I co teraz zwolennicy Rumcajsa? Chcecie dalej oglądać takie mecze Cracovii? Wygrywamy na farcie z najgorszą drużyną ligi 1:0 u siebie... Gramy fatalnie i znowu to 1:0 ratuje Rumcajsa. Boje sie co będzie na derbach z tym trenerem i taktyką.
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
jak to co będzie?
0-1 w pierwszej połowie, a potem nasz trenejro wprowadzi 6 obrońców żeby obronić ten "korzystny" wynik
no i uda się - skończy się na 0-1 i na tym forum zapewne znajdzie się kilku "entuzjastów" twierdzących, że przynajmniej nie przegraliśmy 0-3 jak za Stawa ;)
Powtórzę po raz setny, trzeba zmienić grojków , zmiana trenera nic nie da .
Rumcajs, dejze już chłopie sobie spokój i odejdź, sam odejdź. Taktyka 3-5-2 była zła ale 3-4-3 gdzie zawodnicy stoją po 20 metrów od siebie nikt KURWAAAAAAA nie rozumie!
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powtórzę po raz setny, trzeba zmienić grojków
> , zmiana trenera nic nie da .
Pijesz do tego, że znowu robią obstrukcję? Może coś w tym jest, ale nie do końca mi się chce wierzyć, żeby to było to samo co zxa mikulskiego
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Romper Stomper Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Powtórzę po raz setny, trzeba zmienić
> grojków
> > , zmiana trenera nic nie da .
>
>
> Pijesz do tego, że znowu robią obstrukcję?
> Może coś w tym jest, ale nie do końca mi się
> chce wierzyć, żeby to było to samo co zxa
> mikulskiego
>
>
>
> --------------------------------------------------
> ---------------
> ZINA i jej białe plamy - RAUS z Cracovii!!!
>
> Żądamy oryginalnych barw, tj strojów w Pasy,
> czarnych spodenek i czarnych getrów!!!
Nawet jak nie robią to też przydałoby się przewietrzyć skład , już nie mogę patrzeć na tych matołów, którzy w przy niskim napastniku ( Moskała ) uparcie przez 3 lata posyłali do niego prawie wyłącznie górne piłki .
RS - no dobra, ale nawet jeśli tak jest, to o co chodzi - kto ma tych zawodników zmienić? Kibice? Przecież Majewski, twierdzi, że ten skłąd mu wystarcza...
widocznie ktoś ich tak uczy grać :-(
Romper....polecam Ci krótki wywiad z Wiśniewskim w dzisiejszym programie meczowym ...
Wacek jako środkowy pomocnik....po Wiśni ,następne ciekawe ustawienie kopaczy przez Majewskiego :-(
Niedługo Cabaj będzie grał w środku pomocy! Ten trener nie zna sie na piłce i jeszcze kłamie i gada bzdury. PRECZ Z RUMCAJSEM Z CRACOVII!!!
Nie wypowiadałem sie na temat Majewskiego czy też na + czy na -. Dam Majewskiemu jeszcze czas do 20 października. W oczach kibiców jedynie wygrane derby go uratują!
Miszczu2007 - Cabaj nie pasuje na środek pomocy, prędzej dałbym Olszewskiego mało grał jest wypoczety!
niestety dzisiejsze zdobyte punkty mogą się okazać ostatnimi w tej rundzie.
Niech każdy sprawdzi kalendarz i zobaczy ,że układ jest taki iż teraz zaczynają się schody.W następną sobotę już gramy z Koroną i raczej napewno ten mecz przegramy a potem czekają nas derby.I Zwisłą raczej znowu w dupe...
Nie bedzie tak źle aki jakiś mecz wygramy z kimś mocnym,albo i 2 i coś tam zremisujemy.
Na razie cieszmy sie z tych 13 pkt bo to wynik zdecydowanie ponad stan.
Szacuje nas na 19 -22 pkt na koniec rundy.Im wczesniej rumcajs odejdzie tym lepiej dla nas.Bo mniejszych szkód narobi.
Więcj wiary, Panowie, więcj wiary.
rumcajs musi odejsc. czytaliscie jego wywiad z programie? on jest niemozliwy ja nie wiem co on ma w głowie... chyba siano...
majewski odejdz jezeli masz chociaz troszke kobiecego honoru dziewczynko
Graliśmy bez Barana, Bojarskiego, Moskały i... Gizy. Czwórka podstawowych graczy w poprzednim sezonie, trzech najlepszych strzelców drużyny. Każdy z nich nie grał oczywiście z innych powodów.
Po 1 połowie straciliśmy Wiśniewskiego, kolejnego podstawowego gracza (to już 5). Grali młodzi i "wiecznie młodzi", każdy widział, jak. Wietrzyć ten skład? Jeszcze????
Zło leży moim zdaniem gdzie indziej. Przeklejam z oficjalnej:
Docent: - Dlaczego nie zdobywamy terenu w grze ofensywnej grą z pierwszej piłki, tylko próbujemy pojedynków biegowych jeden na jeden? Ta drużyna kiedyś to umiała, czemu nie robi tego teraz? Dodam, że szarpanie po skrzydle jako jedyny sposób docierania pod pole karne powoduje, że zawodnik nie bardzo ma siły zrobić coś sensownego z piłką pod polem karnym (vide: Nowak, Bojarski).
S.M.: - Wydaje mi się, że ktoś kto zadaje takie pytanie chyba nie ogląda meczów. Skoro nie możemy przedostać się pod pole karne to skąd biorą się po trzy, cztery sytuacje w każdym spotkaniu?
Otóż - ja chodzę na wszystkie mecze Cracovii. Byłem też na dzisiejszym, kiedy outsider 1 ligi nie schodził z naszej połowy, miał tuzin kornerów, a my nie potrafiliśmy przejść na ich połowę. Nie, przepraszam: mieliśmy trzy lub cztery sytuacje!!!!!! A więc w oczach trenera pewnie wszystko w porządku!!!!!!
Myślę, że jednak jest JEDNA DOBRA INFORMACJA.
Na dzisiejszym meczu był obecny poważny kandydat na następcę SM. Młody, ambitny, głodny sukcesu, już z pewnym doświadczeniem. Przy tym z Krakowa. Potrafi zmotywować słaby zespół, nie załamuje się po przegranej 1 połowie. Naszą taktykę rozpracował bezbłędnie, brakło mu tylko wykonawców. Po sezonie będzie wolny, bo jego drużyna spadnie z ligi tak czy owak.
Docent żarty sobie robisz?Kowalik ten niedorajda miał by byc naszym trenerem.A zapytam w jakim klubie zrobił dobrą robotę?.Od Kowalika to ja juz wolę Majewskiego.
Za wiślaka kowalika dziękuje.
nie dosc ze zartowal z Kowalikiem to jeszcze z Wisniewskim. od kiedy on jest podstawowym zawodnikiem?
no no i asystent Motyka, po ME też będzie wolny... :D
Santo: Wiśniewski jest podstawowym zawodnikiem od połowy zeszłego sezonu, po prostu stwierdzam fakt.
Z Kowalikiem wcale nie żartuję. Ciekawe jak to jest - nie przeszkadzał super-wislak Szymanowski, eks wiślak Stawowy, modlicie się do eks wiślaka Kasperczaka, nagle nie do przyjęcia jest rodowód Kowalika?
Kowalik umie zrobić coś z niczego, jak Stawowy. Na pewno nie uważa się za najmądrzejszego na świecie, umie stworzyć dobry klimat w drużynie. Do tej pory nie dostawał prawdziwych szans (w Wiśle prowizorka, Kmita - bieda, Zagłębie gra z nożem w plecach).
W tym wątku był już przegląd wszystkich dostępnych nazwisk, jedni są gorsi od SM, inni za drodzy, jeszcze inni (Kaczmarek) nie zechcą. Znajdźcie lepszego i do wzięcia, pierwszy się ucieszę.
Jak ktoś jeszcze teraz woli Stefana II, no to gratuluję.
w tej chwili to nawet duet potter & Santo bylby lepszy od Majewskiego ale Kowalik to zbyt słaby trener. potrzebujemy kogos znanego i z charakterem. kto powie musza byc transfery i koniec kropka !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)