Górnik - Cracovia
Czerwone:
- Karwan - kara jednego meczu
- Bania - dwa mecze
nie ma mowy o automacie w wypadku czerwonych kartek
-
-
kartki przed Widzewem
Przy samoistnej czerwieni 1 mecz jest tylko za faul przy wyjsciu sam na sam (Karwan)
Wszystko inne a wiec brutalny faul (wslizg Baniowego od tyłu)
oraz wszelkie uderzenia i niesportowe gesty to z klucza jest minimum 2 mecze
o ile nie wiecej...
Siląc sie na obiektywizm powiem wam ze wg mnie paulista dostanie 2 mecze
a Baszczu na luziku 3 mecze pauzy
Jako ze pauzuje jeszcze z Lubinem za 4 zółtą to kto wie czy dzielny gwardzista nie zakonczyl wlasciwie sezonu...
tyle ze paulista dostal czeriwen za cios łokciem i jest szansa na 2 mecze-natomiast baszczynski dostal najpierw zolta a pozniej samoczynna czerwona i tez jest szansa na 2 mecze
Znając betony, i ich stosunek do gts-u to uznają, że ta czerwona to w zasadzie była druga żółta, tylko sędzia zapomniał pokazać, ale to się zdarza, a Paulista nie udarzył w zasadzie tego obrońcy tylko tak się przypadkowo zamachnął, bo chciał sobie bark rozgrzać i anulują mu karę całkjowicie:). A dzisiaj nikt z trzech potencjalnych nie dostanie kartki bo taki będzie miał prikaz.
Tym większa będzie sdatysfakcja gdy wygramy z ich optymalnym składem.
my nie wygramy- my ich rozniesiemy... :-)
Według C+ zagrożeni pauzą w gts są Błaszczykowski, Stolarczyk, Cleber i ...Głowacki czyli cała obrona:-)
idę oglądać mecz dobrze by było gdyby dostał błaszczykowski i chociaż Cleber :):)
jestem zawiedziony. 20 min i żadnej kartki dla wiślaków :(
kudlatykudikudicini Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jestem zawiedziony. 20 min i żadnej kartki dla
> wiślaków
jest! Błaszczykowski żółta!
YES YES YES jeszcze jedna jeszcze jedna!!!! :-):-)
Stolarczyk też!
Stolarczyk - żółta :D
znowu sedzia przekupiony za żydowskie srebrniki ;)
no to jeszcze głowacki i cleber i w derby gts zagra jubiorami:-)
Brak Błaszczykowskiego to super informacja :) Stolarczyk, to już w sumie nieważne, bo obawiam się, że lepszych mogą mieć rezerwowych.
Z drugiej strony boję się, żeby nasi nie poczuli się za pewnie, bo w sumie nawet bardzo osłabiona Wisła nie będzie personalnie słabsza od swej imienniczki z Płocka z którą nie potrafiliśmy wygrać...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> idę oglądać mecz dobrze by było gdyby dostał
> błaszczykowski i chociaż Cleber
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
no i prawie się spełniło Stolarczyk też nie jest zły :P hehe ale obrony chyba nie poskładają... będzie musiał grać ten australijczyk a on strasznie jest słaby trzeba będzie po nimjeździć
Aston ŚWIETE SŁOWA, u nas wszyscy graja z ważnniejszych rozumieM:) bo nie wiem jak tam z urazami juz jest
Żółte kartki: Jakub Błaszczykowski, Michael Thwaite, Maciej Stolarczyk, Paweł Brożek
a powiedzcie mi co z tym paulista i baszczynskim moga grac czy nie?
nie ma jeszcze decyzji PZPNu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)