Czym sie różni 4 miejsce z tamtego sezonu od 8 miejsca?
Tym,że 8 miejsce walczy o mistrza,a 4 miejsce to wielki przypadek!
Niech mi nikt nie wmawia,że za Majewskim przemawiają wyniki,bo chyba pękne ze śmiechu!
Po sezonie była radość,że jesteśmy przed Wisła,a teraz jesteśmy daleko w dupie!!!
Majewski zniszczył Gize,a teraz gnoi Bojara.
Owinął Was sobie wokół palca,wciska Wam ciemnote,że to dla dobra drużyny!
Ja się pytam gdzie jest ta kraina mlekiem i miodem płynąca?
Na razie to czuje śmierdzące szambo!
Pewnie skończy jak w poprzednich klubach-poprostu go w@#$!%@^@&*!*@ą!!!
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Mi sie tylko przypomina jak Bojar kilka miesiecy temu powiedzial, ze nie lubi metod Majewskiego. Metod na utrzymanie dyscypliny. Moze se Stefan odgrzebal, albo Bojar powiedzial to dosadniej,albo przyszedl w klapkach na sniadanie?
Piłkarze są wyrobnikami, ktorym sie nieźle płaci, więc jak trener chce żeby przychodzili na rzęsach na śniadanie to maja tak przyjść i nie dyskutować. gra 3 obrońców to trochę walka z wiatrakami. Wolałbym 4 obrońców i rożne warianty środka i ataku zależnie od przeciwnika. i niestety playmakera na trzeba, chociaż po to żeby mógł coś zmienić jak nie idzie tak jak wczoraj.
Trener to tylko kierownik zmiany w firmie, wiec tez nie moze czuc sie bogiem. Jada w jednym wagonie, a Stefanowi powoli zaczyna sie wydawac, ze oni sa tylko balastem, a on sam wymyslil kolej parowa.
Sniadanie śniadaniem ale on kazał piłkarzom w święta przychodzić na treningi to co to za człowiek...
Panowie - nie ironizujcie.
kierownik to tylko kierownik ale jego pracownicy nie mogą go zwolnic dopóki pracodawca jest zadowolony. a czy jest? Trzeba zapytać...
TEFAL:
[i]Trochę w tym prawdy ale czy oni czasem nie grają przeciwko niemu?
Bojar na ławie Giza na ławie muszą być jakieś konflikty bo on miał wszędzie takowe - w Amice,w Widzewie też.Coś musi być na rzeczy!!![/i]
Wielu trenerów ma jakiegoś zajoba. Majewski nie jest wyjątkiem. Ale to mi wygląda na realizację pewnego szerszego planu zgodnego z profesorską filozofią, bo akurat Giza i Bojar mieli najwyższe kontrakty w ekipie.
Przypomnę tylko, że 3 lata temu, ta sama drużyna (niemal w identycznym składzie) była uważana za objawienie 1 ligi, a jej styl nazywano "świerzym powiewem w zapyziałej ekstraklasie", mówiono, że od wielu lat żadna drużyna nie wniosła do ligi tyle nowej jakości.
Teraz po roku wspaniałych rządów Pana Majewskiego:
- gramy bodaj najbrzydszą piłkę w lidze,
- nie atakujemy,
- nie oddajemy strzałów na bramkę,
- przez 3 pierwsze kolejki nie zdobyliśmy nawet jednej bramki z gry (dodatkowo Plastikowi podobno piłka zeszła z nogi, kiedy strzelał Ruchowi),
- w 3 meczach, w tym z dwoma kandydatami do spadku zdobyliśmy raptem 3 punkty,
- Gazeta Wyborcza zapowiadając nasze mecze pisze, że zapowiada się zwykła ligowa "kopanina",
- w grze nie widać żadnej myśli przewodniej, nikt chyba nie wie co ma grać, a już z pewnością nie wiedzą tego kibice,
- najlepsi piłkarze siedzą na ławie, albo odchodzą (Giza, Bojarski, Wiśniewski, Wacek),
- gracze nie wykazują nawet minimalnego zaangażowania,
- jak kiedyś za Stawowego są ulubieńcy trenera (Moskała, Nowak, Radwański, Szwajdych) i ci, za którymi nie przepada (Bojar, Giza, Wacek),
- piłkarze grają na pozycjach, na których nigdy nie grali i na których grać nie potrafią (Baran, Nowak i Wiśnia na ofensywnej pomocy).
Pan Majewski stacza naszą drużynę po równi pochyłej. Oby tylko nie zatrzymała się ona w II lidze.
Mało kto może pamięta, że to ja zapoczątkowałem kiedyś słynny wątek "Trener Stawowy musi odejść". Poczuwam się więc do tego by i teraz swoje kilka groszy wrzucić do ogródka Pana Majewskiego. Nie musi odchodzić - bo i kto by go mógł zastąpić - musi natomiast gruntownie przewartościować swoją pracę i wprowadzić w niej korekty...znaczne korekty.
jak to mawia ten oto stwór
[img]http://home.agh.edu.pl/~evermind/galeria/Kubala/Ent.jpg[/img]
[i][b]Nie bądźmy zbyt pochopni[/i][/b]
-----------------------------------------
Dobra , to jeszcze powinno Nam wystarczyć cierpliwosci do meczu z PGR "Babab Jaga", a jezeli tego meczu nie wygraja , to jakżem cierpliwy to nie zdzierże...........
Ja tylko przypomnę (nikogo nie broniąc), że w ubiegłym sezonie po pierwszych trzech kolejkach mieliśmy także trzy punkty (przegrana z Legią, wygrana z Odrą, przegrana z Zagłębiem)... Skończyliśmy na 4 miejscu...
Niemniej jednak jeśli w najbliższych dwóch meczach u siebie nie zdobędziemy sześciu punktów, to bieżący wątek może być baaardzo aktualny....
skonczylismy na 4 miejscu na farcie i nie podniecajcie sie tym. bo teraz widac co jestesmy warci !!
majewski poprostu w kazdym klubie musi miec jakiegos kozla ofiarnego !! ja mam tego dosc tak smao jego systemu. ja juz nie pameitam kiedy widzialem dobry mecz Cracovii!! gowno gramy i gdzies to mam. majewski odejdz sam
Nie. Jeszcze nie.
Moja cierpliwość też się kończy.Tego nie da się oglądać.
DOKŁADNIE ,CZWRTE MIEJSCE W POPORZEDNIM SEZONIE TO BYŁ ZWYKŁY PRZYPADEK.
CZY KTOŚ OGLĄDAŁ MECZ WISŁY Z KORONĄ?BO JA TAK I TAK POWINNA GRAĆ KAŻDA DRUŻYNA.
W 20 MINUCIE BYŁO 3:0 I DZIĘKUJĘ.
A MY NAWET NIE POTRAFIMY STWORZYĆ SYTUACJI PODBRAMKOWYCH.
SYSTEM MAJEWSKIEGO POPROSTU JEST LEWY DO POTĘGI I TAKA JEST PRAWDA!!!
ZERO WZMOCNIEŃ TYLKO UZUPEŁNIENIE SKŁADU.ODSTAWIA NAJLEPSZYCH PIŁKARZY JAKICH MAMY ,A JEDYNEGO ROZGRYWAJĄCEGO SIĘ POZBYWA OD TAK SOBIE.
JAK WYGRAJĄ NASTĘPNY MECZ TRZY,CZTERY DO ZERA TO MOŻE JESZCZE MU DAM SZANSĘ ,ALE MOIM
ZDANIEM MAMY IDELANY KALENDARZ ROZGRYWEK A ONI ALBO SĄ DO DUPY PRZYGOTOWANI ALBO GRAJĄ PRZECIWKO NIEMU.
jesli graja przeciwko nim to osobiscie ich przeprosze za Chorzow i mam nadzieje ze tak jest
Majewski powinien odejść, styl gry jaki on ma w tym łbie to z przed 40 lat, nie dość że mecze hujowo się ogląda to jeszcze wyników nie ma... Gizę jednego z najlepszych rozgrywających w Polsce skreślił dawając go na ławkę i mówieniu w wywiadach że Piotrek będzie grał ale w Młodej Orange, Nowak,Baran, Wiśniewski bardzo dobrzy zawodnicy ale wg mnie nie jako rozgrywający i robiący całą gre, za Majewskim stoi jeszcze dobre kontakty z profesorem ale też wydaje mi się ze kwestia czasu, gadanie takie że celem jest budowanie drużyny to za przeproszeniem pierdolenie...ile już czekamy na drużynę która powalczy o najwyższe cele i co najważniejsze wygra z wisłą , jest kasa, są zawodnicy co udowodnił Wojtek Stawowy prowadząc ta drużynę i co najważniejsze są KIBICE
pozdrawiam
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) ja juz nie pameitam kiedy
> widzialem dobry mecz Cracovii!!
Ostatniego dobrego meczy (5:0 z Łęczną) nie zobaczyliśmy dzięki Twoim Santo kolegom.
dlatego:
SaNTo musi przestać bredzić
Ostatni dobry mecz był w Łodzi (wygraliśmy 3:1) kto chciał to mógł jechać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)