakub Tabisz bedzie piastowal ta funkcje
A Stefan?
Jako ze wiosna bedziemy grali tak samo jak jesienia
(moze wyniki beda lepsze ale wlasciwie nie ma na to zadnych gwarancji)
no to chlop MUSI odejsc
bo przeciez dojdzie do rekoczynów...
A ja się zastanawiam czy w tym szaleństwie chwalenie Jakuba Tabisza to nie jest jedyne sensowne rozwiązanie.Chwaliliśmy Misiora i profesor stwierdził że gwiazda w Cracovii może być tylko 1 czyli on sam.Jak zaczniemy Jakuba wychwalać to może zechce zrobić nam na ,,złość''i zwolni nam króla kańczugi.Może taki chytry plan zaświtał ianowi.
Zatem dołączam i też pieje z zachytu.Jakub Tabisz zrobi nam klub mocny jak Barcelona.
Przecież oprócz talentów z trzymaniem kasy był na stażu na Old Traford.
Wierzę i jestem w 100 % pewien że pan Jakub załatwia teraz nam wielkie transfery.
Jest bardzo zapracowany bo musi jeździć po europie i świecie za gwiazdami piłki.Już za parę dni Jakub zakomunikuje nam o Hristovie i paru innych transferach ,które pokażą tym łajzom z reymonta gdzie ich miejsce!!!.
Panie Jakubie nie słuchaj pan tych co nie wierzą w Stefka .Trzeba szybko 10 letni kontrakt z nim podpisać by nie wzięła go Valencja lub MU.Trzeba też zabezpieczyć się by Stefek nie mógł skorzystać z prawa Webstera.Proponuje klauzule odejścia 100 mln euro.
Zapomniałem też pochwalić Jakuba za WIELKIE INWESTYCJE .Stadion powstaje i już brakuje tylko przecięcia symbolicznej wstęgi by był gotów.Zresztą razem z lodowiskiem i kompleksem na 3 maja.
Oczywiście posypuje głowę popiołem i rumienię się ze wstydu że śmiałem na tego PREZESA NARZEKAĆ!!!!!
DO IANA THORPE!
Analizując twoje wypowiedzi dochodze do wniosku,że albo jesteś Tabiszem albo jego braciszkiem bo o inne rzeczy Cię nie podejrzewam.
Nic nie pomogą Twoje wypociny na jego temat,ten człowiek jest głównym szkodnikiem PASÓW i nie pomogą wszystkie Pochwały jakie piszesz na jego temat.Żeby cos powiedziec na jego temat to spytaj się ludzi którzy kiedyś pracowali w klubie, jego"kolegów" którzy z nim pracowali w Comarchu zanim przyszedł do Cracovii,piłkarzy którzy przez niego odeszli z klubu i obecnych pracowników,petentów i dziennikarzy ktorzy maja z nim kontakt ,w jaki sposób są przez niego traktowani.
WSPOLNIE Z MAJEWSKIM DOPROWADZĄ NAS NIEDLUGO DO 2 LIGI.SZKODA ŻE NIE WIDZI TEGO FILIPIAK!!!!!!!!!!!
Krak 06 podążaj z prądem i chwal,chwal Jakuba.Zapewniam cię w tym szaleństwie jest metoda.Profesor poczuje się zagrożony WIELKOŚCIĄ JAKUBA i wywali go na bruk.
Nie zapomnij też pochwalić stefka!!!!!!.Stałem się optymistą i wierzę że za rok zdobędziemy MP w piłce nożnej i hokeju.Oczywiście na nowoczesnych obiektach!!!.
Przeoczyliscie, ze Ian w jakims watku zakomunikowal, ze od tamtej chwili broni Jakuba Tabisza. No i macie :]
Mnie też ian zaraził.Mieszkamy nie daleko siebie i dotarło do mnie jak bardzo się myliłem w ocenie PREZESA Jakuba.
Pamiętajcie , słupki finansowe najważniejsze ;)
Co jak co ale w tej kwestii Tabisz świetnie się sprawdza .
A z awansami i spadkami ma tyle wspolnego co Maczugowska i pani Krysia z pralni.
Stefan Majewski nie musi odejsć! Stefan Majewski jest najlepszym trenerem w Polsce! A moze i w Europie! Przyjscie Stefana Majewskiego do Cracovii jest porównywalnym milowym krokiem jak wejscie Comarchu na sponsora!
Łubu dubu łubu dubu
Niech nam żyje Tabisz naszego Klubu
NIECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAM!
i to nieprawda ,że wszyscy w Klubie nienawidzą naszego kochanego Tabisza
Nasz prezes Jakub jest dla nich wszystkich jak ojciec rodzony
acha:
i nieprawdą jest ,że na zgrupowaniu dach przeciekał zwłaszcza ,że prawie wogóle nie lało
i jeszcze takie jedno bo wczoraj nie pisałem:
Są tacy którzy Tabiszowi wbijają szpilki! to nie ludzie! to Pottery gorsi niźli wilki!
Ciekawe dlaczego nikt nie potrafi tym ludziom powiedziec w cztery oczy co robia źle i co sie nie podoba. Krytyka na forum i na stronach pelna geba a jak przychodzi co do czego to ciszaaaaaa
O wypraszam to sobie Gretur możesz spytać Jakuba jak wyglądała nasza ostatnia rozmowa.
To co tu na niego wypisywałem usłyszał wprost.Nie chowam się w żaden sposób za klawiaturą.Teraz dołączyłem do iana i innych i wychwalam jakuba i stefka wzywając do podpisania z tym trenerskim geniuszem 10 letniego kontraktu z klauzulą odejścia 100 mln euro.
Brawo Tabisz! Z tym wypożyczeniem Wiśni do Górnika to był tylko wypadek przy pracy, a tak jest pan gwiazdą naszego klubu razem ze Stefanem Majewskim - najlepszym trenerem ligowym!
Załóźżmy wątek "Zarząd i sztab szkoleniowy jest wspaniały" i tam wpisujmy wyrazy poparcia dla prezesów i trenerów, bo tak to rozmywamy temat
A wg mnie Majewski powinien odejść, a nowym trenerem powinien zostać JAKUB!
ON się zna na WSZYSTKIM, w następnej kolejności zostanie kierownikiem drużyny, lekarzem, masażystą, fizjologiem, psychologiem i sam zostanie swoim własnym asystentem!
Na koniec JAKUB wybiegnie sam na boisko przeciwko 11 srającym ze strachu zawodnikom przeciwnika!
Nie będzie na nas mocnych, gdy JAKUB się wszystkim zajmie!
A słupki skoczą, że hej po takiej redukcji kosztów!
Zgoda w 100 %.To doskonaly pomysł.Jak nie wypalą transfery to rozgrywającym i goleadorem może zostać także pan Jakub.Słupki znów pójdą w górę!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)