Cabaj
Radwanski
Karwan
Wisniewski
Nowak
Pawlusiński
Baran (Drumlak - bo Baranka sedziowie pewna karac znow kartkami jak popadnie)
Giza
Bojarski
Tatara
Moskała
-
-
Podstawowa jedenastka w sezonie 2006/2007 (prywatne pogaduchy będa kasowane :-P )
Agnan: po prostu pięknie się różnimy:) może z wyjątkiem paru epizodów, które zatarły mi się w pamięci.
KKK: odważny zestaw w ataku - ale jak pomyśleć trzeźwo, to chyba jedyny sensowny
Trzeba sprobowac, wsumie jak mam wybor Banie, a mlodego Tatare, to wole Tatare jak nie bedzie strzelal goli to i tak nie bedzie gorszy od Bani, a moze akurat sie okaze ze podczas meczu ligowego z Tatara pokaze ze jest wysmienitym strzelcem ? :)
Sławek w bramce
od lewej Radwański, Skrzyński, Rzucidło, Wiśniewski
w pomocy Nowak, Giza, Baranek, Pawlusiński
w ataku Dzwonek z Bojarem
Taka moja wizja na 4-4-2
Olszewski
Wiśniewski Skrzyński Karwan Radwański
Pawlusiński Giza Baran Nowak (Szwajdych)
Bojarski Bania
Olszewski
Rzucidło Wiśniewski Karwan Radwański(Nowak)
Pawlusiński Baran Giza Bojarski
Bania(Tatara) Moskała
Olszewski
Wiśniewski Skrzyński Karwan Radwański
Pawlusiński Giza Baran Nowak (Szwajdych)
Bojarski Niemczyk
Olszewski
Wiśniewski Rzucidło Skrzyński Radwański
Baran Magiera
Bojarski Giza Pawlusiński
Niemczyk
Niemczyk to pomocnik. Nie wiem czy należy wystawiać go w ataku ;D
Oczywiście, że nie należy. Typowy ofensywny pomocnik moim zdaniem, czasem mogący szybko wyjść z drugiej linii do przodu, ale nie umiejący się zastawiać, przepychać w polu karnym i strzelać z każdej pozycji napadzior.
Nauczy się szybko. Chyba, że kogoś kupimy i nie będzie potrzebne "przemianowanie".
Nauczy się szybko. Chyba, że kogoś kupimy i nie będzie potrzebne "przemianowanie".
"W Stali Sanok grałem zazwyczaj jako prawy pomocnik, ale gdy była taka konieczność to występowałem na środku pomocy lub w ataku. W reprezentacji do lat 18 grałem na lewej pomocy, ale niestety doznałem ciężkiej kontuzji zerwania wiązadeł krzyżowych i tak zakończyła się moja reprezentacyjna przygoda."
4 dni później
_____________________________________cabaj____________________________________________________wacek_______________skrzyński_________karwan____________________________radwański____________pawluśinski_____________________NOWAK____________________________BOJARSKI___________________MOSKAŁA_______________NIEMCZYK(do sprawdzenia)______________SZCZOCZARZ (SZCZOCZARZ młody piłkarz trzeba sprawdzić jak mu pójdzie w tym sezonie)BANIA do WYRZUCENIA
cabaj
wacek skrzyński karwan radwański
pawluśniski nowak bojarski
Niemczyk (do sprawdzenia) moskała szczoczarz do sprawdzenia a jak sie nie uda to nie stety bania
Cabaj
Radwanski
Karwan
Rzucidło(na końcówki/połówki/kontuzje - Wiśniewski)
Nowak(po wyleczeniu Baster)
Pawlusiński
Baran
Giza
Bojarski(Po powrocie Bastera Nowak)
Szczoczarz(na końcówki/połówki/kontuzje - Bania)
Tatara(Moskała - na końcówki/połówki/kontuzje)
tak Michałek
pięciu Wacków będzie grało w Pasach w tym sezonie
co za matrix:)
taaa, wakacje w przedszkolach się zaczęły,
5 dni później
Olszewski
Radwanski
Karwan
Wisniewski
Nowak
Magiera
Baran
Szwajdych
Giza (Drumlak)
Bojarski (Pawlusiński)
Bania (Moskała)
Białas napewno dobrze skład ustawi i jestem jakiś spokojny o nasze granie wierze że włączymy się o gre w czołówce !!!
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Białas napewno dobrze skład ustawi i jestem jakiś
> spokojny o nasze granie wierze że włączymy się o
> gre w czołówce !!!
>
>Istotnie. Ten człowiek wzbudza zaufanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)