Panie Białas ja błagam , ja proszę Szwajdych na lewą strone pomocy , do ataku Bojar z Pawlusińskim na drugą połowę Moskała . W obronie Karwan . Dzięki dzięki
-
-
LEGIA - CRACOVIA 3 : 1
Legia nas chyba niestety nie zlekceważy.. Nie jesteśmy Łęczną, albo Odrą, do ktorej Legia podchodzi z większą rezerwą, ale klasową drużyną taką jak Lech, Wisła, Widzew.
Nie ma sie co podniecać ostatnimi wynikami legii. Mam wrażenie, że też mielibyśmy problemy z walecznymi islandczykami. Te mecze pokazały jednak, że legionisći nie są w najwyższej formie. Powodem mogł być brak w składzie kilku ważnych, jeszcze nie dokońca zdrowych zawodników jak Surma, Edson, Włodarczyk. Czyżby oszczędzali ich na mecz z nami?
Najważniejsze w meczu z legią będzie uważna gra obronna całej drużyny (szczególnie trzeba uważać na akcje oskrzydlające). Trzeba starać się utrzymywać przy piłce z dala od własnej bramki, bo nie mamy najlepszych stoperów. Nie można przegrywać pojedynków 1 na 1!!!
Najpiękniej było by wygrać walkę w środku pola i zdominować gre, ale to chyba mało realne.
Z Legią trzeba zagrac ostro ale z wyczuciem (co by nie bylo czerwieni).
Mecz z nami jest dla nich jednym z 30 spotkan ligowych
i nawet porazka nie odbiera szans walki o najwyzsze cele.
Wazniejsze sa dla nich teraz najblizsze mecze w eliminacjach LM.
I wazne zeby sie bali urazow w starciach z nami.
Arek i Wisnia sa wstanie wybic z glowy pilke nozna legionistom.
Wiesz raf_jedynka. Tak jest lepiej
Lepiej żeby nas nie lekceważyli a my żebyśmy wygrali!
wiadomo ilu naszych sie do warszawy wybrało ??
w temacie o wyjezdzie ktos napisal ze okolo 220 glow
przepiekna akcja Moskita i wspaniale Giza
1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!
HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!HEEEJJJ, HEEEJ CRACOVIA!!!
Po ch.j się tak cofnęli?! Przecież bramka wyrównująca wisiała w powietrzu!
No i jest 1:1. Najgorsze, co może być. Bramka do szatni. No a powinno być 3:0 dla nas...
Shrek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
No a powinno być 3:0 dla nas...
Gwoli sprawiedliwości 3:1 ( strzał w słupek po którym Olsza ani drgnął) ;-)
no Olsza nie drgnął jeszcze ze dwa razy.
Niestety wchodą w nas jak w masło. Za to napad przyjemnie się ogląda. Przyjemnie acz w nerwach ;)
i ... hej Pasy gol, Pasy gol, Pasy gol!
No to 2:1. Olszewski na ławkę. Chyba kolejna szansa dla Cabaja.
Mam złe przeczucie, że się teraz posypie...
Zawsze nam sie sypie z takich sytuacjach.. :(
Oby nie teraz
Karnego nie było, gdyż był faul wcześniej - niebezpieczne zagranie brazylijczyka, ale to nie zmienia faktu, że Legia zagrała świetny mecz i wygra zasłużenie.
Legia wcale nie zagrala siwtnego meczu poprostu obrona Cracovii nie istnieje
posawa Nowaka i Skrzynskiego wola o pomste do nieba
Legia zagrała świetny mecz i taka jest prawda
My w drugiej połowie nie mieliśmy nic do powiedzenia
ja niemoge wogole zrozumiec zmiany karwan-szwajdych ?! dla mnie blad bialasa, co chcial sie bornic przez cala polowe grajac 5 4 1, moze przeszlo by to jakbysmy grali niewiem z leczna ale nie z legia jeszcze przy lazienkowskiej, zobaczymy co grajkowie za tydzien z odra pokaza
W Legii robili grę Surma, Elton i Edson, no i przykre, że drugorzędni Brasileiros są najlepsi na boisku. Legia zagrała w 2 połowie dobry mecz, my niestety przegrywaliśmy w środku pola - ilość niecelnych podań i przegranych pojedeynków 1 na 1 budzi zgrozę. Stłamsili nas, byli szybsi - taka jest prawda.
No ale trzeba też wspomnieć, że wydali miliony na transfery - a my nic.
Legia grająca tak jak dzisiaj (poza obroną) to jednak drużyna z innej półki niż my.
W tej sytuacji uzyskany wynik nie jest taki zły (że przypomnę sławetne lanie w poprzedniej rundzie).
Legia grała na pół gwizdka a i tak wygladała solidnie.Czemu nie chcieliśmy ich skrzywdzić ?Narobili mi chłopaki smaku na początku,a później coraz gorzej...jestem rozczarowany postawą.
Legia na samym popczatku rozbila faulami nasza druga linie.Konkretnie Baranka.Od poczatku go faulowali liczac ze go sprowokuja do faulu,a jak to nie dalo rezultatu to go tak sfaulowali ze musial zejsc.I wtedy uzyskali przewage.Sedzia ewidentnie im sprzyjal:brak drugiej kartki i w konsekwencji czerwonej,faul nalini czyli karny dla nas,po zejsciu Barana faulowanie Gizy
itp.
Legia to podworkowa druzyna,ktora wrzutkami w pole karne,moze sobie grac w slabej polskiej lidze,ale juz w pucharach trzeba umiec atak pozycyjny igdzie nie ma sprzyjajacych sedziow bedzie z nia kiepsko.
Szkoda,bo byla szansa na dobry rezultat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)